Sonos Playbar kopen met korting? Alle aanbiedingen! (2021)

Sonos PlaybarDe Sonos Playbar is de eerste soundbar die Sonos uitbracht, in 2013. Deze soundbar is al jaren één van de best verkochte soundbars, en krijgt veel positieve beoordelingen op de geluidskwaliteit.

Naast het afspelen van het geluid van je TV, maakt verbinding met Wi-Fi en gebruik van de bijbehorende app mogelijk om draadloos muziek te streamen naar deze soundbar, en om andere Sonos speakers toe te voegen om zo een surround installatie te maken, of een multi-room setup.

Met de introductie van de nieuwste soundbar van Sonos, de Sonos Arc (in juni 2020), is ook meteen de productie van de Sonos Playbar gestopt. De ietwat verouderde Playbar wordt daarom op dit moment verkocht met flinke kortingen op de normale adviesprijs van €799.

Hieronder wordt de huidige prijs van de Sonos Playbar bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen alle geldende aanbiedingen zien. Omdat historische prijzen ook worden bijgehouden, kun je ook zien of een huidige aanbieding ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Als er nu geen aanbieding is met een prijs waarvoor je de Sonos Playbar wilt kopen, kun je ook een prijs-notificatie instellen. Wanneer de soundbar in de aanbieding is voor je gewenste prijs, krijg je een mailtje.

Sonos Playbar aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop!

Hieronder vind je aanbieders en de huidige prijzen van deze Sonos Playbar (EAN: 8717755771681).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Sonos Playbar

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €519,99 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €999,99 9 maart 2023
Laagste prijs ooit: €329,99 27 juni 2023
Sinds 15 januari 2023

Laatste veranderingen:

€519,99 12 januari 2024
€551,77 12 januari 2024
€489,99 9 januari 2024
€469,99 7 januari 2024
€580,00 5 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Sonos Playbar - €519,99

Waarom de Sonos Playbar kopen?

Dit is een 3.0 channel soundbar, en zorgt daarom ook voor geluid met meer richting dan je gewend bent van de stereo-speakers van je TV. In de Playbar zitten wel 9 speakers ingebouwd; zes woofers en drie tweeters. Daarmee kunnen zowel lage als hoge tonen goed worden weergegeven.

Alle speakers in de Playbar hebben hun eigen ingebouwde klasse-D versterker. Je kunt de soundbar dus direct aansluiten op de TV zelf, zonder tussenkomst van een losse versterker.

De Playbar is 90 cm breed, 14 cm diep, en 8.5 hoog. De Playbar kun je voor de TV plaatsen op je TV-meubel, maar of aan de muur bevestigen. Voor de muurbevestiging zul je nog wel deze muurbeugel moeten bestellen.

De Sonos Playbar heeft een optische aansluiting (Toslink) die je zult moeten gebruiken om deze op de TV aan te sluiten. Verder is er alleen een ethernetpoort aanwezig, die je kunt gebruiken om de soundbar bedraad aan te sluiten op het internet.

Deze soundbar kan echter gebruik van maken van een draadloze verbinding over Wi-Fi. Dit maakt het mogelijk om hier draadloos muziek naartoe te streamen over de Sonos App. Daarnaast maakt deze draadloze verbinding en de app het mogelijk om de Playbar te combineren met andere speakers.

Zo kun je via de app twee Sonos One (SL) speakers instellen als achterspeakers voor het maken van een surround-sound setup over Wi-Fi. Ook kun je de Sonos Sub, de subwoofer van Sonos, toevoegen om de diepe tonen nog krachtiger af te spelen.

De Sonos Playbar krijgt veel positieve reviews. Zo krijgt deze soundbar een score van 5/5 sterren op Whathifi.com, en zijn er op Bol.com op dit moment 137 reviews, en is de gemiddelde reviewscore daar een 4.8/5. Hierbij wordt voornamelijk steeds de goede geluidskwaliteit en het gebruiksgemak genoemd.

Tip: Meer informatie over producten van Sonos? Bekijk dan de pagina over alle Sonos speakers.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Sonos Playbar of de huidige prijzen en aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie