Google Nest Audio review – Smart? Ja! Geluid? Mwah…

Google Nest Audio Review RecensieDe Google Nest Audio is een Wi-Fi speaker van Google. Net als alle Google Nest speakers, is dit een smart speaker. Er ligt dan ook veel nadruk op het gebruik van stemcommando’s van Google Assistant.

Zo kun je met stemcommando’s de Nest Audio opdracht geven om bepaalde muziek af te spelen, informatie op te vragen, of andere onderdelen van je smart home te bedienen.

Zoals de naam ‘Nest Audio’ doet vermoeden, is het daarnaast de bedoeling dat je deze speaker niet alleen voor de smart functies gebruikt, maar deze ook echt gaat gebruiken voor het luisteren van muziek. Maar slaagt de Nest Audio ook als serieuze kamer-speaker voor het luisteren van muziek?

Om daarachter te komen heb ik deze speaker op Bol.com aangekocht ter review. Bij aanschaf was de prijs €88,11 met een aanbieding.

Huidige prijs van deze speaker? Bekijk deze op Bol.com of Coolblue.nl, of vergelijk alle prijzen.

In deze review beoordeel ik de speaker zowel op de functies zoals het gebruik als smart speaker, als op de geluidskwaliteit. Ook neem ik de bouwkwaliteit en vormgeving van deze speaker.

Google Nest Audio review
  • Fysieke eigenschappen: bouwkwaliteit & vormgeving
  • Gebruik en functies
  • Geluidskwaliteit
4.2

Samenvatting

De Google Nest Audio heeft een minimalistisch ontwerp, en een prima bouwkwaliteit. Met de compacte afmetingen en het onopvallende ontwerp, past de speaker zowel qua afmeting als design op veel plekken in je huis.

Je kunt zowel over Wi-Fi als bluetooth muziek afspelen op deze speaker. De verbinding over Wi-Fi en bluetooth is prima. De Google home app geeft je ook veel opties om deze speaker op te stellen en bedienen. Zo kun je twee Google Nest Audio speakers opstellen als stereo-paar, en is het ook mogelijk om multiroom audio in te stellen.

Met de drie ingebouwde microfoons verstaat de Nest Audio je prima, en kun je gemakkelijk opdrachten geven aan de Google Assistant. De Nest Audio verstaat zowel Nederlandstalige als Engelstalige stemcommando’s, waarmee je ook ook andere apparaten van je ‘smart home’ uit je Google Home kunt bedienen.

Naast stemcommando’s en via de Home app, kun je ook gebruik maken van aanraakbediening op de bovenkant van de speaker. Hierbij mis ik wel de optie om naar het volgende of vorige nummer te gaan.

Verder is het jammer dat het niet mogelijk is om hands-free te bellen met deze speaker. Dat kan alleen met Google Duo, een weinig gebruikte (video)beldienst van Google.

De geluidskwaliteit van de speaker is ruim voldoende om ter vermaak wat muziek te luisteren. Wil je echt genieten van je muziek, dan zijn de Sonos One en de Harman Kardon Citation One betere keuzes. Ook deze speakers maken gebruik van Google Assistant, en klinken beter dan de Nest Audio. Wel zijn deze beide zo’n twee keer zo duur.

Kortom is de Google Nest Audio een zeer functionele smart speaker, die goed genoeg klinkt om een muziekje op te luisteren. De relatief lage prijs van 90 euro maakt de Google Nest Audio daarmee een interessante keuze.

Fysieke eigenschappen: bouwkwaliteit & vormgeving – 5/5

Bij dit onderdeel van de review ga ik in op alle fysieke eigenschappen van de Nest Audio.

Google Nest Audio Unboxing: wat wordt er meegeleverd?

Google Nest Audio Unboxing

De Nest Audio wordt geleverd in een grote kartonnen doos, met op de voorzijde een duidelijke afbeelding van de Nest Audio, en de tekst ‘Muziek en de Google Assistent’. Op de zijkant van de doos staan logo’s van verschillende apps die je kunt gebruiken met de speaker en/of Google Assistent. Zo staat hier ook een logo van IKEA Home smart en Philips Hue.

In de doos vind je de speaker zelf, en de benodigde witte AC voedingsadapter om deze aan te sluiten op een stopcontact. Deze adapter heeft een stroomkabel met een effectieve lengte van precies 1.5 meter. Daarnaast vind je in de doos nog eens drie korte boekjes, namelijk een quick-start-guide, een boekje met privacy-informatie, en een met veiligheidsinformatie.

In de quick-start guide staat zeer kort aangegeven hoe je de speaker kunt aansluiten en instellen, de functie van de knoppen, en een aantal voorbeeldzinnen voor Google Assistant.

Design en vormgeving

De speaker is 17.5 cm hoog, 12.4 cm breed, 7.8 cm diep, en weegt 1.2 kg. Ik heb de speaker gekocht in de kleur ‘Charcoal’, ofwel ‘Houtskool’. De gehele speaker is overtrokken in een stevige speakerstof in deze kleur. In het echt lijkt deze speaker wel donkerder dan op de officiële productfoto’s. Wel ben ik fan van het simpele en strakke design.

De speakerstof heeft over de gehele breedte een enkele naad. De stof zit strak om de speaker heen, en is niet te bewegen ten opzichte van de laag daaronder. Aan de voorkant van de speaker zitten in het midden vier LED-lichtjes onder deze stof. Deze staan standaard uit, ook tijdens het spelen van muziek, maar bij het bedienen van de speaker branden deze lichtjes in het wit.

Zo gaan de lichtjes branden als je het wake-word ofwel hotword ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ zegt, zodat je kunt zien dat de speaker luistert naar commando’s. Bij het aanpassen van het volume kun je aan deze lichtjes bijvoorbeeld zien hoe hard de speaker staat.

Google Nest Audio Review Voorkant Achterkant

Hoewel er drie aanraakknoppen op de speaker zitten, zijn deze niet te zien. Deze zitten aan de voorkant van de speaker, aan de bovenkant. De enige zichtbare knop is de fysieke aan-uit schakelaar van de microfoon, aan de achterkant van de speaker.

De volledige onderkant van de speaker bestaat uit een witte antislip laag, om te zorgen dat de Nest Audio stevig staat. Een nadeel ten opzichte van een aantal andere speakers, is dat er géén schroefgat aan de onderkant of achterkant van de speaker zit zit. Speakers die dat wel hebben, zijn daarmee gemakkelijk op verschillende muurbeugels of speakerstands te plaatsen.

Naast de stroomaansluiting heeft deze speaker géén andere aansluitingen.

Fysieke eigenschappen: conclusie

De gehele speaker heeft een zeer simpel, strak, maar functioneel ontwerp. Door het simpele en onopvallende ontwerp, en de redelijk geringe afmetingen kun je deze speaker eigenlijk overal wel kwijt. Eén nadeel van speakerstof is echter dat stof hier goed op blijft liggen, en het moeilijker is schoon te maken dan een glad oppervlak.

De LED-lichten op de speaker zijn duidelijk zichtbaar als deze branden, maar niet irritant fel. In tegenstelling tot een aantal andere speakers branden deze lichtjes alleen als je de speaker bedient. Zo heb je géén last van deze lichtjes, en is deze speaker dus ook prima geschikt voor gebruik op je slaapkamer.

Kortom ben ik erg tevreden over de fysieke eigenschappen, en krijgt deze speaker daarom van mij een score van 5/5 voor dit onderdeel.

Gebruik en functies van de Google Nest Audio (test) – 4/5

In dit gedeelte bespreek en beoordeel ik het gebruiksgemak en mogelijkheden van de Google Nest smart speaker.

Instellen en verbinden van de Nest Audio in Google Home

Om de Google Nest Audio in te stellen kun je de stappen in de meegeleverde quick-start-guide volgen. Kortom is dat om simpelweg de speaker aan te sluiten op het stopcontact, en vervolgens de instructies in de Google Home app (Android/iOS) te volgen.

In eerste instantie kon mijn Google Home app de speaker niet vinden. Na veel proberen was de oplossing om m’n router even uit en aan te zetten. Kan de Google Home app je Nest Audio niet vinden? Probeer dat dan eens.

Als je de speaker eenmaal gevonden hebt, spreekt het instellen hiervan erg voor zich. Je kunt een naam kiezen voor de speaker, en aangeven in welke kamer deze staat.

Eenmaal ingesteld, zal de speaker luisteren naar stemcommando’s van Google Assistant. Zo wordt het mogelijk om de speaker zelf, of andere onderdelen van je Google Home te bedienen. Daarnaast wordt het mogelijk om vanuit verschillende apps muziek te streamen naar de speaker.

Ook kun je vanuit de Google Home app de muziek bijvoorbeeld pauzeren/hervatten, en vind je hier een volume-knop. Ook kun je hier de equalizer van de speaker aanpassen. Die vind je door op het icoontje met de drie schuifjes te klikken, rechtsboven in het scherm.

Google Nest Audio In Google Home App

Hoewel de Nest Audio eerst niet te vinden was in m’n Google Home app, is deze na de eerste keer instellen altijd te vinden in Google Home. Ook is de verbinding stabiel, en heeft deze na het instellen nooit voor verbindingsproblemen gezorgd. Ook heb ik nooit last gehad van haperingen of onderbrekingen bij het afspelen van muziek.

Heb je meerdere Nest Audio speakers? Het is met de Google Home app mogelijk om twee Nest Audio speakers te verbinden als stereo-paar. In dat geval zal de ene speaker het linker audiokanaal afspelen, en de rechter speaker het rechter audiokanaal.

Ook is mogelijk om met Google Home app de Nest Audio speakers in te stellen voor multi-room audio. Zo kun je dezelfde muziek op alle Nest Audio speakers tegelijk afspelen, zodat je in elke kamer dezelfde muziek hoort.

Smart functies: Google Assistent (Assistant) & smart home via Google Home

De Google Nest Audio heeft drie ingebouwde speakers om te luisteren naar stemcommando’s. Het luisteren naar commando’s gaat goed. Ook als je al muziek aan het afspelen bent, kan de Nest Audio je goed verstaan. Ook op een aantal meter afstand kun je met een normaal spreekvolume ‘Hey Google’ zeggen, en de speaker zal hier op reageren.

Ik heb dus nog nooit hoeven schreeuwen om de Google Assistent te activeren. Wat ik daarnaast erg handig vind, is dat de speaker out-of-the-box zowel naar Nederlandstalige als Engelstalige stemcommando’s luistert. De speaker beantwoord je automatisch in dezelfde taal.

Ook het bedienen van andere apparaten in Google Home gaat goed. Zo heb ik een Google Chromecast Ultra aangesloten op m’n TV, en in m’n Google Home app staan. Dat maakt het mogelijk om aan de Nest Audio te vragen om de TV aan te zetten en een bepaalde film of serie af te spelen op Netflix of Disney Plus. Wel zul je deze streaming-apps eerst ook moeten koppelen op de Google Home app.

Een bepaalde video afspelen op YouTube werkt zonder dat eerst in de Google Home app in te stellen. Op dit moment wordt Amazon Prime Video nog niet ondersteund.

Naast het bedienen van de TV, is de Google Nest Audio in principe te gebruiken om alle andere apparaten in de Google Home app te bedienen. Bijvoorbeeld smart lampen, zoals Hue van Philips, en de IKEA Tradfri lampen.

In beide gevallen zul je wel gebruik moeten maken van het bijbehorende Wi-Fi kastje, de Philips Hue Bridge of de Tradfri hub. Vervolgens zijn deze lampen in de Google Home app te linken.

Kortom is de Google Nest Audio goed in zijn smart functies. Stemcommando’s, zowel in het Engels als Nederlands worden goed verstaan, en de Google Home app heeft erg veel mogelijkheden. Daarmee is de Nest Audio een goed begin, of een nuttige uitbreiding, van je smart home.

Is dit je eerste ervaring met Google Assistant? Dan zul je wel merken dat het nog een leerervaring is om erachter te komen welke commando’s wel en niet werken.

Muziek afspelen en streamen: over Wi-Fi en Bluetooth

In de Google Home app kun je muziekdiensten, waaronder Spotify en YouTube Music koppelen (linken). Eenmaal gelinkt, kun je gemakkelijk muziek afspelen over Wi-Fi. Je kunt dan namelijk de Google Nest Audio simpelweg vragen om een bepaald nummer of je favoriete playlist af te spelen.

Ook kun je vanaf elk apparaat op hetzelfde netwerk audio streamen naar de Google Nest Audio door gebruik te maken van het Cast-icoon Cast Icoontje. Klik op dit icoon, en selecteer de Google Nest Audio om de muziek hier op af te spelen.

Kortom vind ik het erg gemakkelijk om over Wi-Fi muziek af te spelen naar deze speaker. Vanwege de mogelijkheid om te ‘casten’ naar de speaker, is dit ook vanaf veel plekken mogelijk. Een ander voordeel is dat je hiervoor dus géén aparte app hoeft te installeren, in tegenstelling tot andere Wi-Fi speakers (bijvoorbeeld die van Sonos).

Naast Wi-Fi, heeft deze speaker heeft ook bluetooth! De gebruikte bluetooth-versie is bluetooth 5.0. Dat deze speaker bluetooth heeft, wordt echter nergens duidelijk aangegeven. Zo staat dat nergens op de verpakking van de Google Nest Audio, en het wordt ook niet genoemd in de (zeer beknopte) handleiding. Ook zit er nergens op de speaker een bluetooth-pairing knop.

Gewoon onder bluetooth-instellingen van je smartphone zoeken naar de speaker dan maar? Sommige bluetooth apparaten hebben namelijk geen pairing-knop, maar zijn altijd te vinden om te pairen. Maar nee: de Google Nest Audio was hier niet te vinden.

Om bluetooth mogelijk te maken zul je de speaker eerst in pairing-stand moeten zetten via de Google Home app (hier de instructies). Eenmaal ‘Enable pairing mode’ gekozen onder de instellingen, kun je de Nest Audio onder de bluetooth instellingen vinden met de naam die je deze speaker hebt gegeven in Google Home (bijvoorbeeld ‘woonkamer speaker’).

Eenmaal voor de eerste keer zo verbonden, kun je de Nest Audio hetzelfde gebruiken als elke andere bluetooth speaker. Toch vind ik deze manier van verbinden erg omslachtig. Ook lijkt het bijna alsof Google probeert te verbergen dat dit ook een bluetooth speaker is, en denk ik dat veel consumenten niet eens weten dat hun Nest Audio ook muziek kan afspelen over bluetooth.

Bluetooth is in sommige situaties toch handiger dan Wi-Fi. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld gemakkelijk muziek streamen naar de speaker, zonder dat je deze eerst je Wi-Fi wachtwoord hoeft te geven. Ook worden niet alle apps ondersteund bij Wi-Fi streaming. Bij een bluetooth-verbinding zal de speaker echter simpelweg alle audio van het verbonden apparaat afspelen.

Helaas is het daarnaast niet mogelijk om de speaker bedraad aan te sluiten. Er zit namelijk geen enkele audio-ingang op deze speaker.

Knoppen: Google Nest Audio bedienen met aanraakbediening

Een andere mogelijkheid is om deze speaker te bedienen met de drie aanraakknoppen. Er zijn drie verschillende aanraakgebieden aan de bovenkant van deze speaker, namelijk links, midden en rechts.

De functies van deze drie aanraakgebieden zijn als volgt:

  • Links: volume omlaag
  • Midden: muziek pauzeren of afspelen hervatten
  • Rechts: volume omhoog

Het volume gaat met elke aanraking in stappen van 5% omlaag of omhoog. Het is helaas niet mogelijk om de knop ingedrukt te houden om het volume met één aanraking verder te verhogen. Daarnaast mis ik een functie. Zo kun je namelijk niet naar het vorige of volgende nummer gaan met de aanraakbediening.

Voor de functies die er wel zijn, werkt aanraakbediening goed. De speaker registreert altijd de aanraking zoals ik deze bedoel.

Naast deze aanraakbediening, zit er nog één knop op de speaker. Dit is de microfoonschakelaar aan de achterkant. Hiermee kun je de microfoon uit- of aanzetten. Als de microfoon uitstaat, kan de Nest Audio niet meer luisteren naar stemcommando’s. Wel zullen alle andere functies van de speaker blijven werken, en kun je in deze stand nog steeds muziek naar de speaker streamen.

Handsfree bellen met de Google Nest Audio?

Met de Google Nest Audio is het alleen mogelijk om te bellen (voice calls te maken) met Google Duo, een videoconferentie-app van Google.

Helaas is het niet mogelijk om met de Google Nest Audio een normaal telefoongesprek te beginnen. Een gemiste kans. Het lijkt me namelijk erg handig als je de Google Assistant zou kunnen vragen om iemand te bellen (waarbij er gebruik wordt gemaakt van een verbonden smartphone), en je de ingebouwde microfoons van de Nest Audio gebruikt zouden worden om vervolgens hands-free te bellen. Maar helaas is dat dus niet mogelijk.

Ook de zogenaamde ‘speakerphone’-functie ontbreekt. Deze is wel beschikbaar op veel bluetooth-speakers. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de bel-functie van je smartphone, en de speaker en microfoons van de bluetooth speaker waar je over bluetooth mee bent verbonden. Ik heb dit getest, en dit werkt helaas niet op de Nest Audio.

Gebruik en functies: conclusie

Wat betreft functies is de Nest Audio een goede smart-speaker. De Nest Audio verstaat je goed, en heeft met Google Assistant via de Google Home app talloze mogelijkheden. De speaker kan naast Wi-Fi ook afspelen over Bluetooth. Wel is deze optie enigszins ‘verstopt’, maar als je deze eenmaal hebt ingeschakeld, werkt dit zoals je zou verwachten.

Verder is het met Google Home mogelijk om Nest Audio speakers in te stellen als stereo-paar, en/of als onderdeel van multiroom-audio.

Helaas is er géén 3.5 mm AUX port beschikbaar op de Nest Audio, en is het dus niet mogelijk om deze aan te sluiten op apparaten die géén draadloze verbinding kunnen maken, zoals veel MP3-spelers, CD-spelers, en platenspelers.

De aanraakbediening werkt prima, maar mist de mogelijkheid om naar een vorig of volgend nummer te gaan. Verder is het helaas niet mogelijk om de Nest Audio te gebruiken om handsfree te bellen, behalve als jij en degene die je belt gebruik maakt van Google Duo. Zelf maak ik nooit gebruik van Google Duo, en ken ik ook niemand die deze app wel gebruikt. Bellen met de Nest Audio is voor mij praktisch dus geen optie.

Google Nest Audio geluidskwaliteit – 3.5/5

De Google Nest Audio is een mono (1.0) speaker, en bevat twee ingebouwde speaker drivers. Zo zit er namelijk een 75 mm woofer in, en een 19 mm tweeter. De woofer is gericht op het afspelen van bastonen en middentonen, terwijl een tweeter een speaker is die goed is in het afspelen van hoge tonen.

Omdat dit een mono speaker is, ontbreekt de richting van het geluid. Wel is het mogelijk om een tweede Nest Audio te koppelen tot een stereo-paar, zodat je het geluid in stereo (2.0) kunt afspelen. Omdat ik één Nest Audio speaker heb, heb ik dat niet kunnen testen.

Er wordt geen frequentierespons opgegeven voor deze speaker. Ik heb dit zelf getest met deze toongenerator. De laagst hoorbare toon is 40 Hz, maar pas vanaf 50 Hz duidelijk hoorbaar. Daarmee is het voor deze speaker onmogelijk om de echt diepe bastonen te weergeven.

Om de rest van het geluid te testen, heb ik muziek die ik goed ken geluisterd op deze speaker. Om dit te beoordelen, heb ik gebruik gemaakt van m’n Philips Fidelio X2 headphones als referentie. Deze headphones leveren namelijk een zeer neutraal en ruimtelijk geluid.

Ook bij het afspelen van muziek valt het op dat de echt diepe bastonen (sub-bass) wegvallen. Het klinkt alsof de Nest Audio daarvoor compenseert door door hogere bastonen met meer volume af te spelen.

Ook de middentonen krijgen meer nadruk ten opzichte van de hoge tonen (treble). Mijn advies is om gebruik te maken van de equalizer in de Google Home app, en hier de treble een lichte boost te geven. Daarmee zijn de hoge tonen beter in balans met de middentonen.

Het heeft geen zin om de bas in de equalizer een boost te geven, want de speaker kan de echt diepe bastonen simpelweg niet maken. Bij het boosten van de bas in de equalizer, zal de speaker de (al gebooste) mid-bass nog verder versterken.

Daarnaast klinkt de Nest Audio alsof de speakers te krachtig zijn voor de kleine klankkast. Verschillende tonen en instrumenten zijn ook duidelijk minder goed van elkaar te onderscheiden dan bij m’n koptelefoon.

Ook in vergelijking met mijn ervaring met bijvoorbeeld de Sonos One, klinkt de Nest Audio simpelweg minder goed. Ook de Sonos one is een Wi-Fi speaker met Google Assistant, en kun je ook toevoegen aan Google Home.

Ben je niet heel kritisch, dan is de klank van de Nest Audio toch goed genoeg, zeker voor de lagere prijs. Maar wil je echt van je muziek kunnen genieten? Dan zou ik toch kiezen voor een andere speaker met Google Assistant, zoals de Sonos One, of de Harman Kardon Citation One. Deze speakers zijn echter wel zo’n twee keer zo duur.

Al met al krijgt geef ik deze speaker nog steeds een ruime voldoende voor de geluidskwaliteit: 3.5/5 sterren.

Google Nest Audio kopen? Alle prijzen en aanbiedingen!

Wil je de Google Nest Audio kopen? Deze wordt verkocht in twee verschillende kleuren, namelijk wit (‘Chalk’) en donkergrijs (‘Charcoal’). Daarnaast zijn de Nest Audio speakers ook verkrijgbaar in een 2-pack en zelfs in een 3-pack. Het kopen van een 2-pack is voordelig: de prijs per speaker ligt dan lager.

De Google Nest Audio wordt verkocht bij veel verschillende webshops. Hieronder vind je een duidelijk overzicht van de huidige beschikbaarheid van de Nest Audio in alle mogelijke samenstellingen (beide kleuren, als losse speaker, 2-pack en 3-pack). De prijs wordt in dit overzicht automatisch bijgewerkt. Google Nest audio in de aanbieding is, krijg je dus ook meteen de aanbiedingsprijs te zien.

CharcoalCharcoal ×2Charcoal ×3ChalkChalk ×2Chalk ×3

Prijzen voor een enkele Google Nest Audio speaker in de kleur ‘Charcoal’ (EAN: 0193575006536).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Nest Audio - Slimme luidspreker - Wi-Fi, Bluetooth - door app geregeld - 2-weg - houtskool

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €94,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €94,00 4 juli 2023
Laagste prijs ooit: €94,00 4 juli 2023
Sinds 4 juli 2023

Laatste veranderingen:

€94,00 4 juli 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Nest Audio - Slimme luidspreker - Wi-Fi, Bluetooth - door app geregeld - 2-weg - houtskool - €94,00

Prijzen voor een duo-pack Google Nest Audio speakers in de kleur ‘Charcoal’ (EAN: 5415247263128).

bol.com Bol.com
niet op voorraad
Bekijken
coolblue.nl Coolblue.nl
niet op voorraad
Bekijken
Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Audio - Charcoal - 2-pack

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: - 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €186,99 14 december 2023
Laagste prijs ooit: €134,00 15 februari 2023
Sinds 7 februari 2023

Laatste veranderingen:

€186,99 14 december 2023
€183,99 1 december 2023
€180,00 19 april 2023
€140,00 18 april 2023
€139,00 13 april 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Audio - Charcoal - 2-pack - €0,00

Prijzen voor een 3-pack Google Nest Audio speakers in de kleur ‘Charcoal’ (EAN: onbekend).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Audio - Charcoal - 3-Pack

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €287,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €299,00 29 juni 2023
Laagste prijs ooit: €132,99 26 januari 2023
Sinds 17 januari 2023

Laatste veranderingen:

€287,00 16 november 2023
€290,00 1 september 2023
€299,00 29 juni 2023
€270,00 5 juni 2023
€267,00 22 mei 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Audio - Charcoal - 3-Pack - €287,00

Prijzen voor een enkele Google Nest Audio speaker in de kleur ‘Chalk’ (EAN: 0193575006529).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Audio - Chalk

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €89,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €110,11 12 oktober 2023
Laagste prijs ooit: €61,19 16 januari 2023
Sinds 15 januari 2023

Laatste veranderingen:

€89,00 15 januari 2024
€110,00 14 januari 2024
€106,69 13 januari 2024
€110,00 13 januari 2024
€106,69 13 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Audio - Chalk - €89,00

Prijzen voor een duo-pack Google Nest Audio speakers in de kleur ‘Chalk’ (EAN: 5415247262701).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Audio - Chalk

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €149,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €149,00 6 februari 2023
Laagste prijs ooit: €149,00 6 februari 2023
Sinds 6 februari 2023

Laatste veranderingen:

€149,00 6 februari 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Audio - Chalk - €149,00

Prijzen voor een 3-pack Google Nest Audio speakers in de kleur ‘Chalk’ (EAN: 5415247261612).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Audio - Chalk - 3-Pack

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €287,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €299,00 29 juni 2023
Laagste prijs ooit: €183,99 19 januari 2023
Sinds 19 januari 2023

Laatste veranderingen:

€287,00 16 november 2023
€290,00 1 september 2023
€299,00 29 juni 2023
€271,00 5 juni 2023
€267,00 22 mei 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Audio - Chalk - 3-Pack - €287,00

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze review, of de Google Nest Audio zelf? Ik heb deze speaker nog in bezit, en kan dus eventuele missende informatie of eigenschappen nog achterhalen of testen. Laat hieronder je reactie achter!

Plaats een reactie

2 reacties op “Google Nest Audio review – Smart? Ja! Geluid? Mwah…”

    • Hoi Yoeri,

      Als er één wit lampje brandt, heb je een notificatie/melding op een aangesloten apparaat. Bijvoorbeeld een reminder van Google Calendar of Google Keep op je Android smartphone. De Nest Audio kan je deze melding voorlezen. Zeg dan ‘Hey Google, wat is er?’, of ‘Hey Google, what’s up?’, en dan wordt je melding voorgelezen. Als de melding eenmaal is voorgelezen, gaat dit lichtje weg.
      Ook kun je notificaties volledig uitschakelen. Dat doe je in de Google Home app. Klik binnen deze app eerst op de speaker, dan op het icoontje voor instellingen (het tandwieltje), dan onder ‘Meer’ (More), en schakel hier ‘Meldingen’ (Notifications) uit.

      Groet,
      Guido

      Beantwoorden
Send this to a friend