Sonos Playbar in het wit? De oplossing!

De Sonos Playbar is de enige speaker van Sonos die niet beschikbaar is in een witte uitvoering. Daarom kun je nergens een witte Sonos Playbar kopen.

Wil je toch graag een Sonos Playbar in het wit? De enige oplossing is dan om de zwarte uitvoering van de Sonos Playbar te kopen, en gebruik te maken van een op maat gemaakte witte hoes, die strak om de hele Sonos Playbar heen zit.

Er zijn meerdere van zulke hoezen beschikbaar. Hieronder de twee beste opties.

Soundskins – witte hoes voor Sonos Playbar

Sonos Playbar Soundskins WitDe beste optie is de witte Soundskin voor de Sonos Playbar. Deze hoes is gemaakt van een gebreide witte elastische stof, waardoor deze strak om je Sonos Playbar zit.

De Soundskins zijn getest op akoestiek, en blijken geen invloed te hebben op de geluidskwaliteit van de Playbar.

Omdat de hoes van zacht materiaal is, zijn alle knoppen op de Playbar nog steeds in te drukken met gebruik van de Soundskin.

Naast een uitvoering voor de Playbar, is er ook een Soundskins beschikbaar voor de Sonos Play:1 (past ook op de Sonos One), de Play:3, Play:5, en de Sonos Sub.

Hoewel deze andere speakers van Sonos allemaal ook verkrijgbaar zijn in een witte uitvoering, is niet de hele speaker wit. Zo heeft de witte uitvoering van de Sonos Play:5 bijvoorbeeld alsnog een grote zwarte speakergrille aan de voorkant. Daarom is een witte Soundskin ook een interessante optie voor de andere speakers van Sonos.

Naast wit, is de Soundskin voor de Playbar ook beschikbaar in lichtblauw (stone blue), groen (olive green), oranje (copper), en zwart (charcoal black). Alle kleuruitvoeringen zijn beschikbaar op Bol.com. De Soundskin voor de Playbar kost €59.

ColorYourSound – hoes om je Sonos Playbar wit te maken

Coloryoursound Sonos Playbar WitEen ander merk dat een witte hoes maakt voor de Sonos Playbar is ColorYourSound. Ook deze hoes is elastisch, en op maat gemaakt op strak om de Sonos Playbar te passen.

ColorYourSound geeft aan dat het gebruik van deze hoezen geen invloed hebben op de geluidskwaliteit.

Er zijn verschillende hoezen van ColorYourSound om de Playbar wit mee te maken.

Zo kun je kiezen voor ‘Snow White’, een strak witte uitvoering, ‘panna cotta’, een gebroken witte uitvoering, ‘wit katoen’, een gebreide witte hoes, en ‘wit hout’, een witte hoes met houtpatroon.

Ook zijn de hoezen van ColorYourSound beschikbaar voor de Sonos Play:1, Play:3, Play:5, en de Sonos Sub. Naast witte uitvoeringen zijn er ook veel verschillende kleuruitvoeringen beschikbaar. Een andere interessante optie is bijvoorbeeld ‘Woodstock’, een bruine hoes met houtpatroon, waarmee je de soundbar dezelfde kleur kunt geven als een houten TV-meubel.

De ColorYourSound speakerhoes voor de Playbar is alleen te bestellen op Amazon.de. Deze producten worden bij bestelling gratis verzonden naar Nederland.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over dit artikel? Je kunt hieronder je reactie achterlaten!

Plaats een reactie

Send this to a friend