De beste nachtkastjes met draadloze oplader! (smart nachtkastjes)

Bijna iedereen laad ‘s nachts zijn smartphone op. Dat maakt een nachtkastje met een ingebouwde draadloze oplader handig: je legt je smartphone simpelweg op je nachtkastje, en deze begint met opladen! Zo hoef je géén laadkabel aan te sluiten, en is het daarnaast ook een nettere oplossing dan een losse draadloze oplader die je op je nachtkastje legt.

Op zoek naar een nachtkastje met een (ingebouwde) draadloze oplader? Dit meubelstuk komt nog niet veel voor, maar toch zijn er een aantal goede opties beschikbaar. Hieronder vind je de beste opties zijn van dit moment!

Piu Forty goedkoop smart nachtkastje met ingebouwde draadloze oplader

Piu Forty Nachtkastje Met Ingebouwde Draadloze Oplader

Bol.com €69 €88,99 Product bekijken

Met een prijs van slecht €69 is deze tafel van Piu Forty de goedkoopste optie als nachtkastje met ingebouwde draadloze oplader.

Om je smartphone op te laden, zul je deze wel op de juiste plek moeten leggen. Deze plek is met witte lijnen gemarkeerd aan de bovenkant van het nachtkastje. Het maximale (draadloze) laadvermogen is 10 Watt, namelijk 5V bij 2A.

De ingebouwde draadloze QI-lader moet nog wel bedraad aangesloten worden op een USB-charger die in het stopcontact zit. Er wordt daarvoor een USB-kabel meegeleverd.

En verborgen functie is dat de tafel ook het geluid van de smartphone versterkt kan afspelen met de inductieluidspreker aan de onderkant.

Dit tafeltje heeft een hoogte van 50 centimeter, en het tafelblad heeft een diameter van 40 centimeter. Dit nachtkastje is beschikbaar in één kleur, namelijk in een lichte natuurlijke houtkleur. Wel is de tafel gelakt.

Wil je de Piu Forty bestellen? Deze is alleen verkrijgbaar op Bol.com. Op het moment van schrijven is deze in de aanbieding, namelijk voor €69. Daarmee krijg je 22% korting op de oorspronkelijke prijs van €88,99.

AIC BTT 1 – nachtkastje met draadloze oplader én bluetooth speaker!

Aic Btt 1 Nachtkastje Met Oplader En Bluetooth Speaker

Bol.com €149,90 Product bekijken

De AIC BTT 1 is een smart nachtkastje die je smartphone of tablet draadloos kan opladen, maar beschikt daarnaast ook over een ingebouwde bluetooth speaker.

Om een apparaat draadloos op te laden, leg je deze precies op het midden van de tafel. De AIC BTT 1 zal deze dan automatisch opladen, met de ingebouwde QI wireless charger. Deze ingebouwde oplader heeft een vermogen van 10 Watt (5V/2A).

Ook kun het nachtkastje gebruiken om een apparaat bedraad op te laden. Er zit namelijk ook nog een USB-A port in het kastje, waar je bijvoorbeeld een USB-A naar USB-C kabel in kunt steken om een apparaat bedraad op te laden. Ook dat verloopt met 10 Watt.

Er gaat een wit indicatielichtje branden als je apparaat wordt opgeladen.

Daarnaast is de AIC BTT 1 ook een bluetooth speaker, en kun je hier via bluetooth 5.0 muziek naartoe streamen. Het is een stereo speaker, met ook een ingebouwde subwoofer. Zo levert de AIC BTT 1 dus 2.1 kanaals geluid, en heeft deze een maximaal vermogen van 15 Watt.

Met de ingebouwde microfoon kun je bij een bluetooth verbinding met je smartphone, dit kastje zelfs gebruiken om handsfree te bellen!

Ook is er een AUX port aanwezig, en kun je zo dus ook bedraad muziek afspelen op de AIC BTT 1.

Aan de voorkant van dit tafeltje zitten ook drie knoppen om de muziek te bedienen. Zo vind je hier namelijk een pause/play knop, een knop om het volume te verlagen, en een knop om het volume te verhogen.

Het opladen en het afspelen van muziek, stoppen door de gehele kast uit te schakelen. Daarvoor zit er een aan/uitknop op.

Je kunt het tafeltje ook gebruiken als bijzettafel, en deze gemakkelijk verplaatsen. Als de AIC BTT 1 zelf niet is aangesloten op een lader, wordt er gebruik gemaakt van de ingebouwde 7.4V/2600 mAh accu. Die is goed voor zo’n 2 uur muziek luisteren.

Dit smart nachtkastje is 56 cm hoog, en heeft een tafelblad met een diameter van 40 centimeter. Het tafelblad en de poten zijn wit geverfd hout. De speaker zitten achter ene grijzen geweven speakerstof.

De AIC BTT 1 is verkrijgbaar op Bol.com, en wordt kost op het moment van schrijven €149,90.

Auna Milano – smart nachtkastje/bijzettafel met ingebouwde QI oplader en speakers

Auna Milano Smart Nachtkastje Met Draadloze Oplader

Bol.com €169,90 (kleur: walnoot) Product bekijken
Bol.com €179,99 (kleur: lichtbruin) Product bekijken

Ook de Auna Milano is een smart nachtkastje met twee ‘smart’-functies, namelijk draadloos opladen én muziek afspelen.

Om je smartphone op te laden, zul je dezen op het midden van dit nachtkastje moeten leggen. Er zit onder het tafelblad een 5W draadloze oplader ingebouwd. Met dit laadvermogen zal je telefoon niet erg snel opladen, maar na een hele nacht opladen is de accu van je smartphone hiermee zeker weer vol.

Daarnaast zitten er aan de achterkant van de Auna Milano nog eens twee USB-A ports, waarmee je apparaten bedraad kunt opladen. De ene USB-A port heeft een laadvermogen van 10.5 W, en de andere USB port een laadvermogen van 5 Watt.

Ook kun je op deze USB-ports een USB-stick aansluiten, om de muziek die daarop staat af te spelen. Verder is er een AUX port beschikbaar, om een smartphone of mp3-speler bedraad aan te sluiten.

Daarnaast is het mogelijk om draadloos muziek af te spelen via bluetooth. In de Auna Milano zitten twee speakers, die het geluid in stereo (2.0) afspelen. Met 30 Watt, zijn de speakers krachtiger dan die van de AIC BTT 1.

Het nachtkastje zelf zul je met een stroomadapter op het stopcontact aan moeten sluiten om op te laden. Wel heeft deze een 2200 mAh accu. Zo kun je de Auna Milano ook verplaatsen, en als bijzettafel gebruiken om ergens anders muziek af te spelen en/of je telefoon op te laden.

De accu is goed voor zo’n 3-7 uur afspelen van muziek, afhankelijk van het volume dat je kiest. Voor het aanpassen van het volume, zit er aan de voorkant twee knoppen. Ook vind je hier een pauze/play knop, en een aan-uitknop. Uiteraard kun je ook op het via bluetooth aangesloten apparaat het volume en de muziek bedienen.

Een voordeel van de Auna Milano is dat er nog een tweede plank beschikbaar is, dat je extra ruimte geeft om bijvoorbeeld boeken op neer te leggen.

Dit nachtkastje heeft een diameter van 52 cm, en een hoogte van 50 cm. De Auna Milano is te bestellen in twee verschillende kleuren hout. Zo kun je namelijk kiezen voor een donkere ‘walnoot’-kleur, en een lichtbruine houten uitvoering.

Dit ‘smart nachtkastje’ bestellen? Bekijk de donkere uitvoering op Bol.com of Amazon.nl, of de lichte uitvoering op Bol.com of Amazon.nl.

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over smart nachtkastjes met ingebouwde draadloze opladers? Opmerkingen over de inhoud van dit artikel? Eigen ervaring met één van de genoemde producten die je wil delen? Laat hieronder een bericht achter!

Plaats een reactie

1 reactie op “De beste nachtkastjes met draadloze oplader! (smart nachtkastjes)”

  1. Toevoeging: voor degenen die op zoek zijn naar het nachtkastje van IKEA dat draadloos kan opladen: deze wordt niet meer verkocht. Wel kun je deze mogelijk nog tweedehands vinden. De productnaam is: IKEA SELJE.

    Beantwoorden
Send this to a friend