Kleine JBL box kopen? De kleinste JBL boxen per type! (2020)

Zoek je een kleine JBL box? Op deze pagina vind je de kleinste JBL boxen zijn die je op dit moment (zomer 2020) kunt kopen, per type.

Ik heb de beschikbare boxen van JBL opgedeeld in vijf verschillende typen, zodat je meteen de soort box kunt vinden waar je naar op zoek bent:

Hieronder meer informatie over deze producten, inclusief de afmetingen, overige eigenschappen, en de prijs.

JBL GO 2  – kleinste JBL bluetooth box (mono)

De JBL GO 2 is de kleinste bluetooth speaker van JBL. Inclusief deze haak is deze speaker slechts 8,6 cm lang, 7.1 cm breed, en 3.2 cm dik. Het gewicht is slechts 271 gram.

De GO 2 bevat een enkele speaker driver met een vermogen van 3 Watt, en levert dus mono geluid. De opgegeven frequentierespons is 180 Hz – 20 kHz, dus de diepste bastonen vallen wat weg.

Toch wordt de GO 2 positief beoordeeld op de geluidskwaliteit. Zo krijgt deze mini box van JBL na ruim 800 klantreviews op Bol.com een gemiddelde score van 4,8/5.

Muziek afspelen kan op deze box met bluetooth. Je kunt zo dus gebruik maken van je smartphone of tablet om muziek te kiezen. Je kunt ongeveer 5 uur draadloos muziek afspelen voordat de accu van de GO 2 leeg is. Na ongeveer 2.5 uur opladen met de meegeleverde micro-USB kabel is de accu weer vol.

Is de batterij leeg? Of wil je de JBL GO 2 gebruiken met een apparaat zonder bluetooth? Je kunt je apparaten ook aansluiten op ingebouwde 3.5 mm AUX aansluiting van GO 2. De benodigde kabel wordt echter niet meegeleverd, maar deze kun je goedkoop online bestellen.

Deze box is waterdicht, en heeft daarbij de IPX7 code. Producten met deze code zijn gegarandeerd een halfuur waterdicht op 1 meter diepte.

De JBL GO 2 wordt verkocht in wel 12 verschillende kleuruitvoeringen. De huidige prijs van deze mini box is €32,99.

Een alternatief op de GO2, is de JBL Clip 3. Deze is wat betreft afmetingen iets groter, maar draagbaarder door het lagere gewicht en ingebouwde haak.

Tip: vergelijk hier alle JBL bluetooth speakers!

JBL Charge 4  – kleine JBL bluetooth box (stereo)

Wil je een JBL box met stereo-geluid? De kleinste bluetooth stereo box van JBL is de Charge 4. De Charge 4 is 22 cm breed, 9.5 cm hoog, en 9.4 cm diep. Het gewicht van deze speaker is 965 gram.

Er zijn twee 15 Watt speakers ingebouwd in de Charge 4. Samen leveren deze stereo (2.0) geluid, en klinken de nummers ruimtelijker dan muziek op de eerder genoemde JBL GO 2. Met een frequentiebereik van 60 Hz – 20 kHz heeft de JBL Flip 4 een beter basgeluid dan de JBL GO 2.

Net als de GO 2 is dit een bluetooth speaker, en kun je dus vanaf je smartphone of tablet over bluetooth muziek streamen naar de JBL Charge 4. Met een batterijcapaciteit van 7500 mAh kun je zo’n 20 uur muziek afspelen voordat je de box weer moet opladen.

Ook deze speaker heeft een 3.5 mm AUX aansluiting. Wil je het geluid van een apparaat zonder bluetooth afspelen, dan kun je deze dus bedraad aansluiten.

Het kost zo’n 4.5 uur om een lege batterij van de Charge 4 weer volledig op te laden. Het opladen werkt over USB, met de meegeleverde USB-C kabel.

De JBL Charge 4 is beschikbaar in 7 verschillende kleuruitvoeringen. De JBL Flip 4 kost op dit moment €127,09.

JBL Link 10 – kleine JBL smart speaker

De JBL Link 10 de kleinste JBL smart speaker, ofwel een Wi-Fi speaker. De Link 10 is 16.9 cm hoog, en 8.6 cm breed en diep. Het gewicht is 710 gram.

JBL Link 10 Kleine Smart SpeakerJBL Link 10

Bol.com (€89,89)

Een smart speaker is een speaker die gebruik maakt van een voice assistant. In het geval de van de JBL Link 10 is dat de Nederlandstalige Google Assistant. Zo kun je met stemcommando’s bijvoorbeeld deze box de opdracht geven om bepaalde muziek af te spelen, te pauzeren, of het volume te verlagen of verhogen.

De Link 10 bevat twee 45 mm speaker drivers met een vermogen van 8 Watt, en speelt daarmee het geluid in stereo af.

Om gebruik te maken van de voice assistant moet de JBL Link 10 wel met WiFi zijn verbonden, zodat deze kan communiceren met de Google Home App.

Met de ingebouwde Chromecast is het mogelijk over Wi-Fi muziek te streamen naar deze speaker. Daarnaast kun je ook gebruik maken van bluetooth.

De batterij van deze box is voldoende om zo’n 5 uur muziek af te spelen. Daarna moet deze weer worden opgeladen, wat zo’n 4 uur duurt.

De Link 10 is beschikbaar in twee verschillende kleuruitvoeringen: zwart en wit. De huidige prijs is zo’n 90 euro.

JBL Control One – kleine JBL boxen (boekenplank speakers)

De kleinste boekenplank speakers van JBL zijn de Control One speakers. Elke box is 22.8 cm hoog, 15.6 cm breed, en 14 cm diep.

Jbl Control One Kleine Boekenplank BoxenJBL Control One

Bol.com (€124,95)

Elke box bevat een 12 mm tweeter voor de hoge tonen, en een 100 mm woofer voor de midden- en lage tonen. Het frequentiebereik van de speakers is 80 Hz tot 20 kHz.

Deze speakers zijn niet te bedienen over bluetooth of Wi-Fi. Deze set bevat twee kleine JBL boxen moet je bedraad aansluiten met luidsprekerkabel.

Je kunt deze speakers onder andere neerzetten op je boekenplank of op je bureau, maar ze zijn ook aan de muur te bevestigen. Er worden twee muurbeugels meegeleverd voor muurbevestiging.

De Control One speakers zijn verkrijgbaar in het zilver en in het zwart. De huidige prijs voor beide uitvoeringen is €124,95. Voor dat bedrag ontvang je twee speakers (links en rechts).

JBL Bar Studio – kleine JBL soundbar

Kleine JBL box voor bij je TV? De Bar Studio is de kleinste soundbar van JBL. Deze soundbar is 61,4 cm breed, 5,8 cm hoog, en 8.6 cm diep.

Jbl Studio Bar Kleine SoundbarJBL Bar Studio

Amazon.nl (bekijk)

De Bar Studio is een stereo (2.0) soundbar, en bevat in totaal vier speakers: twee 2 inch woofers, en twee 1.5 inch tweeters. Het maximale vermogen van deze soundbar is 30 Watt, en het frequentiebereik is 60 Hz tot 20 kHz.

Er wordt bij deze soundbar een afstandsbediening meegeleverd, en een een muurbeugel om de soundbar aan de muur te bevestigen.

Om deze soundbar op de TV aan te sluiten kun je gebruik maken van HDMI ARC, een optische (Toslink) kabel, of een AUX kabel.

De optische kabel en AUX kabel worden meegeleverd. Een HDMI kabel helaas niet.

Wil je de soundbar gebruiken om je muziek af te spelen? Je kunt over bluetooth muziek naar deze soundbar streamen vanaf je smartphone of tablet.

Ook zit er op deze soundbar een USB port. Hier kun je een USB stick op aansluiten met muziekbestanden. Door met de afstandsbediening de USB-ingang als bron te selecteren, kun je nummers die op de USB stick staan afspelen.

Deze soundbar kopen? Bekijk de huidige prijs op Amazon.nl.

Tip: vergelijk hier alle JBL Soundbars, en bekijk hier de beste kleine soundbars!

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over het kopen van een kleine JBL box? Opmerkingen over de inhoud van het artikel? Of een ervaring met een van de genoemde producten die je wil delen? Laat dan hieronder een bericht achter!

Plaats een reactie

1 reactie op “Kleine JBL box kopen? De kleinste JBL boxen per type! (2020)”