TV meubel met schuifdeur kopen? Tien goede keuzes!

Op zoek naar een TV-meubel met een schuifdeur? De meeste van deze meubels hebben deuren die opendraaien naar links of rechts, of een klep die omlaag openklapt. Hoewel er maar weinig TV-meubels zijn die gebruik maken van een schuifdeur, zijn er toch een aantal goede en betaalbare opties.

Hieronder vind je 10 van deze TV-meubels, met een korte omschrijving van de eigenschappen van elk meubel, en waar je deze kunt bestellen voor de de beste prijs.

1. Furnified TV meubel Oskar: teak TV meubel met twee schuifdeuren

Furnified Tv Meubel Oskar Met Twee Schuifdeuren

Fonq.nl €599 Product bekijken

Deze retro TV kast van Furnified is gemaakt van teakhout, en heeft twee schuifdeuren. Aan de binnenkant van de kast zit een plank, en is veel ruimte om spullen kwijt te kunnen. Een voordeel van deze kast met schuifdeuren, is dat je zo al je spullen elektronica volledig kunt verbergen.

Het meubel is 150 cm breed, 51 cm hoog, en 45 cm diep. Daarmee is dit een middelmaat TV meubel, en zal deze voldoende ruimte bieden om ook grote TV’s en soundbars op te kunnen plaatsen. Toch meer ruimte nodig? Je kunt ditzelfde meubel ook bestellen met een breedte van 220 cm, met drie schuifdeuren.

Dit meubel wordt geleverd als een bouwpakket, in drie verschillende dozen. Je kunt deze TV-kast bestellen op Fonq.nl voor €599. De levering is gratis.

2. Belfurn Iron: industriële TV-kast met schuifdeuren

Belfurn Iron Industriële Tv Kast Met Schuifdeuren

Bol.com €699 Product bekijken

De Belfurn Iron combineert twee stijlen. Zo is deze zowel landelijk als industrieel te noemen. De kast is uitgevoerd in massief mangohout, en afgewerkt met een transparante lak en een bruine beits. De zwart metalen schuifdeuren zijn opzij te schuiven op een buizenframe.

De kast heeft links en rechts een open compartiment. In het midden is een open gedeelte, waar je bijvoorbeeld een receiver, gaming console, of een blu-ray speler kunt plaatsen. Onder deze open ruimte zit nog een lade.

Met een breedte van 150 cm is deze kast middelgroot. De hoogte is 55 cm, en de diepte 45 cm.

Deze TV-kast wordt voorgemonteerd geleverd, en is dus meteen klaar voor gebruik. Je kunt deze TV kast bestellen op Bol.com voor €699. De levering is gratis.

3. Hioshop Cent: TV meubel met twee schuifdeurtjes

Hioshop Cent Tv Meubel

Fonq.nl €432,95 Product bekijken

De Hioshop Cent is een licht gekleurd eikenhouten TV-meubel, in retro stijl. Deze heeft aan de linker en rechterkant een schuifdeur, die naar het midden zijn te schuiven om de compartimenten te openen.

Zo zijn er dus drie compartimenten beschikbaar. Het middelste compartiment is geschikt om een mediaspeler of console in te plaatsen, terwijl je bijvoorbeeld je CD’s, DVD’s, en afstandsbedieningen netjes kunt opbergen achter de schuifdeuren van de zijcompartimenten.

Dit meubel is 160 cm breed, 43 cm hoog, en 38 cm diep, en wordt geleverd als bouwpakket. De huidige prijs is €432,95 op Fonq.nl.

4. VDD TV kast modern: goedkope TV kast met twee schuifdeuren

Vdd Tv Kast Met Schuifdeuren Goedkoop

Bol.com €99,95 Product bekijken

Dit TV meubel van VDD is uitgevoerd in een moderne stijl. Omdat dit meubel is uitgevoerd in melamine meubelpanelen in plaats van massief hout, is dit een goedkope TV-kast.

Aan de linker en rechter kant zit een schuifdeur. Het compartiment in het midden is open. Elk compartiment heeft een enkele plank, en een gat waar je de kabels naar je TV of speakers in weg kunt werken. De deuren schuiven opzij in een metalen rail. De deuren hebben een glazen paneel, dat gedeeltelijk is afgeschermd met houten latten.

Dit TV meubel is 135 cm breed, 36 cm hoog, en 34 cm diep. Voorkeur voor een kleiner formaat? Je kunt ook dit TV meubel bestellen met een breedte van 120 cm, en één schuifdeur.

Het meubel wordt geleverd als bouwpakket met alle benodigde onderdelen, en een handleiding. De huidige prijs van dit meubel is €99,95 op Bol.com.

5. En.casa New York: industrieel TV meubel met drie schuifdeuren

Encasa New York Industrieel Tv Meubel Met Shuifdeuren

Bol.com €129,99 Product bekijken

Op zoek naar een modern, industrieel, tv meubel met drie schuifdeuren? Dan is het En.casa New York TV meubel een goede keuze. Deze kast heeft drie schuifdeuren, die voor elkaar langs schuiven. De deuren hebben drie verschillende kleuren. De witte en grijze deur schuiven naar rechts, en de zwarte deur naar links.

Aan de binnenkant van dit meubel zijn drie verschillende compartimenten. Elk compartiment is 45.3 centimeter breed, en 21.3 cm hoog. De totale breedte van het meubel is 140 cm, en de breedte is 41 cm.

Het frame van de kast bestaat uit spaanplaat, en staat op een 14 cm hoge zwart metalen poot. Je zult dit meubel zelf in elkaar moeten zetten, want deze wordt geleverd als bouwpakket (met handleiding).

Met een prijsvan €129,99 is dit een relatief goedkoop TV-meubel. Je kunt de En.casa New York bestellen op Bol.com.

6. VidaXL TV meubel massief teak, 90 cm breed

Vidaxl Tv Meubel Massief Teak Met Schuifdeuren

Fonq.nl €145,99 Product bekijken

Dit is een compact TV-meubel in landelijke stijl, gemaakt van massief teakhout. Dat maakt dit TV-meubel erg stevig en duurzaam.

Er zijn twee schuifdeuren aanwezig, elk met een metalen handgreep. De deuren zijn zo over elkaar heen te schuiven. Hierachter zit één groot compartiment.

Dit TV-meubel is 90 cm breed, 30 cm diep, en 35 cm hoog, en wordt voorgemonteerd geleverd.

Je kunt deze TV kast met schuifdeuren zowel op Bol.com als Fonq.nl bestellen. De beste prijs is op dit moment te vinden op Fonq.nl.

7. Parisot Leandro: TV kast met grote schuifdeur (goedkoop!)

Parisot Leandro Tv Kast Met Grote Schuifdeur

Bol.com €117,95 Product bekijken

De Parisot Leandro is een ruime maar voordelige TV-kast in moderne stijl, uitgevoerd in melamine meubelpanelen. Deze heeft één grote schuifdeur, die je met het handvat gemakkelijk kunt verschuiven.

Er zijn twee compartimenten beschikbaar in deze kast. Het linker compartiment is geheel open, terwijl er aan de rechterkant nog een plank beschikbaar is om een mediaspeler op neer te zetten.

De kast is 155 cm breed, 43 cm hoog, en 40 cm diep. De kleur van de buitenste planken is donkergrijs, terwijl de meubelpanelen en de schuifdeur van de kast een eiken-look afwerking hebben.

Met een prijs van €117,95 is dit een voordelig TV meubel. Je kunt de Parisot Leandro voor deze prijs bestellen op Bol.com. Je zult het meubel zelf in elkaar moeten zetten, want deze wordt geleverd als bouwpakket met handleiding.

8. IKEA Sveranum: TV meubel met schuifdeuren/schuifpaneel

Ikea Sveranum Tv Meubel Met Schuifpaneel

Ikea.nl €149 Product bekijken

Ook IKEA heeft een TV-meubel met schuifdeur, namelijk de IKEA Sveranum. Het frame van dit TV-meubel is uitgevoerd in bamboehout, en heeft twee witte schuifdeuren, ofwel schuifpanelen.

Daarmee heeft deze kast drie verschillende compartimenten beschikbaar. Het middelste compartiment heeft een plank van gehard glas, en is het beste geschikt voor je mediaspelers. Hier zit ook een gat waar je de kabels van de mediaspelers doorheen kunt laten lopen.

De Sveranum is 170 cm breed, 54 cm hoog, en 35 cm diep. De kast staat op witte metalen pootjes.

Deze kast wordt geleverd in één doos. Zoals bij IKEA gebruikelijk, zul je dit meubel zelf moeten monteren. De montagematerialen en een handleiding worden meegeleverd.

9. VidaXL mangohouten TV meubel met schuifdeur en lades

Vidaxl Mangohouten Tv Meubel Met Schuifdeur

Bol.com €330 Product bekijken

Dit meubel is uitgevoerd in massief mangohout, en beschikt naast een schuifdeur ook over twee lades. De schuifdeur zit aan de rechterkant, en heeft een handvat om deze open te schuiven.

De twee lades maken gebruik van hetzelfde type handvatten. Het frame van deze TV-kast staat op metalen pootjes.

Met een breedte van 140 cm, diepte van 30 cm,en hoogte van 40 cm, is dit een middelmaat TV-kast.

Dit meubel wordt gemonteerd geleverd, en is te bestellen op Bol.com. De levertijd is een paar dagen, maar de verzending is gratis.

10. VidaXL TV meubel massief teakhout; 3 schuifdeurtjes

Vidaxl Lage Teak Tv Meubel Met Schuifdeurtjes

Bol.com €319 Product bekijken

Dit is een compact TV-meubel in landelijke stijl, uitgevoerd in massief teakhout. Hierdoor is dit TV-meubel zeer stevig en duurzaam.

Er zijn drie schuifdeuren aanwezig, die je kunt verschuiven aan de metalen handgrepen. De linker en rechter deur schuiven achter de middelste deur langs. De middelste deur kun je zowel naar links als rechts schuiven.

Dit TV-meubel is 150 cm breed, 30 cm diep, en 30 cm hoog, en wordt voorgemonteerd geleverd.

Je kunt deze TV kast met schuifdeuren bestellen op Bol.com. De huidige prijs is €319.

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over TV-meubels met een schuifdeur? Opmerkingen over de inhoud van dit artikel? Eigen ervaring met één van de genoemde producten die je wil delen? Laat hieronder een bericht achter!

Plaats een reactie