Seagate Storage Expansion Card Xbox Series X|S aanbieding

Seagate Storage Expansion Card Voor Xbox Series X S

De Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X|S is de enige officiële opslagkaart waarmee je de opslagruimte van je Xbox Series X en Series S kunt uitbreiden.

Hoewel je ook een externe harde schijf (HDD) of externe SSD op de USB-poort van de Xbox Series X en S aan kunt sluiten, zullen deze minder snel zijn. Alleen de Seagate Storage Expansion Card is snel genoeg om ook gebruik te kunnen maken van de Xbox Velocity-architectuur.

Daarom is dit de enige opslagkaart waar je spellen die geoptimaliseerd zijn voor de Xbox Series X | S op kunt installeren in dezelfde kwaliteit.

Deze uitbreidingskaart voor de Xbox wordt niet gemaakt door Microsoft zelf, maar door Seagate, een bekende maker van opslagapparatuur.

Op dit moment is deze uitbreidingskaart beschikbaar in één uitvoering, namelijk met een opslagruimte van 1 TB.

De normale prijs voor deze opslagkaart is €249,99. Toch is deze vaak voor lagere prijzen te vinden, en is deze vaak in de aanbieding. Op deze pagina wordt de prijs automatisch bijgehouden.

Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X|S aanbiedingen!

Huidige prijzen voor de Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X|S (EAN: 8719706023757):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X|S

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €159,00 16 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €239,89 30 april 2023
Laagste prijs ooit: €149,90 22 september 2023
Sinds 17 januari 2023

Laatste veranderingen:

€159,00 15 januari 2024
€160,00 15 januari 2024
€159,00 15 januari 2024
€160,00 14 januari 2024
€157,99 14 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X|S - €159,00

Waarom de Seagate Storage Expansion Card kopen?

De opslagruimte van de Xbox Series X is 1 TB, en die van de Xbox Series S is 512 GB. Hoewel dat veel opslagruimte is, kan deze ruimte snel vol raken. De populairste games zijn namelijk tientallen GB groot. Ook zijn games in de geoptimaliseerde versie voor Xbox Series X en S nog groter.

Met de Seagate Storage Expansion Card kun je de opslagruimte van de Xbox Series X zo verdubbelen, en de opslagruimte van de Xbox Series S ongeveer verdrievoudigen.

Naast het uitbreiden van de opslagruimte, kun je de Seagate Storage Expansion Card ook gebruiken om games mee te nemen. Je kunt deze kaart met de geïnstalleerde games namelijk simpelweg op een andere Xbox Series X of S inpluggen om de games die hierop staan te kunnen spelen op een andere Xbox.

De Seagate Storage Expansion Card is op dit moment de enige opslagkaart die op deze aansluiting van de Xbox Series X en S past. De kaart bevat een speciaal ontworpen PCIe Gen4×2 NVMe flashgeheugen.

Deze kaart wordt geleverd met een beschermende houder van doorzichtig plastic. Deze kun je op de Expansion Card plaatsen als je deze mee wil nemen. Om de kaart op de Xbox aan te sluiten zul je deze moeten verwijderen.

Deze kaart is in één kleur beschikbaar, namelijk in het zwart. Helaas is er op dit moment géén witte uitvoering, die beter zou passen bij de Series S. Ook is de kaart op dit moment alleen beschikbaar in één opslagcapaciteit, namelijk 1 TB.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X|S, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend