JBL Go 3 review: leuke speaker, met een paar nadelen…

De JBL Go 3 is een kleine bluetooth speaker van JBL. Dit is een mono (1.0) speaker, met bluetooth 5.1, en kost op het moment van schrijven €32.

Jbl Go 3 Review 01Door de kleine afmetingen en deze speaker voornamelijk gericht op draagbaar gebruik. Daarmee is deze speaker ook een directe concurrent van een andere bluetooth speaker van JBL, namelijk de JBL Clip 4.

Vanwege de gelijke gebruikstoepassingen zal ik de Go 3 dan ook vergelijken met de Clip 4, die ook heb gereviewed. Dit is een andere kleine bluetooth speaker van JBL, die wel dezelfde gebruikstoepassing heeft, maar iets duurder is (€48). Ook zal ik de Go 3 vergelijken met een vergelijkbare bluetooth speaker met een vergelijkbare prijs, namelijk de Creative Muvo 2c.

Om deze review te kunnen schrijven heb ik de blauwe uitvoering van de JBL Go 3 gekocht op Bol.com.

Ik heb deze bluetooth speaker getest op alle belangrijke eigenschappen. In deze review vind je al mijn bevindingen, inclusief alle voordelen en nadelen, van drie verschillende aspecten van deze speaker: de fysieke eigenschappen, de werking/functies, en de prestaties (geluidskwaliteit).

Update (oktober 2023): na ruim 2 jaar gebruik, waarbij ik de speaker vooral gebruikt heb op twee vakanties, is er een nieuw nadeel aan het licht gekomen. De rubberen ‘ribbels’ aan de onderkant beginnen namelijk los te laten, zoals je in onderstaande foto kunt zien.

Jbl Go 3 Ribbels Laten Los

Ik heb daarom de reviewscore van de bouwkwaliteit verlaagd van 5/5 naar 4.5/5.

 • Bouwkwaliteit en vormgeving
 • Gebruik en functies
 • Prestaties: geluidskwaliteit
4

JBL GO 3 review: samenvatting

Met de huidige prijs van €32 is de JBL GO 3 dé goedkoopste bluetooth speaker van JBL. Ook is dit wat betreft afmetingen de kleinste.

Daarmee is deze volledig gericht op draagbaarheid; om deze gemakkelijk mee te nemen en overal te kunnen gebruiken. Daar slaagt deze speaker goed in. De speaker past in je handpalm, en is IP67, dus stofdicht en waterdicht. Let er alleen op dat je de speaker niet in diep open water laat vallen, want in mijn test bleef de GO 3 blijft namelijk niet drijven.

De bouwkwaliteit en design van de speaker is goed. De speaker voelt stevig aan, en wordt goed beschermd door de dikke speakerstof, en de rubberen en kunststof elementen. Alle knoppen geven een duidelijke ‘klik’, en het indicatielichtje is niet onnodig fel.

Ik vind de speaker er goed uitzien, en het daarnaast een voordeel dat je kunt kiezen uit wel 8 verschillende kleurstellingen.

Bij de speaker krijg je een ‘reversible’ USB-A naar USB-C kabel om deze mee op te laden. Dat is een voordeel op de JBL GO 2, die gebruik maakt van een micro-USB ingang. De batterij is goed voor ruim 5 uur afspeeltijd, en is in 2.5 uur weer opgeladen. Helaas kun je onder je bluetooth-instellingen niet zien hoeveel procent batterij de speaker nog heeft.

De speaker gebruikt bluetooth 5.1 voor het draadloos afspelen van muziek, en heeft in mijn ervaring daarbij ook op lange afstanden een prima verbinding. Wel is het jammer dat de GO 3 géén 3.5 mm AUX port heeft. Zo kun je deze dus níet bedraad aansluiten om bijvoorbeeld het geluid van je laptop af te spelen. Ook is er géén app-ondersteuning voor de GO3.

Daarmee doet de GO 3 functioneel gezien onder aan de Creative Muvo 2c, die wél een 3.5 mm port heeft, een app met een equalizer, en de mogelijkheid heeft om twee speakers te koppelen tot een stereo-paar.

Wel is de geluidskwaliteit van de JBL GO 3 ruim voldoende voor zo’n goedkope en kleine speaker. De GO3 is verassend luid, en hoewel de echte sub-bass ontbreekt, klinkt het basgeluid van deze speaker beter dan dat van de Muvo 2c. Toch klinkt de andere kleine speaker van JBL, de Clip 4, nog beter.

Kortom is de JBL GO 3 een speaker met een prima bouwkwaliteit, een goed geluid, maar een ietwat beperkte functionaliteit. Wel is deze speaker voor de lage prijs van slechts €32 (Bol.com) zeker aan te raden.

Fysieke eigenschappen, bouwkwaliteit & vormgeving – 4.5/5

Bij dit onderdeel van de review ga ik in op alle fysieke eigenschappen van de bluetooth speaker.

JBL Go 3 unboxing: wat wordt er meegeleverd?

Jbl Go 3 Unboxing

De JBL Go 3 wordt geleverd in een compacte verpakking van doorzichtig plastic. Op de voorkant hiervan staat het JBL-logo, de naam ‘GO3’, en aangegeven dat de speaker werkt met Bluetooth V 5.1. Op de achterkant van de verpakking staat verder alleen nog dat dit een IP67 waterdichte speaker is, en deze een batterijduur van 5 uur heeft.

Naast de speaker zelf vind je in de doos het naslagwerk: een ‘quick start guide’, de garantiekaart (beperkte garantie), en de veiligheidsinstructies. Deze drie boekjes zijn in het doosje opgerold, met in het midden daarvan de USB-C naar USB-A oplaadkabel.

Net als bij andere producten van JBL, heeft deze een zogenaamde ‘reversible’ USB-A aansluiting, waardoor je deze nooit verkeerd om in de USB-poort kunt steken, en deze altijd past. Deze laadkabel heeft een effectieve lengte van 31.5 cm, en is zwart van kleur. Bij de USB-A kant staat het JBL-logo, en bij de USB-C kant een oplaad-icoontje.

Er wordt géén USB-charger meegeleverd. Wel kun je gebruik maken van dezelfde oplader als die van je bijvoorbeeld je smartphone, of deze kabel aansluiten op een USB-A port van je laptop.

Afmetingen, gewicht, vormgeving

Volgens de opgegeven eigenschappen van JBL is de speaker 8.8 centimeter breed, 8.97 cm hoog, en 4.1 cm diep. Ik heb dit nagemeten, en dat lijkt te kloppen. Met deze afmetingen past de speaker gemakkelijk in je handpalm. Ook past deze in m’n broekzak, maar is dat door de dikte van de speaker niet echt comfortabel. Een jaszak is een betere optie.

Het opgegeven gewicht van 210 gram kwam precies overeen met wat mijn keukenweegschaal aangeeft. Daarmee is dit een lichtgewicht speaker.

De stoffen lus waar je deze speaker aan kunt ophangen wordt niet meegenomen in de genoemde afmetingen. De lus is zo’n 4 cm lang, en heeft een siliconen bescherming om slijtage te voorkomen. Je kunt de speaker aan de lus vastpakken, en je vinger hier doorheen steken om hem te dragen. Wel heb ik moeite met verzinnen waar je de speaker met deze lus handig aan op zou kunnen hangen. De Clip 4 heeft met de ingebouwde karabijnhaak meer mogelijkheden.

Wel zou je zelf een losse karabijnhaak door de lus van de Go 3 kunnen halen. Dat maakt het vervolgens mogelijk om de JBL Go 3 bijvoorbeeld aan een riemlus van je broek vast te maken, aan de lus van je rugzak, of aan een spaak van een parasol.

De gehele speaker is overtrokken in een stevige speakerstof. Op de onderkant van de speaker zit een rubberen ribbels voor extra grip en demping. Aan de achterkant zit een harde kunststoffen plaat ter bescherming.

Op de zijkant vind je ook een gedeelte van hard kunststof, met daarop een aan/uit-knop, en een bluetooth-pairing knop. Tussen deze twee knoppen in zit een LED indicatielichtje.

Op de bovenkant van de speaker zitten drie knoppen op de speakerstof, namelijk twee knoppen voor het volume, en een pause/play-knop. Alle knoppen op de speaker geven een duidelijke klik bij het indrukken.

De USB-C port voor het opladen van de speaker vind je naast de lus, en zit ingebouwd in een harde plaat van kunststof.

Waterdichtheid (test)

Jbl Go 3 Review Waterdichtheid TestDeze speaker is IPX7 waterdicht. Daarmee is deze speaker ‘dompeldicht’, en minimaal 30 minuten beschermd tegen waterindringing op 1 meter diepte onder water.

Ik heb de waterdichtheid van deze speaker kort op de proef gesteld door deze onder de kraan te houden, en deze kort ondergedompeld te houden in m’n wasbak. De speaker is inderdaad waterdicht, en blijft ook onder water nog doorgaan met afspelen van muziek. Maar let alleen op: de JBL GO 3 blijft níet drijven!

Omdat de USB-C port niet achter een klep zit, kan hier wat water in achter blijven. Let erop dat deze port eerst goed droog is voordat je de oplaadkabel hier weer in plaatst.

Naast de waterdichtheid is de speaker ook IP6X stofdicht. Als je JBL GO 3 onder het stof of zand zit, kun je deze door de waterdichtheid ook prima onder de kraan houden om deze weer af te spoelen.

Fysieke eigenschappen: conclusie

De speaker heeft een goed uiterlijk, stevige bouwkwaliteit, en een nette afwerking. De knoppen maken een duidelijke ‘klik’, de speaker blijft door de rubberen ribbels aan de onderkant goed staan en geven geen trillingen over. De LED’s op de speaker zijn duidelijk zichtbaar, maar niet irritant fel.

Door de kleine afmetingen, de waterdichtheid en de stofdichtheid, kun je de speaker gemakkelijk meenemen en overal gebruiken.

Gebruik en functies van de JBL Go 3 (test) – 3.5/5

In dit gedeelte bespreek en beoordeel ik het gebruiksgemak en mogelijkheden van deze bluetooth speaker.

Muziek afspelen

De JBL Go 3 is een bluetooth speaker, en heeft dus als hoofdfunctie het afspelen van muziek over bluetooth. Daarvoor gebruikt deze speaker bluetooth versie 5.1.

Muziek afspelen over bluetooth werkt erg gemakkelijk. Zet de Go 3 eerst aan met de aan/uit-knop. Als de speaker aan staat, begint het witte LED-lichtje te branden. Om voor het eerst een bluetooth-verbinding op te zetten, druk je daarna op de bluetooth-pairing knop. Het witte LED-lichtje begint te knipperen, en geeft daarmee aan dat de speaker in de pairing-stand staat.

Nu is de speaker te vinden in de bluetooth-instellingen van je apparaat, bijvoorbeeld je smartphone. Hier wordt deze aangegeven met de naam “JBL Go 3”. Als je hier voor de JBL Go 3 kiest, zal deze een bluetooth-verbinding maken. De speaker speelt een geluid af om te bevestigen dat deze verbinding heeft gemaakt, en het LED-lichtje brandt vervolgens constant wit.

Eenmaal verbonden over bluetooth, zal de JBL Go 3 alle audio van het verbonden apparaat afspelen. Zo kun je bijvoorbeeld op je smartphone gebruik maken van Spotify, Apple Music, Google Play Music, of losse MP3-bestanden op je smartphone afspelen. Alle muziek zal vervolgens op de Go 3 hoorbaar zijn.

De muziek die je afspeelt op de JBL Go 3 is met je smartphone volledig op afstand te bedienen.

Na de eerste keer verbinden, zal deze speaker de verbinding met je apparaat onthouden. De volgende keer dat je de speaker aan zet, zal deze automatisch verbinden met je apparaat! De voorwaarde daarvoor is wel dat op je apparaat het gebruik van bluetooth aan staat.

Er wordt door JBL geen maximale afstand opgegeven voor het bluetooth-bereik. In de praktijk tot nu toe, is de bluetooth verbinding bij mij altijd stabiel geweest. Ook op een afstand van zo’n 10 meter.

Wat ik jammer vind, is dat je deze speaker níet bedraad aan kunt sluiten. Er zit namelijk géén 3.5 mm AUX aansluiting op deze speaker. De vorige uitvoering, de JBL GO 2 (nog verkrijgbaar), had deze aansluiting wel. Ook de Creative Muvo 2c heeft wél een 3.5 mm aansluiting.

Wil je graag een bluetooth speaker die je ook bedraad kunt aansluiten, bijvorobeeld op je laptop, desktop PC, televisie, een CD-speler, of platenspeler? Dan kun je dus beter kiezen voor de GO2 of de Creative Muvo 2c.

Bediening/knoppen

Je kunt de Go 3 bedienen op het aangesloten apparaat, zowel via bluetooth als bedraad. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de knoppen op de speaker om deze te bedienen. De bediening van deze speaker is simpel, en spreekt voor zich.

Hieronder de vijf knoppen op de speaker en hun functie:

 • Jbl Go 3 KnoppenAan/uit. De middelste knop is de aan-uit knop. Met deze knop kun je de speaker aan of uit zetten. Aan het indicatielichtje onder deze knop kun je zien of de speaker aan staat.
 • Bluetooth-knop. Met één druk op deze knop schakel je de ‘bluetooth pairing modus’ in, en wordt de speaker zichtbaar om mee te verbinden in de bluetooth-instellingen van bijvoorbeeld je smartphone. Het LED-lichtje zal beginnen met knipperen als de speaker in de pairing-modus staat.
 • Min-knop. Links van het midden zit de volume min knop. Hiermee verlaag je het afspeelvolume van de speaker. Je kunt deze ingedrukt houden om het volume verder te verlagen.
 • Pause/play-knop. Met een druk op deze knop kun je de muziek pauzeren. Druk je daarna nogmaals op deze knop, dan zal de muziek weer beginnen met afspelen. Druk je tweemaal snel achter elkaar op deze knop, dan ga je naar het volgende nummer.
 • Plus-knop. Rechts van het midden zit de volume plus knop. Hiermee verhoog je het afspeelvolume van de speaker. Ook deze knop kun je ingedrukt houden, in dit geval om het volume verder te verhogen.

Met een bluetooth verbinding, zal het gebruik van de knoppen het aangesloten apparaat bedienen. Zo wordt het media-volume van de smartphone aangepast bij het indrukken van de volume-knoppen.

Hoewel de twee drukken op de pause/play-knop het mogelijk maken om naar het volgende nummer te gaan, is het helaas niet mogelijk om met de knoppen terug te gaan naar het begin van het huidige nummer, of naar het vorige nummer te gaan.

Batterijduur

De GO3 bevat een 2.7 Wh batterij, en heeft een opgegeven batterijduur van 5 uur. Wat de precieze batterijduur is, heb ik niet exact bijgehouden. Wel heb ik het idee dat ik meer dan 5 uur naar muziek heb geluisterd voordat de batterij voor het eerst leeg was.

Hoewel dit een prima batterijduur is, heeft de JBL Clip 4 nog een flink langere batterijduur, namelijk van wel 10 uur. Wil je de GO3 nog langer kunnen gebruiken? Dan zou je ook een powerbank kunnen gebruiken om deze mobiel op te kunnen laden.

Deze batterij is binnen 2.5 uur weer volledig opgeladen. Het maximale laadvermogen van de batterij is 5 Watt (5V/1A). Het voordeel is dat het opladen verloopt over USB-C. Omdat de meeste smartphone tegenwoordig ook USB-C gebruiken, kun je de speaker gemakkelijk aansluiten op de oplader van je smartphone om deze op te laden, en hoef je dus niet eerst van kabel te verwisselen.

Vreemd genoeg is er voor deze bluetooth speaker op mijn Sony Xperia 10 II smartphone géén batterijlading te zien. Dat is eigenaardig, want bij elke bluetooth speaker die ik tot nu toe heb gebruikt en/of gereviewed, is dat wel mogelijk.

De enige indicatie die je wel hebt over de batterij-lading, is met het indicatie-lichtje. Als deze bijna leeg is, zal deze rood beginnen te knipperen. Verder zal dit lichtje constant rood branden tijdens het opladen.

Bijbehorende mobiele app en software

In tegenstelling tot andere JBL bluetooth speakers, wordt de JBL GO 3 niet ondersteund in de

Een verschil met de meeste andere JBL bluetooth speakers, is dat de Go 3 niet wordt ondersteunt in de JBL Connect app (JBL Portable). Daarom heb je dus géén toegang tot bijvoorbeeld een equalizer, en is het ook niet mogelijk om twee JBL Go 3 speakers te koppelen.

Ook op deze eigenschap doet de Creative Muvo 2c het beter: deze heeft wél een app, en de mogelijkheid om twee speakers te koppelen als stereo-paar (ook zonder app).

Wel kun je voor het aanpassen van de equalizer ook andere apps gebruiken. Zo heb ik zelf de app ‘Music Volume EQ’ (bekijk op Google Play) gebruikt, en kan ik bevestigen dat deze werkt.

Gebruik en functies: conclusie

De JBL Go 3 is simpel in gebruik: alles spreekt voor zich. De speaker is de gemakkelijk te bedienen. Daarnaast is de bluetooth verbinding van de GO 3 stabiel. De batterijduur van de speaker is ruim voldoende, en dat deze speaker gebruik maakt van USB-C voor het opladen is een voordeel. Helaas is het niet mogelijk om te zien wat de batterijlading van de speaker is onder de bluetooth-instellingen.

Een ander nadeel van de Go 3 is dat deze géén 3.5 mm AUX port heeft, waardoor je deze dus niet bedraad kunt aansluiten. Ook heeft deze speaker géén app-ondersteuning, en is het niet mogelijk om twee van dze speakers te koppelen als stereo-paar.

Een laatste nadeel is dat het onmogelijk is om met de knoppen op de speaker terug te gaan naar het vorige nummer. Wil je dat, dan zul je eerst weer je smartphone moeten pakken.

Prestaties: review van de geluidskwaliteit – 4/5

De hoofdfunctie van een bluetooth speaker is het afspelen van muziek. Daarom is de geluidskwaliteit een erg belangrijke eigenschap. Toch kun je van kleine bluetooth speakers niet teveel verwachten.

De JBL Go 3 is een mono (1.0) speaker, en bevat voor het afspelen van muziek één 1.5 inch full range speaker en een passieve basradiator. De speaker zit achter de ‘L’ van het JBL logo, en de basradiator achter de ‘J’ van het JBL logo.

De ingebouwde speaker heeft een opgegeven maximale output van 4.2 Watt, en een opgegeven frequentiebereik van 110 Hz – 20 kHz. Daarmee haalt deze speaker flink diepere tonen dan de vorige uitvoering, de GO 2 (180 Hz – 20 kHz).

Met een eigen testje met deze toongenerator lijkt de speaker een groter frequentiebereik te hebben dan er wordt opgegeven, en zijn tonen vanaf zo’n 90 Hz al duidelijk hoorbaar. Toch valt de echte sub-bass (tonen onder 60 Hz) daarmee volledig weg. Als je gewend bent om muziek te luisteren met headphones of een geluidsinstallatie die wel deze tonen halen, valt dit op.

Bij deze speaker valt me hetzelfde op als bij de JBL Charge Essential, namelijk dat de mid-bas een boost krijgt om te compenseren voor het ontbreken van de sub-bass. Toch vind ik de geluidservaring daarmee beter dan die van de Creative Muvo 2C. Wel heeft die speaker de mogelijkheid om zelf de bass een boost te geven met de equalizer.

Zowel de JBL GO 3 als de Creative Muvo 2C zijn verassend luid voor zijn afmeting, en kan dus veel volume produceren. Daarmee is op een hoog volume het geluid ook op een grote afstand nog goed hoorbaar. Wel is er bij beide kleine bluetooth speakers aardig wat vervorming van het geluid merkbaar, en wordt de vervorming bij meer volume beter merkbaar.

De andere kleine bluetooth speaker van JBL, de JBL Clip 4, klinkt beter. Deze heeft een dieper basgeluid, minder vervorming, en kan deze nog meer volume produceren. Wel is deze speaker op dit moment 50% duurder.

Toch is het geluid van de GO 3 goed genoeg voor zijn doeleinden. Zo kun je hierop prima ter vermaak een muziekje luisteren, waar je ook bent.

De JBL Go 3 kopen? Aanbod, prijzen en aanbiedingen!

Wil je de JBL Go 3 kopen? De JBL Go 3 wordt verkocht in meerdere kleuruitvoeringen. Op dit moment zijn er wel 8 verschillende kleuruitvoeringen beschikbaar. Dat zijn er nog wel wat minder dan de vorige uitvoering: de Go 2 is namelijk verkrijgbaar in wel 12 verschillende uitvoeringen. Waarschijnlijk zal de Go 3 met verloop van tijd in nog meer kleuren worden uitgebracht. Ook bij de Go 2 was dat het geval.

Op dit moment kun je Go 3 bestellen in het zwart, blauw, blauw/paars, camouflage, groen, rood, roze, en wit.

Jbl Go 3 Kleuren

Omdat deze beschikbaar is bij meerdere webshops, vind je hieronder een duidelijk overzicht van de huidige beschikbaarheid en prijs van de JBL Go 3 bij meerdere webshops. De prijs wordt in dit overzicht automatisch bijgewerkt. Als de Go 3 in de aanbieding is, krijg je dus ook meteen de aanbiedingsprijs te zien.

Selecteer hieronder de gewenste kleur om de prijs te vergelijken.

ZwartBlauwBlauw/paarsCamoGroenRoodRozeWit

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 zwart (EAN: 6925281975615).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 (zwart)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €29,00 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €60,07 22 december 2023
Laagste prijs ooit: €27,49 22 april 2024
Sinds 17 juni 2023

Laatste veranderingen:

€29,00 23 mei 2024
€37,99 23 mei 2024
€29,00 23 mei 2024
€37,99 23 mei 2024
€29,00 23 mei 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 (zwart) - €29,00

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 blauw (EAN: 6925281975622).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 (blauw)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €37,95 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €37,95 18 januari 2024
Laagste prijs ooit: €37,95 18 januari 2024
Sinds 18 januari 2024

Laatste veranderingen:

€37,95 18 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 (blauw) - €37,95

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 blauw/paars (EAN: 6925281979187).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 (blauw/paars)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €32,00 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €32,00 25 maart 2024
Laagste prijs ooit: €32,00 25 maart 2024
Sinds 25 maart 2024

Laatste veranderingen:

€32,00 25 maart 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 (blauw/paars) - €32,00

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 squad camo (EAN: 6925281975714).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 kleine Bluetooth Box in Camouflage - waterdicht, draagbare luidspreker voor onderweg -...

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €29,00 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €60,07 13 december 2023
Laagste prijs ooit: €26,99 27 april 2024
Sinds 15 juni 2023

Laatste veranderingen:

€29,00 20 mei 2024
€39,00 9 mei 2024
€34,99 30 april 2024
€26,99 27 april 2024
€34,49 22 april 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 kleine Bluetooth Box in Camouflage - waterdicht, draagbare luidspreker voor onderweg -... - €29,00

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 groen (EAN: 6925281975691).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 kleine Bluetooth Box in Grün – Wasserfester, tragbarer Lautsprecher für unterwegs – Bis...

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €36,99 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €43,85 20 augustus 2023
Laagste prijs ooit: €33,90 26 februari 2024
Sinds 19 juni 2023

Laatste veranderingen:

€36,99 31 mei 2024
€37,99 28 mei 2024
€36,99 28 mei 2024
€37,99 27 mei 2024
€36,99 22 mei 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 kleine Bluetooth Box in Grün – Wasserfester, tragbarer Lautsprecher für unterwegs – Bis... - €36,99

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 rood (EAN: 6925281975639).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 (rood)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €27,97 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €39,95 11 september 2023
Laagste prijs ooit: €27,97 9 oktober 2023
Sinds 11 september 2023

Laatste veranderingen:

€27,97 9 oktober 2023
€39,95 11 september 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 (rood) - €27,97

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 roze (EAN: 6925281975677).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 (roze)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €29,99 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €29,99 26 oktober 2023
Laagste prijs ooit: €29,99 26 oktober 2023
Sinds 26 oktober 2023

Laatste veranderingen:

€29,99 26 oktober 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 (roze) - €29,99

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL GO 3 Wit (EAN: 6925281975707).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL GO 3 (wit)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €28,34 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €40,49 11 september 2023
Laagste prijs ooit: €28,34 9 oktober 2023
Sinds 11 september 2023

Laatste veranderingen:

€28,34 9 oktober 2023
€40,49 11 september 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL GO 3 (wit) - €28,34

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze review, of de JBL Go 3 zelf? Ik heb deze bluetooth speaker nog in bezit, dus kan eventuele missende informatie of eigenschappen nog achterhalen of testen. Laat hieronder je reactie achter!

Plaats een reactie

6 reacties op “JBL Go 3 review: leuke speaker, met een paar nadelen…”

 1. hallo,

  ik heb een jbl go 2 en gebruik die voor muziek , maar ook om te videobellen. nu heb ik ook een go 3 aangeschaft , maar kan wel muziek afspelen maar niet videobellen. ik begrijp er niets van. hoe is dit mogelijk?
  groet Michael

  Beantwoorden
  • Hoi Michael,

   Dan heb je bij de eerste keer verbinden met de speaker deze waarschijnlijk geen rechten gegeven voor bellen. Probeer de speaker onder bluetooth instellingen eerst te verwijderen uit het geheugen, en vervolgens opnieuw te verbinden. Als het goed is krijg je dan de vraag of je deze ook wilt kunnen gebruiken bij het bellen, en dat moet je dan accepteren.

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden
 2. Hallo,

  Ik wil graag de JBL Go 3 speaker verbinden met een laptop zonder bluetooth. Nu heb ik al diverse bluetooth adapters gekocht. Zonder succes. Nu begrijp ik dat de JBL Go 3 bluetooth versie 5.1 heeft. Betekent dit dan dat ik ook een bluetooth adapter 5.1 moet kopen? Deze kan ik in NL niet vinden. Alleen in het buitenland via Amazon. Is er nog een andere mogelijkheid om de speaker met de laptop te verbinden, zodat ik muziek van de laptop via de speaker kan afspelen?

  Beantwoorden
  • Nee, de adapter zelf hoeft géén bluetooth 5.1 te zijn om te werken, want bluetooth versies zijn ‘backward compatible’. De JBL GO 3 werkt ook prima samen met apparaten (zoals smartphones, laptops,) die zelf een lagere bluetooth versie hebben. Je kunt dus prima gebruik maken van een bluetooth adapter met bluetooth 4.0, zoals deze.

   Beantwoorden
 3. Ik heb een jbl go 3 speaker in onze caravan liggen die staat op mijn iphone. Nu wil ik er voor thuis ook een aanschaffen. Kan ik die dan ook op mijn telefoon erbij zetten? Dus niet aan elkaar koppelen . Maar erbij zetten.

  Beantwoorden
  • Hoi Wilma,

   Ja, je kunt meerdere JBL GO 3 speakers opslaan in de bluetooth instellingen van je telefoon. Ik denk dat je dat bedoelt?

   Wel zou ik dan van de bluetooth speaker die je al hebt alvast de naam veranderen in de bluetooth instellingen, bijvoorbeeld naar ‘JBL GO 3 caravan’, zodat je de twee bluetooth speakers in de instellingen uit elkaar kunt houden.

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden
Send this to a friend