Google Nest deurbel aanbieding? Alle huidige prijzen!

Google Nest Aanbieding

De Google Nest deurbel is een deurbel met camera, ofwel een videodeurbel, van Google.

Met de ingebouwde camera kun je zo op je smartphone, of je Google Nest Hub, zien we er aan de deur is (geweest).

Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je ook meteen met de persoon die heeft aangebeld praten. Wil je deze handige videodeurbel kopen?

De adviesprijs voor deze videodeurbel is €199.99, maar je kunt deze ook vaak voor minder vinden door kortingen en aanbiedingen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huidige prijzen van de Google Nest deurbel.

Deze prijzen worden automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede aanbieding geldt. Wil je wachten op een lagere prijs? Dan kun je ook een prijs-notificatie instellen.

Google Nest deurbel kopen? Huidige prijs en aanbiedingen!

Alle prijzen en aanbiedingen voor de Google Nest deurbel (EAN: 193575008592):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Doorbell

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €167,00 13 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €212,25 24 oktober 2023
Laagste prijs ooit: €124,50 19 mei 2024
Sinds 17 juni 2023

Laatste veranderingen:

€167,00 11 juni 2024
€134,00 11 juni 2024
€167,00 11 juni 2024
€134,00 11 juni 2024
€128,00 7 juni 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Doorbell - €167,00

Waarom de Google Nest deurbel kopen?

De Google Nest Doorbell is een slimme deurbel die je zowel bedraad als draadloos kunt installeren. Gebruik je deze op batterij, dan is de batterijduur zo’n 2.5 maand. Je kunt de batterij opladen via USB-C met de meegeleverde laadkabel.

Je gebruikt deze deurbel met de Google Home App. Na installeren krijg je een melding op je telefoon als er iemand op de bel drukt. Ook kun je Google speakers, zoals de Nest Mini en Nest Audio gebruiken om een notificatie af te spelen als er wordt aangebeld.

De camera van de Nest Doorbell filmt in HD, en met HDR, in een 4:3 verhouding. Zo wordt degene die heeft aangebeld van top tot teen scherp in beeld gebracht. Met HDR wordt het contrast beter, en is ook in fel licht te nog goed te zien wie er aan de deur was. Bij weinig licht, ‘s nachts, is het bereik van de camera nog zo’n 3 meter.

Als er wordt aangebeld krijg je het beeld van de Nest Doorbell te zien op je smartphone of Nest Hub. Na aanbellen kun je met je smartphone of Google Nest Hub meteen ‘opnemen’ en praten met de persoon aan je deur.

Ook is het mogelijk om een vooraf opgenomen bericht af te spelen als er wordt aangebeld.

Standaard kun je tot 3 uur later terugkijken wie er aan de deur was. Neem je een Google Nest Aware abonnement (€5 per maand of €50 per jaar), dan kun je tot 60 dagen lang alle gebeurtenissen terugkijken.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Google Nest deurbel, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

1 reactie op “Google Nest deurbel aanbieding? Alle huidige prijzen!”