Chromebook aanbieding! Drie deals (november 2019)!

Op zoek naar een Chromebook? Chromebooks zijn normaal al goedkoper dan andere laptops, maar vandaag al helemaal! Op 11 november is het namelijk ‘Single’s day‘, en zijn er bij meerdere webshops op vandaag flinke aanbiedingen.

Met nog eens een flinke korting, van zo’n 30%, worden Chromebooks dan al helemaal goed betaalbaar! Als je een goedkope laptop zoekt is dit daarom een goede kans. In dit artikel heb ik de drie beste aanbiedingen voor je geselecteerd.

De goedkoopste Chromebook (onder 200 euro)! Lenovo C330 81hy0005mh

Goedkoopste Chromebook Lenovo C330 81hy0005mh

Bol.com €289 €199 Bekijken

Met de aanbieding vandaag krijg je 31% korting op deze Chromebook. Daarmee komt deze Lenovo Chromebook net onder de 200 euro uit, en is dit de goedkoopste Chromebook die je kunt kopen.

Uiteraard is dit niet de krachtigste laptop. De laptop heeft een quad-core 2.1 GHZ processor en 4 GB aan RAM. Daarmee is deze wel prima geschikt voor simpele taken zoals webbrowsen, tekstverwerken, en het kijken van een video.

De 32 GB aan opslagruimte is beperkt, maar de bedoeling is dan ook om gebruik te maken van de gratis online opslagruimte. Je krijgt bij deze laptop namelijk een jaar lang Google One. Hiermee heb je tot 100 GB aan cloud-opslag tot je beschikking.

Met het 11,6 inch scherm is deze laptop zeer compact en gemakkelijk mee te nemen. Ook de 10 uur lange accuduur en het gewicht is slechts 1200 gram maken deze laptop een goede keuze voor een mobiel apparaat.

Daarnaast is dit een zogenaamde 2-in-1 laptop, waarbij je het scherm volledig kunt omklappen. Omdat het scherm een touch-screen is, kun je deze laptop zo ook als tablet gebruiken.

Vanwege de genoemde gunstige eigenschappen, en de voordelige prijs, wordt deze laptop positief beoordeelt. Er zijn op dit moment op Bol.com namelijk 29 klantreviews, met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren.

Asus Chromebook C523NA-EJ0054 – Goedkope maar krachtige Chromebook!

Asus C523na Ej0054 Chromebook Aanbieding

Bol.com €449 €399 Bekijken

Wil je een krachtigere Chromebook? Voor het dubbele bedrag krijg je ook ongeveer een twee keer zo krachtige laptop. Met een prijs van 399 euro, krijg je vandaag 50 euro korting op deze laptop.

Deze Chromebook is uitgerust met de Intel Pentium N4200 processor. Dit is een quad-core processor met een maximale kloksnelheid van 2.5 GHz.

Daarnaast heeft deze laptop twee keer zoveel RAM als de eerder genoemde Chromebook; namelijk 8 GB. Daarmee blijft deze laptop ook sneller bij flinke multi-tasking. Met webbrowsen met veel tabjes tegelijk kan 4 GB RAM namelijk te weinig zijn.

Ook de interne opslagruimte van deze Chromebook is twee keer zo groot; namelijk 64 GB. Daarnaast krijg je ook bij deze laptop een jaar lang gratis Google One, en dus 100 GB aan cloud-opslag.

Een ander verschil is het grotere scherm. Deze laptop is uitgerust met een 15.6 inch scherm met de Full HD resolutie. Daarmee is deze laptop beter geschikt voor het kijken van films. Ook zal langdurig werken comfortabeler zijn op deze laptop.

Deze laptop heeft echter géén touchscreen, en het scherm is ook niet omklapbaar. Toch is deze laptop nog steeds goed mobiel bruikbaar door de 10 uur lange accuduur. Ook is dit met een gewicht van 1690 gram nog steeds een lichtgewicht laptop die je makkelijk meeneemt.

Vanwege al deze eigenschappen wordt deze laptop ook positief gereviewed door klanten. Op Bol.com is de gemiddelde beoordeling namelijk 4.8 van de 5 sterren.

Lenovo Yoga C630 81JX000FMH – Snel en goedkoop!

Lenovo Yoga C630 81jx000fmh Chromebook

Bol.com €649 €499 Bekijken

Een krachtigere Chromebook, die daarnaast wél ook als tablet kunt gebruiken? Dan is de Lenovo Yoga C630 81JX000FMH een voordelige keuze.

Deze Chromebook is op dit moment op Bol.com verkrijgbaar met een korting van 150 euro op de normale prijs, ofwel een korting van 23%.

Deze laptop maakt gebruik van een Intel Core i3 processor, namelijk de i3-8130U. Dit is een dual-core processor met een hoge maximale kloksnelheid, namelijk 3.4 GHz.

Net als de eerder genoemde Asus Chromebook, beschikt deze Lenovo Yoga Chromebook over 8 GB aan RAM, en 64 GB aan opslagruimte. Ook bij deze Chromebook krijg je daarnaast een jaar Google One voor 100 GB aan online opslag.

Het scherm van deze laptop is ook 15.6 inch in beelddiagonaal, en is Full HD. Het voordeel is dat deze laptop wél een touchscreen heeft, en daarnaast volledig omklapbaar is. Daarmee kun je deze Chromebook dus als een grote tablet gebruiken.

Net als de twee eerder genoemde opties, heeft ook deze laptop een lange batterijduur van 10 uur. Hoewel dit de zwaarste laptop is, namelijk 1900 gram, is deze daarmee nog steeds prima mee te nemen.

Ook deze Chromebook wordt door klanten goed gewaardeerd. Na 7 reviews op Bol.com is de gemiddelde beoordeling namelijk 4.9/5 sterren.

Tip: meer informatie over Chromebooks? Zie ook “Wat is een Chromebook?” en “Beste Chromebook“.

Vragen of opmerkingen? Andere aanbieding gezien?

Heb je nog vragen of opmerkingen over de genoemde Chromebook aanbiedingen? Zelf ergens anders een goede aanbieding gezien die je wil delen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Plaats een reactie

2 reacties op “Chromebook aanbieding! Drie deals (november 2019)!”

 1. Als ik de Chromebooks van Lenova wil kopen kan ik dan tekstverwerken en printen vanaf het apparaat of moet ik er nog een apart pakket bij kopen.

  Beantwoorden
  • Hoi Marian,

   Tekstverwerken en printen kan met de gratis app Google Docs, dus je hoeft hier niets bij te kopen. Je kunt hier lezen hoe het werkt.

   Groet,
   Guido

   PS. De aanbiedingen hierboven zijn niet meer geldig.

   Beantwoorden
Send this to a friend