Goedkope Smart TV? De 6 goedkoopste smart TV’s van 2018!

Op zoek naar een zo goedkoop mogelijk smart TV? Een smart TV is een televisie die je kunt verbinden met het internet. Door de verbinding met internet krijg je toegang krijgt tot veel nuttige apps, waaronder streaming diensten zoals Netflix.

Smart TV’s zijn meestal duurder dan TV’s zonder smart functies. Toch zijn er smart TV’s te koop voor weinig geld. In dit artikel noem ik de goedkoopste smart TV’s die je op dit moment (winter 2018) kunt kopen.

Een lage prijs gaat bij TV’s samen met kleine afmetingen. In dit artikel noem ik daarom de goedkoopste smart TV’s van zes verschillende afmetingen (beelddiagonaal): 22, 24, 28, 32, 40 en 43 inch. Zo kun je kiezen voor de goedkoopste smart TV van je gewenste afmeting.

Goedkoopste smart TV –  Salora 22FSW5012 – 22 inch (56 cm)

De Salora 22FSW5012 is de goedkoopste smart TV die je op dit moment kunt bestellen.

Daarnaast is dit ook de kleinste smart TV die verkocht wordt: de afmeting is 22 inch in beelddiagonaal. Daarmee is dit een erg kleine TV, die vooral geschikt is voor kleine ruimtes zoals een slaapkamer.

Voor deze kleine afmetingen heeft deze TV een goede resolutie: Full HD (1920×1080). De TV heeft een LCD-LED scherm met een beeldverversingssnelheid van 100 Hz.

Om gebruik te maken van de smart functies van deze TV zul je deze moeten aansluiten op het internet met een internetkabel. Deze TV heeft namelijk geen ingebouwde Wi-Fi. Wel kun je Wi-Fi toevoegen aan deze TV door middel van de Salora USB Wi-Fi dongle (€39,95).

Voor live TV is er een ingebouwde DVB-T en DVB-C tuner, een Coax kabel aansluiting, en een CI+ ingang (oa. geschikt voor Ziggo).

Voor het aansluiten van externe apparaten beschikt deze TV een USB port, 2 HDMI ingangen, een VGA aansluiting, composietkabelingangen (RCA), en een 3,5 mm koptelefoon aansluiting.

De Salora 22FSW5012 TV wordt geleverd met afstandsbediening, de voet om deze op neer te zetten, een SCART naar RCA adapter, de benodigde stroomkabel, en een handleiding.

De TV kun je neerzetten op de meegeleverde voet, of ophangen aan de muur. Voor muurophanging moet je een VESA 75 mm × 75 mm muurbeugel bijbestellen.

De huidige prijs voor de Salora 22FSW5012 is €166,99 op Bol.com en Mediamarkt.nl. Deze TV is ook in het zwart verkrijgbaar. Het modelnummer van deze TV in het zwart is de Salora 22FSB5002. De prijs van de zwarte uitvoering op dit moment iets hoger: 177 euro op Bol.com .

Goedkoopste 24, 28 en 32 inch smart TV’s – Salora HSB en HSW

Salora 32HSB5002 Goedkope Smart Tv

Bij de afmeting 24, 28 en 32 inch heeft Salora weer steeds de goedkoopste smart TV. Bij al deze afmetingen gaat het om dezelfde TV, met dezelfde eigenschappen.

Deze TV’s zijn bij de drie verschillende afmetingen ook beschikbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. De zwarte uitvoering heeft steeds de letters ‘HSB’ in de modelnaam, en de witte uitvoering de letters ‘HSW’.

Al deze TV’s hebben een LCD-LED scherm met WXGA Wide resolutie (1366×768). Om gebruik te maken van de smart-functies, moeten deze TV’s worden aangesloten op het internet met een internetkabel.

Wel kun je ook bij deze TV gebruik maken van de Salora USB Wi-Fi dongle om de TV toch te voorzien van een draadloze internetverbinding over Wi-Fi.

Deze TV heeft een ingebouwde DVB-T en DVB-C tuner, een Coax kabel aansluiting, en een CI+ ingang voor live TV.

Daarnaast zijn er meerdere aansluitingen om externe apparaten aan te sluiten: een USB port, 2 HDMI ingangen, VGA aansluiting, SCART aansluiting, composietkabelingangen (RCA), en een 3,5 mm koptelefoon aansluiting.

De Salora HSB en HSW TV’s worden allemaal geleverd met afstandsbediening, de voet om de TV op neer te zetten, en de benodigde stroomkabel. Ook kun je deze TV’s ophangen aan de muur met een muurbeugel.

De gebruikte VESA standaard voor muurbeugels verschilt per schermafmeting. Bij de 24 inch uitvoering is dit VESA 75×75 mm, bij de 28 en 32 inch uitvoering is het VESA 200×100 mm.

Hieronder een tabel met alle modellen van deze TV, de huidige prijs, en links naar webshops waar je deze TV kunt bestellen. De laagste prijs voor de 24 inch uitvoering is op dit moment 179 euro. De 28 inch uitvoering is verkrijgbaar vanaf 219 euro, en de 32 inch uitvoering vanaf 237 euro. Daarmee zijn deze Salora televisies voor al deze afmetingen de goedkoopste smart TV.

Uitvoering: Modelnummer: Bestellen:
24 inch – wit Salora 24HSW5012 Bol.com, Mediamarkt.nl
24 inch – zwart Salora 24HSB5002 Bol.com, Mediamarkt.nl
28 inch – wit Salora 28HSW5012 Bol.com, Mediamarkt.nl
28 inch – zwart Salora 28HSB5002 Bol.com, Mediamarkt.nl
32 inch – wit Salora 32HSW5012 Bol.com, BCC.nl
32 inch – zwart Salora 32HSB5002 Bol.com, BCC.nl

Goedkoopste 40 inch smart TV – Finlux FL4026sf

Finlux Fl4026sf Smart Tv Met Wifi

In het 40 inch formaat is de Finlux FL4026SF de goedkoopste smart TV. De huidige prijs is slechts 299 euro. Met een beelddiagonaal van 40 inch is deze TV prima geschikt voor een woonkamer.

Naast het grotere scherm heeft deze TV als voordeel dat er Wi-Fi is ingebouwd, en de TV dus draadloos kan verbinden met internet. Het is daarnaast ook mogelijk om met een internetkabel een bedrade internetverbinding te maken.

De Finlux FL4026 heeft een LED-LCD scherm met een Full HD resolutie (1920×1080 pixels), en een beeldverversing van 50 Hz.

Voor het kijken van live televisie heeft de FL4026 een ingebouwde DVB-T (Digitenne) tuner, een DVB-C (kabel) tuner. Voor live TV ontvangst is er een coax kabel aansluiting, een antenne-aansluiting, en een slot voor een CI+ module.

Voor het aansluiten van externe apparaten beschikt deze TV over twee USB poorten, twee HDMI ingangen, een VGA aansluiting, composietkabelingangen (RCA), en een 3,5 mm koptelefoon aansluiting.

Bij het bestellen van deze TV ontvang je het TV scherm, de voet om deze op te plaatsen, een afstandsbediening met batterijen, de benodigde stroomkabel, en een handleiding. Je kunt de TV neerzetten op de meegeleverde voet, of ophangen aan de muur. Voor de muurbevestiging voldoet deze TV aan de VESA 200×200 standaard.

43 inch – Finlux FL4328CBU – Goedkoopste 4K smart TV

Finlux Fl4328CBU 4k Smart Tv

Ook bij 43 inch heeft Finlux weer de goedkoopste smart TV. Behalve dat dit de goedkoopste smart TV is van dit formaat, is het ook de goedkoopste 4K smart TV die je op dit moment kunt bestellen. De huidige prijs is 349 euro.

Met de 4K resolutie (3840×2160) kan deze TV een erg scherp beeld leveren. Het gebruikte scherm is een LCD-LED, met een 50 Hz beeldverversing.

Voor smart functionaliteit beschikt deze TV over Wi-Fi, maar je kunt de TV ook op het internet aansluiten met een internetkabel.

Net als de FL4026 heeft deze TV een ingebouwde DVB-T (Digitenne) tuner, een DVB-C (kabel) tuner. Voor live TV ontvangst is er een coax kabel aansluiting, een antenne-aansluiting, en een slot voor een CI+ module.

Daarnaast heeft de FL4328CBU nog meer aansluitingmogelijkheden dan de FL4026. Zo zijn er drie HDMI poorten beschikbaar, twee USB poorten, VGA en composietvideo aansluitingen, een optische (Toslink) aansluiting, en een 3.5 mm koptelefoon aansluiting.

Bestel je deze TV, dan ontvang je het scherm, de voet, een afstandsbediening met batterijen, een stroomkabel, en de handleiding. Je kunt de TV neerzetten op de meegeleverde voet, of ervoor kiezen deze op te hangen aan een TV beugel. Voor het ophangen van deze TV zijn alle VESA 200×200 TV beugels geschikt.

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over het kopen van goedkope smart TV? Opmerkingen over het inhoud van het artikel? Of ervaring met de genoemde producten? Je kunt het me laten weten door hieronder een reactie achter te laten!

Plaats een reactie

Send this to a friend