Welke Micro SD kaart voor GoPro (Hero7)? De beste optie!

Micro SD kaart kopen voor je GoPro? GoPro’s kunnen video opnemen met een hoge beeldkwaliteit. Dat levert grote bestanden op, die snel opgeslagen moeten worden. Daarom heb je een micro-SD kaart nodig die snel genoeg is.

Welke snelheid dit precies is, wordt nergens aangegeven. Wel geeft GoPro een volledige lijst met alle micro-SD kaarten die geschikt zijn. Verder wordt er in de handleiding van de GoPro Hero 7 een maximale capaciteit van 128 GB aangeraden.

Als het gaat om micro-SD kaarten voor de GoPro is er één geheugenkaart met de beste compatibiliteit.

Sandisk Extreme UHS-I 32 & 64 GB – SD kaart voor GoPro

Wil je zeker zijn dat je SD kaart geschikt is voor de GoPro? Dan is de SanDisk Extreme UHS-I de beste keuze. Deze kaart wordt als eerste optie genoemd door GoPro, en wordt ook door GoPro zelf verkocht in de webshop.

Sandisk Extreme Uhs I Beste Sd Kaart Voor Gopro Hero7

Sandisk Extreme UHS-I

Bol.com (va €14,90)

De Sandisk Extreme UHS-I wordt verkocht met 32 GB aan opslagcapaciteit, en 64 GB aan opslagcapaciteit.

Deze Micro-SD kaart heeft een leessnelheid van maximaal 100 MB/s, en een schrijfsnelheid van maximaal 60 MB/s. Daarmee is deze kaart snel genoeg voor alle uitvoeringen van de GoPro Hero 7, de GoPro Fusion, GoPro Hero 2018, de GoPro HERO6 en HERO5 black, en de HERO5 Session.

Ook is deze Micro-SD kaart geschikt voor nog oudere versies van de GoPro; de HERO4 (zowel Black als Silver), de HERO3+ en HERO3 Black, de HERO+ LCD, en de HERO+.

Verder is de 32 GB uitvoering compatible met de GoPro HERO (2014), maar de 64 GB uitvoering niet.

Van alle beschikbare micro-SD kaarten heeft de Sandisk Extreme UHS-I daarmee beste compatibiliteit met producten van GoPro. Ook krijgt deze micro-SD kaart zeer positieve reviews. Op Bol.com is de gemiddelde beoordeling van klanten 4.8/5 sterren na 80 reviews.

Deze geheugenkaart kopen? Op het moment van schrijven is de prijs het laagste op Bol.com. Hier kost de 32 GB uitvoering namelijk slechts €14,90, en de 64 GB uitvoering €21,90. Per GB aan opslagruimte is de 64 GB uitvoering daarmee voordeliger.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over het kopen van een geschikte SD kaart voor je GoPro? Opmerkingen over de inhoud van dit artikel? Laat dan hieronder je bericht achter!

Plaats een reactie

Send this to a friend