PS5 muurbeugel kopen? De beste PlayStation 5 muurbeugels!

Wil je jouw PlayStation 5 ophangen aan de muur? Dan kun je een muurbeugel kopen die specifiek is ontworpen om je PS5 aan de muur te hangen.

Ik heb de beschikbare PS5 muurbeugels bekeken om te onderzoeken wat de beste opties zijn. Hieronder meer informatie over de twee beste keuzes van nu.

Beste koop PS5 muurbeugel: Q-View PS5 muurbeugel clip

Playstation 5 Muurbeugel Q View Wit

Amazon.nl bekijk prijs Product bekijken

Van de beschikbare PS5 muurbeugels, vind ik dat deze Q-View PS5 muurbeugel de beste koop is. Ten eerst valt de prijs erg mee. Op het moment van schrijven kost deze €24.99 op Amazon.nl.

Ook zorgt deze kunststof muurbeugel voor een nette oplossing. De geleverde beugel kun je met vier schroeven vastmaken in de muur. Vervolgens kun je de PlayStation 5 vanaf de zijkant vastklikken in de beugel. De houder van de beugel valt over het middengedeelte van je console, en klemt deze zowel aan de onderkant als aan de bovenkant vast.

Als je kiest voor de witte uitvoering van deze muurbeugel, dan bedekt de clip van de Q-View muurbeugel ook het zwarte gedeelte van de PlayStation 5. Zo is er geen zwart meer te zien bij je PlayStation console. Zeker als je de PS5 zo ophangt aan een witte muur, zorgt dit voor een strak effect.

Een ander voordeel van deze muurbeugel is dat de ventilatiegaten volledig beschikbaar blijven. Andere muurbeugels bedekken de ventilatiegaten van de PS5 gedeeltelijk, wat ervoor zorgt dat deze minder goed gekoeld blijft bij het gamen.

Verder is het gunstig dat je deze muurbeugel zowel bij de PS5 Disk edition als de PS5 Digital Edition kunt gebruiken.

Deze beugel bestellen? Dat kan hier op Amazon.nl.

PS5 wall mount / ophangbeugel met twee controllerhouders

Ps5 Muurbeugel Met Controllerhouders

Bol.com 64,99 Product bekijken

Wil je ook je controllers op kunnen hangen aan de muur? Dan is deze PS5 muurbeugel op Bol.com een goede keuze.

Dit een een zwart gecoate metalen muurbeugel, die je met vier schroeven aan de muur kunt bevestigen. De beugel zorgt voor een plat gedeelte waarop je de PlayStation, zowel de Disk als de Digital Edition, op neer kunt zetten.

Een klein nadeel is dat de PS5 bij deze beugel niet vastgeklemd zit. Dat is wat minder veilig dan bij de eerder genoemde optie, want als je tegen de PS5 aanstoot, kan deze dus van de muurbeugel naar beneden vallen.

Wel zorgt ook het ontwerp van deze muurbeugel ervoor dat de ventilatoren niet belemmerd worden, dus de PS5 zal nog prima gekoeld blijven bij gebruik van deze beugel.

Een ander voordeel is dat er twee houders op de beugel zitten, waar je jouw PS5 DualSense controllers op neer kunt leggen. De controllerhouders hebben aan de bovenzijde een zacht laagje, om krassen aan je controllers te voorkomen.

Kortom is deze PS5 Wall Mount een goede optie als je ook jouw controllers netjes op wil bergen bij je console. Wel een nadeel is de redelijk hoge prijs. Op het moment van schrijven kost deze muurbeugel namelijk €64,99 op Bol.com.

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over PlayStation 5 muurbeugels? Opmerkingen over de inhoud van dit artikel? Eigen ervaring met één van de genoemde die je wil delen? Laat dan hieronder een bericht achter!

Plaats een reactie