PocketBook Color Black Friday deal? Vergelijk alle deals!

Pocketbook Color AanbiedingDe PocketBook Color is een e-reader van PocketBook, met een 6 inch E-ink kleurenscherm met optionele schermverlichting. Met de kleine afmetingen en een gewicht van slechts 160 gram is deze e-reader ook gemakkelijk mee te nemen.

Deze e-reader is beschikbaar sinds september 2020, en heeft een adviesprijs van €199. De prijs van deze e-reader ligt meestal nog steeds rond de adviesprijs, maar met een goede Black Friday deal kan de prijs flink dalen.

Wil je deze e-reader kopen voor de laagste prijs? Hieronder wordt de huidige prijs van de PocketBook Color bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zien of op dit moment een goede Black Friday deal geldt. Omdat je ook het prijsverloop kunt bekijken, kun je ook zien of een huidige Black Friday deal ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er geen Black Friday deal beschikbaar met een prijs waarvoor je de PocketBook Color wilt kopen? Stel dan een prijs-notificatie in! Wanneer de PocketBook Color eenmaal beschikbaar is voor je gewenste prijs, krijg je per e-mail meteen een notificatie.

PocketBook Color Black Friday deal? Alle huidige prijzen en prijsverloop!

Huidige prijzen en Black Friday deals voor de PocketBook Color (EAN: 7640152095863):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: PocketBook Color

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €169,34 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €189,06 27 september 2023
Laagste prijs ooit: €151,99 8 april 2023
Sinds 9 februari 2023

Laatste veranderingen:

€169,34 15 januari 2024
€165,04 15 januari 2024
€169,34 15 januari 2024
€172,92 15 januari 2024
€174,00 15 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor PocketBook Color - €169,34

Waarom de PocketBook Color kopen?

De PocketBook Color is een relatief goedkope e-reader met kleurenscherm, en een goede optie als je de e-reader wil gebruiken voor het lezen van stripboeken.

Het 6 inch E-ink kleurenscherm kan 4096 verschillende kleuren weergeven, in een resolutie van 1448×1072. Dat maakt ook dat het beeld van deze e-reader erg scherp is. Zo is de pixeldichtheid 300 DPI. Daarmee is deze even scherp als de beste Kobo e-readers.

Met de matte afwerking zal het scherm nauwelijks reflecteren, en zijn de boeken goed te lezen in het zonlicht. Wil je juist lezen in het donker? Dan kun je de backlight aanzetten. De PocketBook Color heeft een witte backlight, waarvan je zelf de felheid kunt instellen.

Je kunt de PocketBook Color bedienen met de vier verschillende drukknoppen onder het scherm, of door aanraking op het scherm (touchscreen). Zo kun je bijvoorbeeld ook met een veegbeweging over het scherm bewegen om een pagina om te slaan.

Voor de opslag van e-books en andere bestanden heeft deze e-reader een interne opslag van 16 GB. Dat is voldoende ruimte voor de opslag van zo’n 6000 gemiddelde e-books. Met de microSD-kaart lezer, kun je de hoeveelheid opslag nog verder uitbreiden.

Deze e-reader beschikt zowel over Wi-Fi als bluetooth. Met Wi-Fi wordt het mogelijk om direct boeken te downloaden via de PocketBook store, en kun je ook ook webbrowsen via de webbrowsing applicatie.

Bluetooth maakt het mogelijk om de PocketBook Color te gebruiken als draadloze audiospeler. Zo kun je via bluetooth een koptelefoon of oordopjes aansluiten. Ook wordt er een micro-USB naar 3.5 mm jack adapter meegeleverd, zodat je deze ook een bedrade koptelefoon aan kunt sluiten.

Ook kun je de micro-USB ingang gebruiken om boeken op deze e-reader te zetten vanaf je computer, en gebruik je deze ingang ook voor het opladen van de 1900 mAh batterij.

De PocketBook Color is 10.8 cm breed, 16.2 cm hoog, 8 mm dik, en weegt slechts 160 gram. Dat maakt deze gemakkelijk om mee te nemen. Let wel op bij gebruik in de buurt wan water, want deze e-reader is namelijk niet waterdicht.

De PocketBook Color beschikt over een 1 GHz processor en 1 GB RAM voor het uitvoeren van processen. Vergeleken met andere e-readers is dit daarmee een snelle e-reader.

Deze e-reader krijgt veel positieve reviews. Een uitgebreide review van deze e-reader is te zien in deze video. Ook kun je een review van deze e-reader lezen op GoodEreader.com, waar deze een beoordeling van 4.75/5 krijgt.

Vanwege de gunstige eigenschappen bij de lage prijs, wordt de Color ook genoemd als optie in ons artikel ‘beste e-reader’ (2023-editie).

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de PocketBook Color, of de huidige prijzen en Black Friday deals? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een Black Friday deal gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend