Eufy deurbel aanbieding? Alle huidige prijzen!

Eufy Deurbel Aanbieding

De Eufy deurbel is een deurbel met camera, ofwel een videodeurbel, van Eufy.

Met de ingebouwde camera kun je zo op je smartphone, zien we er aan de deur is (geweest).

Door de ingebouwde microfoon en speaker kun je ook meteen met de persoon die heeft aangebeld praten. Wil je deze handige videodeurbel kopen?

De adviesprijs voor deze videodeurbel is €199, maar je kunt deze ook vaak voor minder vinden door kortingen en aanbiedingen.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle huidige prijzen van de Eufy deurbel. Deze prijzen worden automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede aanbieding geldt.

Wil je wachten op een lagere prijs? Dan kun je ook een prijs-notificatie instellen.

Eufy deurbel met HomeBase kopen? Huidige prijs en aanbiedingen!

Alle prijzen en aanbiedingen voor de Eufy deurbel met homebase (EAN: 194644016975):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Eufy deurbel met HomeBase 2

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €149,00 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €149,00 9 februari 2024
Laagste prijs ooit: €149,00 9 februari 2024
Sinds 9 februari 2024

Laatste veranderingen:

€149,00 9 februari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Eufy deurbel met HomeBase 2 - €149,00

Waarom de Eufy deurbel kopen?

De Eufy Doorbell is een slimme deurbel die je zowel bedraad als draadloos kunt installeren. Gebruik je deze draadloos, op batterij, dan is de batterijduur zo’n 120 dagen. Je kunt de batterij opladen via micro-USB.

Je gebruikt deze deurbel met de bijbehorende Eufy Security app. Na installeren krijg je een melding op je telefoon als er iemand op de bel drukt, en de bijbehorende HomeBase 2 geeft daarnaast ook een belgeluid.

Ook kun je instellen dat je meldingen krijgt als de Eufy cameradeurbel mensen detecteert die nog niet aangebeld hebben, en is het mogelijk om alle ‘detecties’ vast te leggen. Daarnaast is het mogelijk om via de app live beeld van de camera te bekijken.

De camera van de Nest Doorbell filmt in HD (2K), en met HDR. Het beeldmateriaal wordt lokaal opgeslagen op de HomeBase 2. Deze heeft 16 GB opslagruimte. Volgens Eufy is dat voldoende voor zo’n 180 dagen aan videomateriaal van alle ‘detecties’.

Als de schijf vol zit, kun je deze met de bijbehorende Eufy Security app gemakkelijk wissen. Ook kun je de video’s die je wil bewaren gemakkelijk downloaden naar je smartphone.

Het voordeel van de lokale opslag, is dat je zo geen abonnement hoeft af te nemen voor het opslaan van de video’s. Dat in tegenstelling tot de Google Nest deurbel, die de video’s opslaat in de cloud. Als je bij de Google nest video’s van langer dan 3 uur geleden wil afspelen, moet je namelijk een abonnement afsluiten.

Ook is het met de Eufy Doorbell mogelijk om een vooraf opgenomen bericht af te spelen als er wordt aangebeld. Zo kun je bijvoorbeeld een bericht instellen dat aangeeft dat je niet thuis bent, en een pakket bij de buren afgegeven kan worden.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Eufy deurbel, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend