Apple AirPods Pro aanbieding? Alle huidige prijzen! (2021)

Apple Airpods Pro Aanbieding

De Apple AirPods Pro zijn op dit moment de beste draadloze bluetooth oordopjes van van Apple. Deze oordopjes hebben een aantal gunstige eigenschappen die de AirPods 2 niet hebben, zoals ANC, en IPX4 plensdichtheid.

Deze oordopjes hebben een ingebouwde microfoon, zodat je hiermee handsfree kunt bellen, en gebruik kunt maken van spraakopdrachten voor Siri.

De Apple AirPods Pro zijn de nieuwste oordopjes van Apple, en sinds oktober 2019 beschikbaar, voor een adviesprijs van €279.

Daarmee zijn dit erg dure oordopjes. Gelukkig zijn deze oordopjes ondertussen voor lagere prijzen te vinden, en zijn er regelmatig goede aanbiedingen beschikbaar.

Om gemakkelijk de beste prijs te vinden, vind je op deze pagina alle huidige prijzen van de AirPods Pro. Deze worden automatisch bijgewerkt. Zo kun je meteen zien of er op dit moment een goede aanbieding geldt.

Ook kun je hier de prijsgeschiedenis van de oordopjes zien, zodat je na kunt gaan of een huidige aanbieding werkelijk een goede aanbieding is.

Zijn de AirPods Pro op dit moment niet beschikbaar voor je gewenste prijs? Dan kun je ook een prijs-notificatie instellen. Wanneer de AirPods Pro beschikbaar zijn voor je gewenste prijs, ontvang je dan meteen een notificatie per e-mail.

Apple AirPods Pro (MWP22ZM/A) aanbiedingen en prijzen!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Apple AirPods Pro (EAN: 190199247000):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Apple AirPods Pro

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €219,00 16 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €219,00 7 april 2023
Laagste prijs ooit: €219,00 7 april 2023
Sinds 7 april 2023

Laatste veranderingen:

€219,00 7 april 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Apple AirPods Pro - €219,00

Waarom de Apple AirPods Pro kopen?

De AirPods Pro zijn de beste draadloze oordopjes die Apple op verkoopt. Een eerste verschil is dat deze oordopjes gebruik maken van een in-ear ontwerp, waar de EarPods gebruik maken van een on-ear ontwerp. Er worden drie verschillende maten eartips meegeleverd, zodat je de beste pasvorm kunt vinden voor jouw oren.

Het voordeel van in-ear is dat dit zorgt voor een betere afsluiting. Zo heb je minder last van omgevingsgeluid, en komt de muziek beter door. Naast deze ‘passieve’ ruisonderdrukking, hebben de AirPods Pro ook Actieve ruisonderdrukking, ofwel ANC.

Met ANC ingeschakeld wordt het buitengeluid door een microfoon waargenomen, en spelen de AirPods Pro vervolgens tegengeluid af om dit te neutraliseren. Daarmee zorgen de AirPods Pro voor meer stilte, waardoor je je beter kunt concentreren, en/of beter kunt genieten van de muziek.

Wil je juist het omgevingsgeluid wél doorlaten? Dan kun je gebruik maken van de transparantie-modus. Hierbij wordt het omgevingsgeluid dat wordt waargenomen door de microfoon juist door de oordopjes in je oor afgespeeld. Zo kun je prima een gesprek voeren, zonder de oordopjes uit je oor te halen.

Haal je de oordopjes wél uit je oor? Door de ‘Automatic Ear Detection’ zullen ze het afspelen van audio dan automatisch stoppen. Plaats je de oortjes terug in je oor, dan beginnen ze meteen weer met afspelen.

De Apple AirPods Pro beschikken over bluetooth 5.0 om verbinding te maken met andere apparaten. Met een iPhone of iPad zullen ze automatisch verbinden als je het opbergdoosje opent.

Wil je de oortjes verbinden met een ander apparaat, zoals een Android smartphone of bijvoorbeeld met je TV of laptop? Dat is ook mogelijk. Kies simpelweg de AirPods Pro onder de bluetooth-instellingen van deze apparaten.

Eenmaal aangesloten spelen de AirPods Pro simpelweg al het geluid van het via bluetooth verbonden apparaat af. Zo kun je bijvoorbeeld op je iPhone muziek kiezen en het volume hiervan aanpassen.

Om de oortjes te bedienen kun je ook gebruik maken van de aanraakbediening van het oortje, of van stemcommando’s voor Siri. Verder kun je op je iPhone of iPad meerdere instellingen van de AirPods Pro aanpassen (hier de instructies).

Je kunt deze oordopjes zo’n 5 uur lang gebruiken voor het afspelen van muziek. Zet je de ANC aan, dan is de batterijduur zo’n 4,5 uur. Het meegeleverde opbergdoosje bevat een ingebouwde accu, waarmee deze de oordopjes automatisch begint op te laden als je deze hierin plaatst.

Deze accu is goed voor nog zo’n 19 uur extra luistertijd. Zo is de totale luistertijd van volledig opgeladen EarPods, én oplaaddoosje zo’n 24 uur. Apple geeft verder aan dat de oordopjes na slechts 5 minuten opladen, weer een uur lang muziek kunnen afspelen.

Het oplaaddoosje is op te laden via de lightning-port, of draadloos, met een Qi wireless charger. Er wordt echter géén bedrade of draadloze oplader meegeleverd. Wel kun je dezelfde lightning-charger gebruiken als van je andere Apple apparaten. Wil je draadloos opladen, maar heb je geen Qi wireless charger? Bekijk dan hier de opties.

Volgens de meeste reviews is de geluidskwaliteit van deze oordopjes beter dan die van de AirPods 2. Met name het basgeluid klinkt op deze oordopjes beter.

De oordopjes zijn beschikbaar in één uitvoering: in het wit. De oortjes wegen slechts 5.4 gram. Ook het oplaaddoosje is relatief licht, en weegt slechts 45.6 gram. Het oplaaddoosje is 6.06 cm breed, 4.52 cm hoog, en 2.17 cm diep. Daarmee past deze gemakkelijk in je broekzak.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Apple AirPods Pro, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend