JBL Clip 4 review (CLIP4): handig mee te nemen, klinkt goed!

De JBL Clip 4 is een kleine bluetooth speaker van JBL. Dit is een mono (1.0) speaker, met bluetooth 5.1, en kost op het moment van schrijven €48.

Jbl Clip 4 Review 01Met de kleine afmetingen en de geïntegreerde karabijnhaak, is deze bluetooth speaker voornamelijk gericht op mobiel gebruik. Zo kun je de bluetooth speaker met de karabijnhaak bijvoorbeeld vastmaken aan je riem, of aan een lus van een rugzak.

Om deze review te kunnen schrijven heb ik de zwarte versie van de JBL Clip 4 gekocht op Bol.com. Ondertussen heb ik deze bluetooth speaker getest op alle belangrijke eigenschappen.

In deze review vind je al mijn bevindingen, inclusief alle voordelen en nadelen, van drie verschillende aspecten van deze speaker: de fysieke eigenschappen, de werking/functies, en de prestaties (geluidskwaliteit).

Wat betreft afmetingen en gebruik, is de Clip 4 concurreert deze met twee andere speakers die ik eerder heb getest: de JBL GO 3 (€32), en de Creative Muvo 2c. Daarom zal ik ook noemen hoe de Clip 4 in verhouding met deze speakers presteert.

JBL Clip 4 review
 • Bouwkwaliteit en vormgeving
 • Gebruik en functies
 • Prestaties: geluidskwaliteit
4.5

JBL Clip 4 review: samenvatting

De JBL Clip 4 is kost op dit moment €48, en is daarmee 50% duurder dan de JBL Go 3. Toch vind ik de Clip 4 de betere koop.

Beide speakers zijn gericht op draagbaarheid. Door de ingebouwde karabijnhaak is de Clip 4 toch een stuk handiger mobiel te gebruiken. Deze speaker is IP67, dus stofdicht en waterdicht, en blijft ook nog eens drijven.

De bouwkwaliteit en design van de speaker is goed. Door de dikke speakerstof, de rubberen elementen, en de metalen karabijnhaak, die geheel rondom de speaker zit, is deze ook zeer stevig. Ook vind ik de Clip 4 er er goed uitzien, en heb je met 8 verschillende kleurstellingen ook veel keuze.

Bij de speaker krijg je een ‘reversible’ USB-A naar USB-C kabel om deze mee op te laden. Dat is een voordeel op de JBL Clip 2, die gebruik maakt van een micro-USB ingang. De batterijduur is erg goed voor zo’n kleine speaker. Je kunt namelijk wel 10 uur luisteren voordat deze leeg is. Wel een nadeel is dat je bij de Clip 4 niet onder de je bluetooth-instellingen kunt zien hoeveel procent batterij de speaker nog heeft.

De speaker gebruikt bluetooth 5.1 voor het draadloos afspelen van muziek, en heeft in mijn ervaring daarbij ook op lange afstanden een prima verbinding. Een nadeel is dat de Clip 4 géén 3.5 mm AUX port heeft, en deze dus niet kunt gebruiken om bedraad muziek af te spelen. Ook is er géén app-ondersteuning voor de Clip 4.

Gelukkig maakt de geluidskwaliteit van de JBL Clip 4 veel goed. Deze klinkt flink beter dan zowel de JBL GO 3, als de Creative Muvo 2c. De Clip 4 haalt namelijk een relatief laag basgeluid voor zo’n kleine speaker, en is ook erg luid voor zijn afmetingen. Ook is het geluid bij deze speaker relatief zuiver.

Kortom is de JBL GO 3 een speaker met een prima bouwkwaliteit en en zeer goed geluid. Functioneel gezien had het beter gekund als de speaker ook bedraad aangesloten kon worden, en deze app-ondersteuning zou hebben. Toch is de Clip 4 op dit moment veruit mijn favoriete kleine bluetooth speaker, en voor z’n prijs van €48 (Bol.com) zeker aan te raden.

Fysieke eigenschappen, bouwkwaliteit & vormgeving – 5/5

Bij dit onderdeel van de review ga ik in op alle fysieke eigenschappen van de bluetooth speaker.

JBL Clip 4 unboxing: wat wordt er meegeleverd?

Jbl Clip 4 Review Unboxing

De JBL Clip 4 zit in een verpakking van doorzichtig plastic. Zo kun je de speaker zelf zien, en staan er daarnaast nog een aantal belangrijke eigenschappen op de verpakking. Naast de naam van de speaker ‘CLIP4’, staat er op de voorkant van de verpakking dat dit een bluetooth 5.1 speaker is met een 10 uur batterijduur.

Op de zijkant staat nog dat deze een geïntegreerde karabijnhaak heeft, en aan de achterkant staat vermeld at de speaker IP67 water- en stofdicht is.

In de doos vind je de Clip 4 zelf, ingeklemd in een grijze plastic vorm. Hierachter vind je een kartonnen envelop, met daarin en al het bijbehorende naslagwerk: een ‘quick start guide’, de garantiekaart (beperkte garantie), en de veiligheidsinstructies.

De USB-C naar USB-A kabel vind je in de onderkant van de grijze plastic vorm in de doos. Deze heeft een effectieve lengte van zo’n 31 cm. De USB-A aansluiting is ‘reversible’, en kun je daarom nooit verkeerd om in een USB-A port pluggen. Bij de USB-A kant van deze kabel staat het JBL-logo, en bij de USB-C kant een oplaad-icoontje.

Er wordt géén USB-charger meegeleverd. Wel kun je gebruik maken van dezelfde oplader als die van je bijvoorbeeld je smartphone, of deze kabel aansluiten op een USB-A port van je laptop.

Afmetingen, gewicht, vormgeving

Volgens de opgegeven eigenschappen van JBL is de speaker 8.63 cm centimeter breed, 13.45 cm hoog, en 4.6 cm dik. Ik heb dit nagemeten, en de afmetingen kloppen. JBL geeft daarnaast aan dat de speaker 239 gram weegt. In de werkelijkheid is deze iets zwaarder: volgens mijn keukenweegschaal namelijk 284 gram.

Toch is de Clip 4 met deze afmetingen en gewicht erg gemakkelijk mee te nemen. Dat kan het gemakkelijkste door deze bijvoorbeeld aan je riem of aan je rugzak vast te maken met de ingebouwde karabijnhaak. Omdat de Clip 4 wat dikker en langer is dan de JBL Go 3, past deze minder goed in je broekzak.

De JBL Clip 4 is overtrokken met dezelfde dichte speakerstof als alle andere huidige JBL bluetooth speakers. Aan de achterkant van de speaker zitten rubberen ribbels voor extra grip en demping. Daarmee is deze voornamelijk bedoeld om plat neer te leggen. De ingebouwde speaker is namelijk omhoog gericht, en zit achter het JBL-logo.

Ook dit logo is uitgevoerd in siliconenrubber, en geeft zo ook bescherming aan de voorkant van de speaker. De geïntegreerde karabijnhaak is gemaakt van staal, en zit rondom de behuizing van de speaker. Het gedeelte van de karabijnhaak dat open kan, is echter uitgevoerd in plastic. Dit gedeelte heeft een goede hoeveelheid veerkracht, en zal dus niet zomaar open gaan als dat niet de bedoeling is.

Boven het JBL-logo vind je drie knoppen om deze mee te bedienen. Zo kun je deze nog gemakkelijk indrukken als je de speaker plat neerlegt. Aan de linker zijkant van de speaker zitten nog twee knoppen, namelijk een aan/uit-knop en een bluetooth-pairing knop. Hoewel deze knoppen daardoor minder gemakkelijk zijn in te drukken als de speaker plat ligt, zul je deze knoppen ook minder vaak gebruiken.

Wat ik een gemiste kans vind aan het ontwerp van deze speaker, is dat je deze niet rechtop neer kunt zetten. Dan zou je het geluid ook een bepaalde kant op kunnen richten, in plaats van omhoog. Wel is dat alsnog mogelijk door de speaker ergens tegenaan te leunen.

Ook zou je de onderkant van de grijze plastic vorm (uit de verpakking) kunnen gebruiken om de speaker rechtop neer te kunnen zetten.

Aan de onderzijde van de speaker vind je de USB-C ingang voor het opladen van de speaker. Als je de speaker aansluit om op te laden, zit de kabel stevig vast in deze port.

Verder zit er aan de bovenkant van de speaker een LED indicatielichtje. Hieraan kun je zien of de speaker aan staat (wit lichtje), of aan het opladen is (rood lichtje).

Waterdichtheid (test)

De JBL Clip 4 is IPX7 waterdicht. Daarmee is deze speaker gecertificeerd waterdicht, namelijk tot een halfuur op 1 meter diepte onder water.

Jbl Clip 4 Review 06

Ik heb waterdicht ook getest door deze onder de kraan te houden, en deze onder te dompelen in een volle wasbak. Ik kan dus bevestigen dat deze inderdaad waterdicht is. Daarnaast viel me op dat de speaker blijft drijven!

Hij zal nét niet zinken, en blijft drijven met het grootste gedeelte van de speaker onderwater. Hierdoor kun je de Clip 4 dus gerust gebruiken in de buurt van water.

De USB-C port zit niet achter een rubberen klep, dus hier kan water in komen. Zorg er wel voor dat deze port droog is voordat je de speaker hierop aansluit om op te laden.

Naast de waterdichtheid is de speaker ook IP6X stofdicht. Als je JBL Clip 4 onder het stof of zand zit, kun je deze door de waterdichtheid ook prima onder de kraan houden om deze weer af te spoelen.

Fysieke eigenschappen: conclusie

De speaker heeft een goed uiterlijk, stevige bouw, een nette afwerking, en is door de karabijnhaak gemakkelijk vast te maken.

Naast mobiel gebruik, waarbij je de Clip 4 ergens aan vasthaakt, is deze vooral bedoeld om plat neer te leggen. Daarbij speelt deze het geluid af naar boven. Bij het plat neerleggen zorgen de rubberen ribbels ervoor dat de speaker geen trillingen doorgeeft, en deze stevig blijft liggen.

Eén nadeel is dat je de Clip 4 niet rechtop neer kunt zetten, om zo het geluid te richten. Door de ronde afwerking valt de Clip 4 om als je deze niet ergens tegenaan laat leunen.

De LED’s op de speaker zijn duidelijk zichtbaar, maar niet irritant fel. Door de kleine afmetingen, de waterdichtheid en de stofdichtheid, kun je de speaker gemakkelijk meenemen en overal gebruiken.

Kortom ben ik zeer tevreden over de bouw van deze speaker, en krijgt deze daarom voor dit onderdeel de maximale score.

Gebruik en functies van de JBL Clip 4 (test) – 3.5/5

In dit gedeelte bespreek en beoordeel ik het gebruiksgemak en mogelijkheden van de JBL Clip 4.

Muziek afspelen

De JBL Clip 4 is een bluetooth speaker, en heeft dus als hoofdfunctie het afspelen van muziek over bluetooth. Met bluetooth versie 5.1 gebruikt deze speaker een nieuwe bluetooth-versie.

Het afspelen van muziek over bluetooth werkt erg gemakkelijk. Zet de Clip 4 eerst aan met de aan/uit-knop. Als de speaker aan staat, begint het witte LED-lichtje te branden. Om voor het eerst een bluetooth-verbinding op te zetten, druk je daarna op de bluetooth-pairing knop. Het witte LED-lichtje begint dan te knipperen, om aan te geven dat de speaker in de pairing-stand staat.

Vervolgens is de speaker te vinden onder de bluetooth-instellingen van je apparaten, zoals je smartphone. Hier wordt de speaker simpelweg aangegeven met de naam “JBL Clip 4”. Kies er op je apparaat voor om hiermee te verbinden over bluetooth. De speaker speelt een geluid af om te bevestigen dat deze verbinding heeft gemaakt. Ook zal het LED-lichtje hierop vervolgens constant wit blijven branden.

Eenmaal verbonden over bluetooth, zal de JBL Clip 4 alle audio van het verbonden apparaat afspelen. Zo kun je bijvoorbeeld op je smartphone gebruik maken van Spotify, Apple Music, Google Play Music, of losse MP3-bestanden. Ook zal de speaker de audio van alle video’s die je kijkt afspelen.

De muziek die je afspeelt op de JBL Clip 4 is met je smartphone volledig op afstand te bedienen. Naast het kiezen van muziek, en bijvoorbeeld het pauzeren hiervan, kun je op je smartphone ook het volume van de speaker regelen.

Na de eerste keer over bluetooth verbinden, zal deze speaker de verbinding met je apparaat onthouden. De volgende keer dat je de speaker aan zet, zal deze automatisch verbinden met je apparaat! De voorwaarde daarvoor is wel dat op je apparaat het gebruik van bluetooth aan staat.

Er wordt door JBL geen maximale afstand opgegeven voor het bluetooth-bereik. In de praktijk tot nu toe, is de bluetooth verbinding bij mij altijd stabiel geweest. Ook op een afstand van zo’n 10 meter.

Helaas is het ook bij de Clip 4 niet mogelijk om deze bedraad aan te sluiten. Er zit namelijk géén 3.5 mm AUX aansluiting op deze speaker. Dat is erg jammer, want bij de vorige uitvoering (de Clip 3) was dit nog wel mogelijk. Ook de Creative Muvo 2c, een andere kleine bluetooth speaker die ik heb getest, heeft wél een 3.5 mm aansluiting.

Het nadeel hiervan is dus dat je de Clip 4 zo dus niet bedraad kunt aansluiten op bijvoorbeeld je laptop, een MP3-speler, een CD-speler, of platenspeler.

Bediening/knoppen

Je kunt de Clip 4 bedienen op het via bluetooth gekoppelde apparaat. Ook kun je de Clip 4 bedienen met de knoppen op de speaker zelf. De bediening van deze speaker is simpel, en spreekt voor zich. Hieronder de vijf knoppen op de speaker en hun functie.

Achterop de speaker vind je de:

 • Jbl Clip 4 Review 04Aan/uit-knop. Met deze knop kun je de speaker aan of uit zetten. Aan het indicatielichtje aan de bovenkant van de speaker kun je zien of de speaker aan staat.
 • Bluetooth-knop. Met één druk op deze knop schakel je de ‘bluetooth pairing modus’ in, en wordt de speaker zichtbaar om mee te verbinden in de bluetooth-instellingen van bijvoorbeeld je smartphone. Het LED-lichtje zal beginnen met knipperen als de speaker in de pairing-modus staat.

Aan de voorkant van de speaker vind je de:

 • Min-knop. Links van het midden zit de volume min knop. Hiermee verlaag je het afspeelvolume van de speaker. Je kunt deze ingedrukt houden om het volume verder te verlagen.
 • Pause/play-knop. Met een druk op deze knop kun je de muziek pauzeren. Druk je daarna nogmaals op deze knop, dan zal de muziek weer beginnen met afspelen. Druk je tweemaal snel achter elkaar op deze knop, dan ga je naar het volgende nummer.
 • Plus-knop. Rechts van het midden zit de volume plus knop. Hiermee verhoog je het afspeelvolume van de speaker. Ook deze knop kun je ingedrukt houden, in dit geval om het volume verder te verhogen.

Met een bluetooth verbinding, zal het gebruik van de knoppen het aangesloten apparaat bedienen. Zo wordt het media-volume van de smartphone aangepast bij het indrukken van de volume-knoppen.

Hoewel de twee drukken op de pause/play-knop het mogelijk maken om naar het volgende nummer te gaan, is het helaas niet mogelijk om met de knoppen terug te gaan naar het begin van het huidige nummer, of naar het vorige nummer te gaan.

Batterijduur

De GO3 bevat een 3.885 Wh batterij, en heeft een opgegeven batterijduur van 10 uur. De precieze batterijduur heb ik (nog) niet zelf getest.

Voor een kleine bluetooth speaker is dit een erg lange batterijduur. Zo is deze twee keer zo lang als die van de JBL Go 3, en vier uur langer dan de batterijduur van de Creative Muvo 2c.

Een lege batterij van de Clip 4 is na 3 uur weer volledig opgeladen. Het maximale laadvermogen van de batterij is 2.5 Watt (5V/500mA). Het opladen hiervan verloopt via USB-C. Dat is handig, want de meeste nieuwe smartphones gebruiken ook USB-C. Zo kun je dus dezelfde lader van je smartphone gebruiken om deze speaker op te laden, en hoef je dus niet eerst van kabel te wisselen.

Wel heeft de Clip 4 een zelfde nadeel als de JBL Go 3: je kunt namelijk op je smartphone niet zien wat de huidige batterijlading is. Dat is bij bijna alle andere bluetooth speakers, koptelefoons, en oordopjes, wel mogelijk.

De enige indicatie die je hebt over de batterij-lading, is met het indicatie-lichtje. Als deze bijna leeg is, zal deze rood beginnen te knipperen. Verder zal dit lichtje constant rood branden tijdens het opladen.

Bijbehorende mobiele app en software

In tegenstelling tot andere JBL bluetooth speakers, wordt de JBL Clip 4 niet ondersteund in de JBL Connect app (nieuwe naam: JBL Portable). Daarom heb je dus géén toegang tot bijvoorbeeld een equalizer, en is het ook niet mogelijk om twee JBL Clip 4 speakers te koppelen.

Ook op deze eigenschap doet de Creative Muvo 2c het beter: deze heeft wél een app, en de mogelijkheid om twee speakers te koppelen als stereo-paar (ook zonder app).

Wil je toch de equalizer kunnen aanpassen? Dan kun je ook een andere app gebruiken. Zo heb ik zelf de app ‘Music Volume EQ’ (bekijk op Google Play) gebruikt, en kan ik bevestigen dat dit werkt in combinatie met de Clip 4.

Gebruik en functies: conclusie

De JBL Clip 4 is simpel in gebruik: alles spreekt voor zich. De speaker is de gemakkelijk te bedienen. Daarnaast is de bluetooth verbinding van de Clip 4 stabiel. De batterijduur van de speaker is ruim voldoende, en dat deze speaker gebruik maakt van USB-C voor het opladen is een voordeel. Een nadeel is dat het niet mogelijk is om te zien wat de batterijlading van de speaker onder de bluetooth-instellingen.

Een ander nadeel van de Clip 4 is dat deze géén 3.5 mm AUX port heeft, waardoor je deze dus niet bedraad kunt aansluiten. Ook heeft deze speaker géén app-ondersteuning, en is het niet mogelijk om twee van deze speakers te koppelen als stereo-paar.

Net als veel andere bluetooth-speakers en headphones, is het helaas ook met de Clip 4 niet mogelijk om met de knoppen terug te gaan naar het vorige nummer. Je zult dan toch eerst je smartphone erbij moeten pakken.

Prestaties: review van de geluidskwaliteit – 5/5

De hoofdfunctie van een bluetooth speaker is het afspelen van muziek. Daarom is de geluidskwaliteit een belangrijke eigenschap. Toch zul je de verwachtingen bij een kleine bluetooth speaker niet al te hoog moeten stellen.

Wat betreft audio-eigenschappen, geeft JBL aan dat de Clip 4 een enkele 1.5 inch full range speaker bevat. Deze speaker is naar voren gericht, de kant van het kant van het JBL logo. Aan de achterkant van deze speaker zit een passieve radiator ter verbetering van het geluid.

De ingebouwde speaker heeft een opgegeven maximale output van 5 Watt, en een opgegeven frequentiebereik van 100 Hz – 20 kHz. Daarmee haalt deze speaker diepere tonen dan de JBL GO 3,(110 Hz – 20 kHz), en de vorige uitvoering van de ‘JBL Clip’, de JBL Clip 3 (120 Hz – 20 kHz).

Met een eigen testje met deze toongenerator lijkt de speaker een groter frequentiebereik te hebben dan er wordt opgegeven, en zijn tonen vanaf zo’n 85 Hz al duidelijk hoorbaar. Toch valt de echte sub-bass (tonen onder 60 Hz) weg. Als je gewend bent om muziek te luisteren met headphones of een geluidsinstallatie die wel deze tonen halen, valt dit op.

Ik heb de speaker getest door muziek te luisteren waarvan ik weet hoe deze kan klinken met goede headphones (m’n Philips Fidelio X2), en heb ik deze daarnaast vergeleken met de twee andere kleine bluetooth speakers die ik heb staan: de JBL Go 3 en de Creative Muvo 2c.

Kortom heeft de JBL Clip 4 duidelijk de beste klank van deze drie bluetooth speakers. Behalve dat deze duidelijk de diepste bastonen haalt, is er ook flink minder vervorming van de klank hoorbaar bij de Clip 4.

De JBL Clip 4 is erg luid voor z’n afmeting, en daarmee ook op een grote afstand nog duidelijk hoorbaar. Het verschil met de Go 3 is dat de speaker omhoog richt, waardoor het geluid zich rondom de speaker gelijk verdeeld.

Hoewel de Clip 4 op dit moment anderhalf keer zo duur is als de JBL Go 3, vind ik de klank zoveel beter dat ik dat er gemakkelijk voor over heb. Vanwege de goede klank voor zo’n kleine speaker, krijgt deze hierop de maximaal haalbare score, van 5 uit 5.

De JBL Clip 4 kopen? Aanbod, prijzen en aanbiedingen!

Wil je de JBL Clip 4 kopen? De JBL Clip 4 wordt verkocht in wel 8 verschillende kleuruitvoeringen.

Zo is deze speaker namelijk beschikbaar in het zwart, blauw, blauw/paars, camouflage, groen, rood, roze, en wit. Dat zijn precies dezelfde 8 kleuren waarin de JBL GO 3 op dit moment verkrijgbaar is.

Selecteer hieronder de gewenste kleur om de prijs te vergelijken bij meerdere webshops.

ZwartBlauwBlauw/paarsCamoGroenRoodRozeWit

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 zwart (EAN: 6925281979279).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (zwart)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €39,87 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €56,95 24 september 2023
Laagste prijs ooit: €39,87 9 oktober 2023
Sinds 12 juli 2023

Laatste veranderingen:

€39,87 9 oktober 2023
€56,95 24 september 2023
€50,99 15 juli 2023
€49,99 12 juli 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (zwart) - €39,87

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 blauw (EAN: 6925281979293).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (blauw)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €53,95 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €60,95 26 juli 2023
Laagste prijs ooit: €49,79 25 april 2023
Sinds 16 januari 2023

Laatste veranderingen:

€53,95 25 december 2023
€49,99 5 december 2023
€53,95 4 december 2023
€49,99 1 december 2023
€52,99 1 december 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (blauw) - €53,95

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 blauw/paars (EAN: 6925281979309).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (blauw/paars)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €52,99 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €52,99 3 april 2023
Laagste prijs ooit: €52,99 3 april 2023
Sinds 3 april 2023

Laatste veranderingen:

€52,99 3 april 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (blauw/paars) - €52,99

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 squad camo (EAN: 6925281979392).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (camo)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €48,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €48,00 3 april 2023
Laagste prijs ooit: €48,00 3 april 2023
Sinds 3 april 2023

Laatste veranderingen:

€48,00 3 april 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (camo) - €48,00

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 groen (EAN: 6925281979378).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (groen)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €49,99 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €49,99 10 oktober 2023
Laagste prijs ooit: €49,99 10 oktober 2023
Sinds 10 oktober 2023

Laatste veranderingen:

€49,99 10 oktober 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (groen) - €49,99

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 rood (EAN: 6925281979316).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (rood)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €41,27 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €64,99 3 februari 2023
Laagste prijs ooit: €41,27 9 oktober 2023
Sinds 3 februari 2023

Laatste veranderingen:

€41,27 9 oktober 2023
€58,95 11 september 2023
€54,00 6 maart 2023
€64,99 11 februari 2023
€59,99 6 februari 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (rood) - €41,27

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 roze (EAN: 6925281979354).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (roze)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €53,95 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €53,95 5 november 2023
Laagste prijs ooit: €53,95 5 november 2023
Sinds 5 november 2023

Laatste veranderingen:

€53,95 5 november 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (roze) - €53,95

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Clip 4 Wit (EAN: 6925281979385).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Clip 4 (wit)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €49,99 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €49,99 10 oktober 2023
Laagste prijs ooit: €49,99 10 oktober 2023
Sinds 10 oktober 2023

Laatste veranderingen:

€49,99 10 oktober 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Clip 4 (wit) - €49,99

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze review, of de JBL Clip 4 zelf? Ik heb deze bluetooth speaker nog in bezit, dus kan eventuele missende informatie of eigenschappen nog achterhalen of testen. Laat hieronder je reactie achter!

Laatste update: 13 januari 2023. Oorspronkelijke publicatiedatum: 22 maart 2021.

Plaats een reactie

2 reacties op “JBL Clip 4 review (CLIP4): handig mee te nemen, klinkt goed!”

  • Hoi Bart,

   Die zin klopt niet, ik heb het aangepast. Ik bedoelde aan te geven dat het een nadeel is dat de Clip 4 juist niet uit zichzelf rechtop kan staan, om zo het geluid naar je toe te richten. Door de ronde afwerking valt de Clip 4 namelijk om als je deze rechtop neer probeert te zetten. Je kunt deze wel ergens tegenaan laten leunen om het geluid te richten. Een tip als je de speaker toch wel rechtop wil neerzetten: in de verpakking zit een stuk plastic dat je zou kunnen gebruiken als een soort voetstuk om de speaker rechtop neer te zetten:

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden