Xbox Series X Black Friday deal? Vergelijk alle deals!

Xbox Series X pre-orders, prijzen, en aanbiedingen

Xbox Series X kopen? De Xbox Series X is de krachtige uitvoering van de nieuwe (2020) generatie aan Xbox consoles.

Deze console heeft een adviesprijs van €599. Ben je benieuwd of je deze voor minder kunt kopen met een goede Black Friday deal?

Op deze pagina wordt automatisch de prijs van de Xbox Series X bijgehouden. Daarom wordt het hier meteen zichtbaar als er een goede Black Friday deal beschikbaar is, bij welke webshop, en met welke prijs.

Xbox Series X Black Friday deal? Vergelijk Black Friday deals!

De launch-editie van de Xbox Series X (EAN: 0889842640809) bevat de console zelf, een draadloze Xbox controller, en een ‘Ultra High Speed HDMI-kabel’.

Hieronder vind je alle webshops die de Xbox Series X verkopen in Nederland, inclusief de huidige voorraad en prijs.

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Xbox Series X

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €449,00 19 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €548,00 30 augustus 2023
Laagste prijs ooit: €449,00 14 januari 2024
Sinds 10 april 2023

Laatste veranderingen:

€449,00 14 januari 2024
€499,00 12 december 2023
€488,00 12 november 2023
€499,99 12 november 2023
€548,00 12 november 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Xbox Series X - €449,00

De Xbox Series X uitverkocht, maar wil je deze toch zo snel mogelijk in huis hebben? Ondertussen worden de Xbox Series X consoles doorverkocht op Ebay.nl. Verwacht wel een flink hogere prijs dan de adviesprijs van €499.

Xbox Series X eigenschappen/specificaties

De nieuwe generatie gaming consoles van Microsoft bestaat uit de Xbox Series S, en de Xbox Series X. Hiervan is de Series X de krachtigste uitvoering.

Wel zullen zowel de Xbox Series S als de Xbox Series X dezelfde games kunnen spelen. Ook zullen (sommige) nieuwe games, zoals Halo Infinite, ook nog draaien op de vorige generatie, de Xbox One S en X, maar met minder grafische details, een lagere resolutie, of een lagere framerate.

De Series X is verreweg de krachtigste Xbox console, en heeft deze eigenschappen:

  • Een custom 8-core AMD Zen 2 processor, met een kloksnelheid van 3.8 GHz, en is volgens Microsoft ‘vier keer zo krachtig als de Xbox One X’.
  • Een AMD RDNA 2 GPU, met 12 TFLOPS aan grafische kracht; twee keer dat van de Xbox One X.
  • De Xbox Series X bevat 16 GB GDDR6 RAM als werkgeheugen.
  • Voor opslag gebruikt de Series X een 1TB NVMe SSD, en zal games daarmee flink sneller laden dan de Xbox One S en X, die beide gebruik maken van een langzamere HDD. Het geheugen is verder uit te breiden met de Seagate Storage Expansion Card, die je kunt plaatsen in de expansion slot aan de achterzijde van de Xbox.
  • Het doel is gaming in 4K resolutie met 60 fps (frames per seconde).
  • Ondersteuning voor maximaal 8K resolutie, en/of een maximale framerate van 120 fps. In de praktijk waarschijnlijk niet beide tegelijk.
  • Ondersteuning voor Ray Tracing.
  • Een HDMI 2.1 port, 3× USB 3.1 ports.
  • Een ingebouwde 4K blu-ray drive.
  • Draadloos internet met Wi-Fi 5, of bedraad via de ethernet port.

De Series X is backward compatible met de Xbox One en Xbox 360. Je kunt de games voor de oude Xbox consoles dus ook spelen op de Series X.

Sommige oude games zullen ook een geoptimaliseerde versie uitbrengen voor de Series S en/of X. Deze worden aangegeven met de text “Optimized for Xbox Series X|S”.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Xbox Series X, of de huidige Black Friday deals? Stel dan je vraag hieronder! Niet alle webshops staan in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een Black Friday deal gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend