Xbox Series S uitverkocht? Huidige voorraad en prijs!

Xbox Series S pre-order, aanbieding, voorraad, prijzen

Xbox Series S kopen? De Xbox Series S is de kleine en goedkope uitvoering van de nieuwe (2020) generatie aan Xbox consoles.

Deze is minder krachtige dan de Xbox Series X. Het grootste verschil is dat deze console gamen in de QHD (1440p) resolutie mogelijk maakt, tegenover het gamen in 4K van de Xbox Series X.

Net als de Xbox Series X, is de Series S is vanaf 10 november beschikbaar in in Nederland. In tegenstelling tot de Xbox Series X, was de Xbox series S langere tijd gewoon op voorraad bij webwinkels.

Ondertussen (februari 2021) lijkt ook deze console van Microsoft steeds vaker uitverkocht. Toch een Xbox Series S kopen? Op deze pagina wordt automatisch de voorraad en prijs van de Xbox Series S bijgehouden.

Daarom wordt het hier meteen zichtbaar als je een Xbox Series S kunt bestellen, bij welke webshop deze beschikbaar is, en tegen welke prijs.

Xbox Series S uitverkocht? Beschikbaarheid en prijzen!

De launch-editie van de Xbox Series S (EAN: 0889842651393) bevat de console zelf, een draadloze Xbox controller, een HDMI-kabel, en de stroomkabel.

Hieronder vind je alle webshops die de Xbox Series S verkopen in Nederland, inclusief de huidige voorraad en prijs.

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Xbox Series S

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €279,99 4 augustus 2021
Hoogste prijs ooit: €489,90 29 januari 2021
Laagste prijs ooit: €270,44 9 juli 2021
Since 25 september 2020

Laatste veranderingen:

€279,99 31 juli 2021
€289,00 30 juli 2021
€273,10 27 juli 2021
€279,99 11 juli 2021
€270,44 9 juli 2021
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Xbox Series S - €279,99

Is de Xbox Series S uitverkocht, maar wil je deze toch kopen? De Xbox Series S wordt ook doorverkocht op Ebay.nl.

Xbox Series S eigenschappen/specificaties

De nieuwe generatie gaming consoles van Microsoft bestaat uit de Xbox Series S en de Xbox Series X. Hiervan is de Series X de krachtigste uitvoering, maar de Series S een stuk kleiner en goedkoper.

Wel zullen beide Xbox ‘Series’ consoles dezelfde games kunnen spelen. Ook zullen (sommige) nieuwe games, zoals Halo Infinite, ook nog draaien op de vorige generatie, de Xbox One S en X, maar met minder grafische details, een lagere resolutie, of een lagere framerate.

Hieronder de eigenschappen van de Xbox Series S:

  • Een custom 8-core AMD Zen 2 processor, met een kloksnelheid van 3.6 GHz
  • Een AMD RDNA 2 GPU, met 4 TFLOPS aan grafische kracht
  • De Xbox Series S bevat 10 GB GDDR6 RAM als werkgeheugen.
  • Voor opslag gebruikt de Series S een 512 GB NVMe SSD, en zal games daarmee flink sneller laden dan de Xbox One S en X, die beide gebruik maken van een langzamere HDD. Het geheugen is verder uit te breiden met de Seagate Storage Expansion Card van 1 TB. Deze is in de expansion slot aan de achterzijde van de Xbox te plaatsen.
  • Het doel is gaming in 1440p resolutie met 60-120 fps (frames per seconde).
  • Ondersteuning voor maximaal 4K resolutie, en/of een maximale framerate van 120 fps. In de praktijk waarschijnlijk niet beide tegelijk.
  • Een HDMI 2.1 port, 3× USB 3.1 ports.
  • Alleen digitale downloads, geen disc drive
  • Draadloos internet met Wi-Fi 5, of bedraad via de ethernet port.

De Series S is backward compatible met de Xbox One en Xbox 360. Je kunt de games voor de oude Xbox consoles dus ook spelen op de Series X.

Sommige oude games zullen ook een geoptimaliseerde versie uitbrengen voor de Series S en/of X. Deze worden aangegeven met de text “Optimized for Xbox Series X|S”.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Xbox Series S, of de huidige beschikbaarheid, prijzen, en/of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder! Niet alle webshops staan in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

1 reactie op “Xbox Series S uitverkocht? Huidige voorraad en prijs!”

Send this to a friend