Xbox Series X pre-order: prijs en beschikbaarheid! (uitverkocht?)

Xbox Series X pre-orders, prijzen, en aanbiedingen

Xbox Series X pre-orderen? De Xbox Series X is de krachtige uitvoering van de nieuwe (2020) generatie aan Xbox consoles.

De Xbox Series X is vanaf 10 november te koop in Nederland. Wil je zeker zijn dat je deze ook op 10 november ontvangt?

Dan kun je deze sinds 22 september 2020 pre-orderen. Zo voorkom je dat deze op de release-datum is uitverkocht, en kun je meteen gamen.

Alle webshops waar je de Xbox Series X kunt bestellen, inclusief huidige voorraad en prijs, worden op deze pagina bijgehouden.

Xbox Series X pre-order (uitverkocht)? Aanbod en aanbiedingen!

De launch-editie van de Xbox Series X (EAN: 0889842640809) bevat de console zelf, een draadloze Xbox controller, en een ‘Ultra High Speed HDMI-kabel’.

Hieronder vind je alle webshops die de Xbox Series X (pre-order) verkopen in Nederland, inclusief de huidige voorraad en prijs.

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Xbox Series X

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €499,99 28 oktober 2020
Hoogste prijs ooit: €499,99 25 september 2020
Laagste prijs ooit: €499,99 25 september 2020
Sinds 25 september 2020

Laatste veranderingen:

€499,99 25 september 2020
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Xbox Series X - €499,99

De Xbox Series X uitverkocht, maar wil je deze toch ontvangen op 10 november? Ondertussen worden pre-orders van de Xbox Series X doorverkocht op Ebay.nl. Verwacht wel een flink hogere prijs.

Xbox Series X eigenschappen/specificaties

De nieuwe generatie gaming consoles van Microsoft bestaat uit de Xbox Series S, en de Xbox Series X. Hiervan is de Series X de krachtigste uitvoering.

Wel zullen zowel de Xbox Series S als de Xbox Series X dezelfde games kunnen spelen. Ook zullen (sommige) nieuwe games, zoals Halo Infinite, ook nog draaien op de vorige generatie, de Xbox One S en X, maar met minder grafische details, een lagere resolutie, of een lagere framerate.

De Series X is verreweg de krachtigste Xbox console, en heeft deze eigenschappen:

  • Een custom 8-core AMD Zen 2 processor, met een kloksnelheid van 3.8 GHz, en is volgens Microsoft ‘vier keer zo krachtig als de Xbox One X’.
  • Een AMD RDNA 2 GPU, met 12 TFLOPS aan grafische kracht; twee keer dat van de Xbox One X.
  • De Xbox Series X bevat 16 GB GDDR6 RAM als werkgeheugen.
  • Voor opslag gebruikt de Series X een 1TB NVMe SSD, en zal games daarmee flink sneller laden dan de Xbox One S en X, die beide gebruik maken van een langzamere HDD. Het geheugen is verder uit te breiden met een Expansion Card, die je kunt plaatsen in de expansion slot aan de achterzijde van de Xbox.
  • Het doel is gaming in 4K resolutie met 60 fps (frames per seconde).
  • Ondersteuning voor maximaal 8K resolutie, en/of een maximale framerate van 120 fps. In de praktijk waarschijnlijk niet beide tegelijk.
  • Ondersteuning voor Ray Tracing.
  • Een HDMI 2.1 port, 3× USB 3.1 ports.
  • Een ingebouwde 4K blu-ray drive.
  • Draadloos internet met Wi-Fi 5, of bedraad via de ethernet port.

De Series X is backward compatible met de Xbox One en Xbox 360. Je kunt de games voor de oude Xbox consoles dus ook spelen op de Series X.

Sommige oude games zullen ook een geoptimaliseerde versie uitbrengen voor de Series S en/of X. Deze worden aangegeven met de text “Optimized for Xbox Series X|S”.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Xbox Series X, het huidige aanbod of het pre-orderen? Stel dan je vraag hieronder! Niet alle webshops staan in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *