JBL 5.1 soundbar aanbieding? Alle huidige prijzen! (2021)

Jbl Bar 5 1 Aanbieding

De JBL Bar 5.1 soundbar is een krachtige surround sound soundbar van JBL, met afneembare achterspeakers.

De achterspeakers zijn volledig draadloos neer te zetten, omdat deze een ingebouwde accu hebben. Koppel je deze speakers aan de bar, dan beginnen ze weer op te laden. Daarnaast wordt er ook een 10 inch draadloze subwoofer meegeleverd.

De JBL Bar 5.1 soundbar is sinds oktober 2017 beschikbaar, en heeft een adviesprijs van €749. Ondertussen is deze prijs al flink gedaald, en zijn er regelmatig goede aanbiedingen te vinden.

Op deze pagina vind je alle huidige prijzen van de JBL Bar 5.1 soundbar. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede aanbieding geldt. Op dit moment geen goede aanbieding? Stel dan een prijs-notificatie in!

JBL Bar 5.1 soundbar aanbiedingen en prijzen!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Bar 5.1 soundbar (EAN: 6925281927485):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Bar 5.1 soundbar

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €449,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €449,00 19 november 2023
Laagste prijs ooit: €449,00 19 november 2023
Sinds 19 november 2023

Laatste veranderingen:

€449,00 19 november 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Bar 5.1 soundbar - €449,00

Waarom de JBL Bar 5.1 soundbar kopen?

De JBL Bar 5.1 is één van de beste soundbars van JBL, vanwege de achterspeakers en de krachtige subwoofer. Daarmee zorgt de JBL Bar 5.1 ook voor werkelijk 5.1 channel surround surround sound.

Een unieke eigenschap van deze soundbar is dat de achterspeakers met een accu werken. Je kunt deze aan de uiteinden van de soundbar koppelen als je geen surround geluid wil gebruiken. In vastgekoppelde toestand zullen deze speakers geluid van voren afspelen, en de accu opladen.

Om surround geluid te krijgen koppel je de achterspeakers los van de soundbar, en plaats je deze achter je zitpositie. Deze rear speakers kunnen zo’n 10 uur geluid afspelen op een volle accu. Door de accu, en het draadloze verbinden met de soundbar, is het voordeel dat deze rear speakers ook volledige draadloos zijn.

Er wordt een kalibratiemicrofoon meegeleverd. Door te kalibreren wordt het surround-geluid beter afgestemd op jouw woonkamer. Zo wordt er voor de gekozen positie namelijk voor gezorgd dat het geluid van alle speakers tegelijkertijd aankomt.

Beide achterspeakers bevatten een enkele mid-range woofer. In de soundbar zelf zitten nog zes 5 cm grote mid-range woofers, en drie 3 cm grote tweeters. Voor het linker, rechter, en midden-kanaal zijn er zo elk twee woofers, en één tweeter aanwezig. Mid-range woofers zorgen voor een goede weergave van de midden-tonen, de tweeters voor de hoge tonen.

Voor de echt lage tonen wordt er gebruik gemaakt van de subwoofer. Ook de subwoofer communiceert draadloos met de soundbar. In de behuizing zit een subwoofer ingebouwd met een diameter van 10 inch, die in dit geval omlaag gericht is. Door deze krachtige subwoofer heeft de JBL Bar 5.1 een groot frequentiebereik, van 35 Hz tot 20 kHz.

De JBL Bar 5.1 heeft een maximaal totaal vermogen van 510 Watt; de soundbar namelijk 150 Watt, de subwoofer 300 W, en de twee rear speakers beide 30 Watt.

Deze soundbar beschikt alleen over Bluetooth om te zorgen voor draadloze verbinding met andere apparaten. Met het ontbreken van Wi-Fi, ontbreken dus ook de smart functies, en multi-room audio. Dat is een nadeel vergeleken met een aantal high-end Samsung soundbars en Bose soundbars.

Wel maakt bluetooth het mogelijk om gemakkelijk te verbinden met de soundbar. Als je eenmaal onder de bluetooth instellingen van je smartphone of tablet verbinding hebt gemaakt met de JBL Bar 5.1, dan speelt deze alle audio van het verbonden apparaat af. Selecteer je op je smartphone bijvoorbeeld muziek via Spotify, dan wordt dit afgespeeld op de soundbar.

Deze soundbar is gemakkelijk te verbinden met je TV. Je hoeft deze namelijk alleen maar met de TV te koppelen met een HDMI-kabel, optische kabel, of AUX kabel. Al deze kabels worden ook meegeleverd.

Eenmaal aangesloten, zul je alleen nog met de meegeleverde afstandsbediening de gebruikte aansluiting moeten selecteren. Sluit je de TV aan over HDMI, selecteer dan ‘HDMI’. Daarna zal de TV simpelweg alle audio van de TV afspelen. Gebruik bij voorkeur de HDMI-ARC aansluiting. Door de soundbar hiermee met de TV te verbinden, zal de soundbar ook reageren op input van de afstandsbediening van je TV. Verder zijn er nog twee andere HDMI-ingangen, en een USB-ingang. Daarom is het ook mogelijk om audio van een aangesloten USB-apparaat af te spelen.

Met een afmeting van 114.8 cm breedte, 5.8 cm hoogte, en 9.3 cm diepte, is dit een grote soundbar. De subwoofer is 44 cm hoog, en 30.5 cm breed en diep.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL Bar 5.1 soundbar, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend