JBL Tune 220 TWS review & test: goede bluetooth oordopjes?

Jbl Tune 220 Tws ReviewJBL Tune 220 TWS review: de nieuwe bluetooth oordopjes van JBL. Deze zijn beschikbaar sinds november 2019, en zijn in tegenstelling tot de JBL Tune 120 TWS geen in-ear, maar on-ear oordopjes.

Ik heb deze bluetooth oordopjes voor deze review gekocht op Bol.com voor €99. Ondertussen is de huidige prijs €94,99.

Met deze prijs zijn de JBL Tune 220TWS zo’n 50 euro goedkoper dan de AirPods, maar wel vier keer zo duur als de Redmi AirDots. De vraag is dan ook of de JBL Tune 220 TWS voor deze prijs een interessante optie zijn.

Om daar achter te komen heb ik deze bluetooth oordopjes ondertussen uitvoerig getest. In dit review vind je mijn bevindingen en beoordeling. Bij het testen heb ik gelet op drie verschillende aspecten, namelijk de fysieke eigenschappen (bouwkwaliteit en draagcomfort), de gebruiksvriendelijkheid en functies, en de prestaties (geluidskwaliteit). Deze reviewscores zijn relatief. Er wordt hierbij dus rekening gehouden met de prijs van dit product.

JBL Tune 220TWS review
 • Bouwkwaliteit en draagcomfort
 • Gebruik en functies
 • Geluidskwaliteit
4.7

Samenvatting

De Tune 220 TWS zijn Bluetooth earbuds van JBL, die met een huidige prijs van zo’n €100 in het hoge prijssegment vallen. Toch zijn ze daarmee goedkoper dan de oordopjes van de grote smartphone-makers (Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds, en Huawei Freebuds), en zijn de oortjes deze prijs ook gemakkelijk waard.

Het draagcomfort van de JBL Tune 220TWS is zeer goed. Ten eerste zijn dit ‘earbuds’, en geen in-ear oortjes. Daarom klemmen deze niet vast in de gehoorgang, wat een stuk comfortabeler is bij langdurig gebruik. Ook het lichte gewicht en de vormgeving van de oortjes dragen bij aan het goede draagcomfort, en een goede aansluiting op de gehoorgang. In mijn geval zitten de oortjes ook stevig op hun plek.

De geluidskwaliteit van de JBL Tune 220TWS is erg goed. De oortjes leveren een erg krachtige maar zuiver basgeluid, dat veel beter klinkt dan ik verwacht had dat mogelijk zou zijn met zulke kleine oordopjes. Ook de midden en hoge tonen zijn nauwkeurig.

Helaas is de batterijduur van de oortjes niet geweldig. In mijn batterij-test hielden de oortjes het 2 uur en 20 minuten vol bij het afspelen van muziek op een luid maar comfortabel luisterniveau. Wel zijn de oordopjes zo’n 7.5 keer bij te laden met de bijbehorende charging case.

Kortom zijn deze oordopjes een aanrader, ook voor 100 euro. Dit zijn dit nu de oordopjes die ik mee zal nemen voor het luisteren van muziek onderweg, en in de sportschool.

JBL Tune 220TWS review: bouwkwaliteit & draagcomfort – 5/5

In dit onderdeel ga ik in op alle fysieke eigenschappen van het geleverde product en accessoires.

Unboxing/inhoud doos

De JBL Tune 220TWS worden geleverd in een verpakking, met aan de voorzijde een duidelijke afbeelding van de oortjes zelf, en de tekst ‘Pure Bass, Zero Cables’. Aan de achterkant zit een doorzichtig paneel, waardoor je het oplaaddoosje kunt zien. Helaas is de verpakking, net als bij veel andere bluetooth oordopjes, nét te dik om geleverd te kunnen worden als brievenbuspakje.

In de verpakking vind je het linker en rechter oordopje, het oplaaddoosje, een oplaadkabel, een handleiding, een garantiekaart, en veiligheidsinstructies.

De oplaadkabel is een oranje micro-B naar USB-A oplaadkabel met een effectieve lengte van 27,5 cm. De USB-A aansluiting is reversibel, zodat je niet op hoeft te letten hoe je deze in een USB-A port van een charger steekt.

Persoonlijk had ik bij voorkeur een USB-C aansluiting gezien. Tegenwoordig komt die vaker voor op smartphones, waaronder ook op de smartphone ik dagelijks gebruik. Met een USB-C aansluiting op het oplaaddoosje had ik namelijk dezelfde USB-charger kunnen gebruiken voor het opladen van m’n smartphone, én de JBL Tune 220TWS.

JBL Tune 220TWS: design en draagcomfort

Jbl Tune 220 Tws DesignHet oplaaddoosje, ofwel de ‘charging case’ van de Tune 220 TWS is redelijk compact. Deze is korter dan die van de Xiaomi Redmi AirDots, maar wel breder.

Het doosje heeft overal een ronde afwerking, zodat deze geen scherpe randen heeft. Daardoor zit deze comfortabel in je broekzak. De klep van het doosje heeft redelijk wat veerkracht, en de oortjes zitten hier stevig in vast door de ingebouwde magneetjes. Kortom is het oplaaddoosje prima gemaakt.

Aan de onderkant van het doosje zit de micro-B USB aansluiting, en op de voorkant staat duidelijk een ‘JBL’-logo.

De oortjes zelf zijn on-ear oordopjes. Wel lopen deze aan één kant taps toe, zodat deze een betere aansluiting hebben op de gehoorgang, en het geluid hierdoor ook recht de gehoorgang in gericht wordt. Dit gedeelte is 18 mm lang met het taps toelopende gedeelte, en 16 mm hoog.

Aan de achterzijde van dit ronde gedeelte zit een kleine bas-reflex poort. Er is dus meteen al te zien dat er goed nagedacht is over de akoestiek. Elke oortje heeft een uitstekend steeltje. Hier kun je deze gemakkelijk aan vastpakken. Deze zijn 4 cm lang, 7 mm breed, 9 mm diep, en rond afgewerkt. Aan de bovenkant van het steeltje zit een drukknopje waarmee je de oortjes kunt bedienen.

Het linker en rechter oortje zijn gemakkelijk uit elkaar te houden. Je kunt al aan de vorm zien welke voor welk oor bedoelt is, maar daarnaast staat er ook groot een ‘L’ of een ‘R’ op. Ook staat er op het linker oortje een blauw stipje, en op de rechter een rood stipje. Ook aan de binnenkant van het oplaaddoosje staan stipjes van deze kleuren, om aan te geven waar je deze moet plaatsen.

Achter het gaasje van de basreflexpoort, zit ook indicatielichtje. Dit lichtje kan wit of blauw branden om de status aan te geven. Tijdens gewoon gebruik brandt dit lichtje niet.

Het draagcomfort van deze oortjes is erg goed. Omdat het on-ear oordopjes ofwel ‘earbuds’ zijn, heb je niet het drukkende gevoel in de gehoorgang zoals bij de in-ear oordopjes. Dat maakt het draagcomfort flink beter.

Verder zijn de oortjes licht genoeg dat je bijna niet merkt dat je ze draagt. Toch blijven de oortjes erg goed op hun plek. Ze zijn nog nooit per ongeluk uit m’n oren gevallen, en bleven ook zitten toen ik er een stuk mee probeerde te joggen. Ook heb ik ze al een paar keer gedragen in de sportschool, en bleven ze ook hierbij prima zitten. Kortom zijn deze oortjes ook prima geschikt voor het sporten.

Het rechter oortje bevat aan de onderkant van het steeltje de microfoon, zodat je deze oortjes onder andere kunt gebruiken voor handsfree bellen. Voor een betere luisterpositie van de microfoon steekt het steeltje van de oortjes naar voren. Hoewel dat werkt, vind ik dit er persoonlijk wat vreemd uitzien.

Een nadeel van de JBL Tune 220 TWS is dat deze geen IP-code certificatie hebben voor waterdichtheid. Toch verwacht ik dat deze oortjes een lichte regenbui zullen overleven. Zo hebben bijvoorbeeld de Apple AirPods ook geen opgegeven waterdichtheid, maar is een regenbui daarvoor ook geen probleem. Je zult dus zelf moeten kiezen of je dit risico wil nemen.

Voordelen

 • Zeer goed draagcomfort
 • Oortjes blijven goed zitten
 • Goed design en afwerking, aandacht voor detail
 • Oplaadkabel meegeleverd

Nadelen:

 • Niet waterdicht
 • Micro-USB aansluiting voor het opladen

Gebruik en functies – 4/5

De JBL Tune 220TWS zijn gemakkelijk in gebruik, en beschikken over alle belangrijke functies. Hieronder ga ik in op het gebruik en de functies van de JBL Tune 220TWS, en geef ik deze hierop een beoordeling.

Verbinden via bluetooth

Net als de meeste bluetooth oordopjes, gaan de JBL Tune 220 TWS oortjes meteen aan als je deze uit het oplaaddoosje haalt. Je kunt in de bluetooth-settings van je smartphone, tablet, of ander bluetooth apparaat verbinden met deze oortjes.

Op mijn Android (10) smartphone staan de oortjes aangegeven als de ‘JBL TUNE220TWS’. Eenmaal verbonden met de oortjes, spelen ze alle audio van het verbonden apparaat af. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van muziek streaming apps, zoals Spotify, maar ook van opgeslagen muziek-bestanden zoals mp3-tjes om muziek af te spelen naar de oortjes.

Deze oordopjes gebruiken Bluetooth Versie 5.0. Er wordt geen bluetooth bereik in meters opgegeven. Bij mijn test bleven de oortjes op zo’n 10 meter afstand van mijn smartphone prima werken, zonder enige haperingen of onderbrekingen in de muziek. Ook op dezelfde afstand, met een muur ertussen, blijft de verbinding prima.

Plaats je beide de oortjes terug in de oplaadcase, dan gaan ze meteen uit, en wordt de bluetooth verbinding verbroken. De oortjes zullen dan meteen beginnen met opladen via de ingebouwde batterij van het oplaaddoosje.

Heb je de oortjes eenmaal onthouden in je smartphone, dan zullen ze automatisch verbinding maken als je ze weer uit de oplaadcase haalt. Tot nu toe heb ik ook nog nooit problemen gehad met de pairing van de twee oortjes onderlig. Dat is bij de Redmi AirDots soms wel een probleem.

Bediening/knoppen

Gebruik je deze oortjes bij je smartphone, dan wordt alle audio van je smartphone afgespeeld op de oortjes. Op je smartphone kun je dus de muziek op de oortjes bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld binnen de Spotify-app muziek kiezen, het volume aanpassen, of de muziek pauzeren.

Wil je de oordopjes bedienen zonder je smartphone te gebruiken? Er zitten op het linker en het rechter oordopje een knop waarmee je deze kunt bedienen. Omdat dit on-ear oordopjes zijn is een drukknop voor de bediening géén probleem. Bij veel in-ear oordopjes zorgt een drukknop er namelijk voor dat je het oortje verder in de gehoorgang duwt. Dat zorgt voor een oncomfortabel gevoel, en veranderd de aansluiting op de gehoorgang, en daardoor ook de klank. De JBL Tune 220TWS hebben dat nadeel dus niet.

Hieronder de verschillende functies van de drukknoppen op de oortjes:

 • Pause/Play – druk éénmaal de knop van het rechter oortje in.
 • Volgende nummer – druk één keer op de knop van het linker oortje
 • Replay Vorige nummer – druk twee keer de knop op het linker oortje in om terug te gaan naar het begin van het nummer. Doe dat kort daarop nogmaals, en je gaat terug naar het vorige nummer.
 • Voice Assistant – druk de knop op het rechter oortje twee keer in om de om de stembediening van je gekoppelde apparaat op te starten. Bijvoorbeeld Siri, Google Voice Assistant, of Bixby. Je kunt vervolgens stemcommando’s gebruiken voor verdere bediening.
 • Opnemen/ophangen – als je gebeld wordt, druk je één druk op de knop op het rechter oortje om op te nemen, en vervolgens nogmaals om op te hangen.
 • Telefoongesprek muten – houd de knop op het rechter oortje drie seconde ingedrukt.
 • Inschakelen/uitschakelen – houd de knop op een uitgeschakeld oortje vijf seconde ingedrukt om deze aan, of juist uit te schakelen
 • Linker en rechter oortje pairen – druk de knop op het linker en rechter oortje drie keer achter elkaar in.

De enige functie die ik mis, is het regelen van het volume. Helaas ontbreekt deze functie bij alle bluetooth oortjes met drukknop die ik tot nu toe heb gereviewed.

Batterijduur en opladen

De JBL Tune oortjes bevatten elke een ingebouwde Li-ion accu van 22 mAh bij 3,85 Volt. JBL geeft aan dat dit genoeg is voor 3 uur muziek afspelen over bluetooth. Uiteraard hangt de werkelijke batterijduur onder andere af van het volume dat je gebruikt.

Jbl Tune 220tws In Oplaaddoosje

In de praktijk valt de batterijduur tegen. In mijn test speelde ik via bluetooth muziek van Spotify (op ‘very high quality’) af naar de JBL Tune 220TWS. Hierbij gebruikte ik de oortjes op 60% van het maximumvolume. Dit volume komt overeen met het volume waarop ik normaal voor lange tijd achtereen muziek op luister. De oortjes waren bij aanvang volledig opgeladen.

Bij deze test hield de batterij het 2 uur en 20 minuten vol. Daarmee is de batterijduur dus 40 minuten minder dan de gemiddelde opgegeven batterijduur.

Een batterijduur van 2:20 uur is voldoende voor veel gebruik, zoals het luisteren tijdens je dagelijkse reis, tijdens het hardlopen, of sporten in de sportschool. Daarnaast bevat het oplaaddoosje, waar je de oortjes tussendoor in op zal bergen, nog batterij om deze tussendoor bij te laden.

Het oplaaddoosje heeft een batterij van 410 mAh bij 3,85 V. Met een gemiddelde laadefficiëntie van zo’n 80%, kun je verwachten de oortjes hiermee nog zo’n 7.5 keer bij te kunnen laden. Daarmee zou de totale batterijduur uitkomen op 17.5 uur. Dat getal zit wel dichter bij de opgegeven totale afspeeltijd van 19 uur. De werkelijke totale luistertijd heb ik niet getest.

Hoewel de batterijduur helaas minder is dan aangegeven, zullen de oortjes voor het meeste gebruik voldoende batterij hebben. Wat ik jammer vind, is dat de oortjes hierdoor voor langdurig gebruik, bijvoorbeeld tijdens het werken, minder geschikt zijn.

Het draagcomfort van deze oortjes is namelijk ook een stuk beter dan dat van grote en zware over-ear headphones. Vanwege de goede geluidskwaliteit (zie verderop), zou ik de JBL Tune 220TWS daarom ook overwegen voor langdurige luistersessies. Door de korte batterijduur is dat helaas geen goede optie.

Bij het opladen in het doosje, kun je aan de indicatielichtjes zien of de oortjes nog aan het opladen zijn, of weer volledig bijgeladen zijn. JBL geeft aan dat de oplaadtijd minder dan 2 uur is. Dit komt wel overeen met de werkelijkheid. In mijn geval waren de oortjes na zo’n 1.5 uur weer op 100%.

Hoeveel batterij de oortjes hebben, kun je zien onder bluetooth instellingen van je smartphone. Hier wordt de lading weergegeven in stappen van 10%. Helaas is er nergens te zien wat de huidige lading van het oplaaddoosje is. Dat is een nadeel op bijvoorbeeld de AirPods, waarbij de lading van zowel de oortjes als de case op je smartphone te zien is in stappen van 1%.

Microfoonfunctie

De JBL Tune 220 TWS heeft een ingebouwde microfoon in het rechter oortje. Dit maakt het mogelijk om handsfree te bellen. Ook wordt de microfoon gebruikt als je gebruik maakt van de voice-assistant.

Ik heb het microfoongeluid getest met de app Voice Recorder voor Android. Binnen deze app kun je ook opnemen over een aangesloten bluetooth microfoon. Hierbij heb ik een korte sample opgenomen met de bluetooth oortjes in mijn oor. Je kunt deze hieronder beluisteren:

Hoewel de geluidskwaliteit duidelijk een stuk minder is dan dat van de microfoon van m’n telefoon (Nokia 7 Plus) zelf, heeft deze microfoon tot nu toe de beste geluidskwaliteit onder de bluetooth oortjes die ik getest heb. Daarmee zijn deze oortjes prima geschikt om handsfree te kunnen bellen.

Overige functies

De JBL Tune 220 TWS heeft geen active noise control (ANC). Omdat deze oortjes on-ear zijn, zullen ze ook minder goed het omgevingsgeluid blokkeren dan in-ear oortjes.

Om te testen of audio en video synchroon loopt als je gebruik maakt van deze oortjes, heb ik gebruik gemaakt van deze video. Door deze test uit te voeren, blijkt dat de JBL Tune 220 een zeer goede synchronisatie hebben met het beeld.

Hoe deze goede synchronisatie van beeld en geluid mogelijk is, is me onduidelijk. De oortjes ondersteunen namelijk geen aptX.

Met deze lage latency zijn deze oortjes dus ook prima geschikt voor het bekijken van video.

Conclusie

Hieronder nog eens een opsomming de voordelen en nadelen wat betreft het gebruik en functies.

Voordelen

 • Sterke bluetooth verbinding (10+ meter) en pairing tussen de twee oortjes
 • Knopbediening is prima geschikt bij on-ear oordopjes
 • Goed microfoongeluid
 • Goede synchronisatie beeld en geluid

Nadelen:

 • Matige batterijduur (2 uur 20 minuten)
 • Geen mogelijkheid om het volume te regelen met de knoppen

Prestaties: geluidskwaliteit – 5/5

JBL geeft op dat de oortjes een ingebouwde 12.5 mm speaker driver bevatten. Daarnaast viel me al op dat de oortjes een basreflexpoort hebben aan de achterzijde. Ook geeft JBL een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz op, waarmee de oortjes een zeer diepe bas moeten hebben.

Mijn verwachtingen waren dus hoog, maar zijn waargemaakt. In de praktijk klinkt het basgeluid van deze oortjes erg goed. Diepe basgeluiden worden goed weergegeven, en in tegenstelling tot andere oortjes zijn de basgeluiden ook zuiver en nauwkeurig.

Het geluidsprofiel van de oortjes doet me erg denken aan dat van mijn JBL E65BTNC over-ear headphones. Voor mijn gevoel heeft het basgeluid op deze oortjes van nature iets meer volume dan de midden en hoge tonen. Toch vallen de midden en hoge tonen zeker niet weg, en klinken deze ook accuraat.

In tegenstelling tot een aantal andere oortjes en headphones die ik getest heb, is er bij de JBL Tune 220TWS geen enkele ruis hoorbaar bij stilte.

Ook is het volume van deze oortjes flink. Voor een comfortabel luistervolume gebruik ik de oortjes tussen de 50 en 60% van het maximumvolume. In tegenstelling tot veel andere oortjes is er bij hogere volumes ook geen vervorming van het geluid merkbaar.

Kortom is de geluidskwaliteit van deze oortjes zeer goed, op het niveau dat ze bijna door kunnen gaan als vervanging voor over-ear headphones. Het enige nadeel is dat deze oortjes meer omgevingsgeluid doorlaten, en zoals alle oordopjes een minder ‘ruimtelijk’ geluid verzorgen dan over-ear headphones.

Met deze geluidskwaliteit zijn dit de beste bluetooth oordopjes die ik op dit moment getest heb, en krijgen ze een score van 5/5.

JBL Tune 220 TWS kopen? Prijs en beschikbaarheid!

Wil je de JBL Tune 220TWS kopen? Deze zijn te koop bij meerdere webshops. Hieronder vind je een overzicht waarin de prijs van dit product bij meerdere webshops automatisch wordt bijgehouden. Deze oortjes worden verkocht in vier verschillende kleuruitvoeringen: zwart, wit, blauw, en roze.

Zijn de JBL Tune 220 TWS niet verkrijgbaar voor je gewenste prijs? Stel dan een prijs-notificatie in met je gewenste prijs. Je ontvangt dan automatisch een e-mail als je gewenste prijs is bereikt!

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Tune 220 TWS

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €52,97 13 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €84,91 7 juni 2024
Laagste prijs ooit: €44,95 23 juni 2023
Sinds 14 juni 2023

Laatste veranderingen:

€52,97 7 juni 2024
€84,91 7 juni 2024
€84,82 6 juni 2024
€84,79 6 juni 2024
€84,72 6 juni 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Tune 220 TWS - €52,97

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL Tune 220 TWS, of de review hiervan? Laat dan hieronder je vraag achter! Ik heb deze deze bluetooth oortjes nog in bezit, en kan eventueel missende informatie dus nog voor je uitzoeken of testen!

Plaats een reactie

9 reacties op “JBL Tune 220 TWS review & test: goede bluetooth oordopjes?”

 1. Hallo Guido,

  Ik heb ze aangeschaft en ook voor mijn dochter gekocht. Wij hebben beiden hetzelfde probleem; en dat is dat ze bijna niet meer laden.
  Heb jij tips/ Eventueel resetten of zo??
  Anders kunnen ze de vuilnisbak in. Ook die van mijn dochter.

  Groet,
  Pauline

  Beantwoorden
  • Hoi Pauline,

   Daar weet ik helaas geen oplossing op. De batterij van deze oordopjes is ook het grootste nadeel.
   Maar de vuilnisbak in zou ik niet doen! Waarschijnlijk heb je er nog garantie op, dus daar kun je nog gebruik van maken.

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden
  • Hoi Rita,

   Daar heb ik zelf geen ervaring mee. Maar als de motorhelm strak tegen je oor aanzit, dan denk ik dit gaat knellen met alle oortjes met een ‘steeltje’, dus ook de JBL Tune 220 TWS.
   Daarom zal ik in dat geval eerder voor oordopjes zoals de EarFun Free Pro kiezen. Deze heeft geen steeltje, en hierbij steekt er ook helemaal niets uit dat tegen de binnenkant van de motorhelm kan gaan knellen.

   Je kunt mijn review van de EarFun Free Pro hier lezen.

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden
 2. Hallo, ik heb de 220 tws gekocht voor mijn walkman Sony NW-A45 maar kan op geen enkele manier het geluid regelen en het staat veel te hard om het te gebruiken. Dus ook met de walkman is het geluid niet aan te passen. Heb jij een oplossing voor mij.
  Vr. Groet k. Gerrits

  Beantwoorden
 3. ik heb de JBL TUNE220TWS Zwart oordopjes.. en hij maakt geen enkele verbinding met de telefoon die net nieuw is.. de oordopjes zijn van 27 juli. en ik heb ze pas 4x gebruikt.. toen vielen ze al constant weg.. wat erg vervelend is. er zit toch 2 jaar garantie op toch. en wat kan ik doen.. kan ik rechtsstreek met de jbl contact op nemen of gaat via de winkel. waar je hem gekocht hebt. want het is toch veel geld waar je niks aan heb ik heb de JBL TUNE220TWS Zwart oordopjes.. en hij maakt geen enkele verbinding met de telefoon die net nieuw is.. de oordopjes zijn van 27 juli. en ik heb ze pas 4x gebruikt.. toen vielen ze al constant weg.. wat erg vervelend is. er zit toch 2 jaar garantie op toch. en wat kan ik doen.. kan ik rechtsstreek met de jbl contact op nemen of gaat via de winkel. waar je hem gekocht hebt. want het is toch veel geld waar je niks aan heb….En ja ze zijn hele maal opgeladen dus daar kan het onmogelijk aan liggen

  Beantwoorden
  • Hoi Linda,

   Dat klinkt als een defect dat binnen de garantie moet vallen. De garantie verloopt meestal via de winkel waar je het product hebt verkocht. Ik zou dus contact opnemen met de winkel waar je de JBL Tune 220TWS hebt gekocht.
   Die van mij doen het trouwens nog steeds prima. Het maken van een verbinding lukt altijd, en de oortjes vallen in de praktijk nooit weg tijdens het luisteren. Dus waarschijnlijk zijn die van jou dan ook werkelijk defect.

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden
 4. Hallo,

  Ik kan mijn JBL tune 220 TMS niet koppelen aan mijn macbook. Ik heb van alles geprobeerd. Is dit een welbekend probleem?

  Met vriendelijke groet,
  Karlijn

  Beantwoorden
  • Hoi Karlijn,

   Eerder werkte dit dus wel? En zijn de oordopjes wel opgeladen?
   Zo ver ik weet is het verbinden met een MacBook geen bekend probleem.

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden
Send this to a friend