Kobo Sage aanbieding? Prijzen en prijsverloop!

Kobo Sage AanbiedingDe Kobo Sage is een e-reader van Kobo, met een 8 inch E-ink scherm met optionele schermverlichting. De Sage is een nieuw high-end model van Kobo.

Nieuw aan de Sage is dat je op deze e-reader ook audioboeken kunt beluisteren. Net als E-books, kun je deze direct via Wi-Fi naar deze e-reader downloaden.

De Kobo Sage is beschikbaar sinds oktober 2021, en heeft een adviesprijs van €289,99. De prijs van de Sage ligt meestal nog rond deze adviesprijs, maar zakt daar soms onder met een aanbieding.

Wil je deze e-reader kopen met korting? Hieronder wordt de huidige prijs van de Kobo Sage bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zien of op dit moment een goede aanbieding geldt. Omdat je ook het prijsverloop kunt bekijken, kun je ook zien of een huidige aanbieding ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er geen aanbieding beschikbaar met een prijs waarvoor je de Kobo Sage wilt kopen? Stel dan een prijs-notificatie in! Wanneer de Kobo Sage eenmaal beschikbaar is voor je gewenste prijs, krijg je per e-mail meteen een notificatie.

Kobo Sage aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Kobo Sage in het zwart (EAN: 0681495008476):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Kobo Sage

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €279,00 13 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €309,00 4 januari 2024
Laagste prijs ooit: €279,00 28 maart 2024
Sinds 4 januari 2024

Laatste veranderingen:

€279,00 29 april 2024
€309,00 9 april 2024
€279,00 28 maart 2024
€309,00 4 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Kobo Sage - €279,00

Waarom de Kobo Sage kopen?

De Kobo Sage heeft een 8 inch E-ink scherm met een resolutie van 1920×1440 pixels. Daarmee heeft deze e-reader een pixeldichtheid van 300 PPI, en een erg scherp beeld.

Het scherm van deze e-reader is mat afgewerkt, waardoor deze weinig reflecteert in direct zonlicht. Door het gebruik van e-ink is het beeld juist goed zichtbaar in fel buitenlicht. Voor gebruik in een donkere omgeving, beschikt de Sage over ComfortLight Pro. Daarmee kun je de verlichting en kleurtemperatuur van het scherm zich automatisch laten aanpassen naar de lichtsterkte van de ruimte.

Je Kobo Sage is zowel met de knoppen, als met aanraking op het touchscreen te bedienen. Ook kun je een stylus gebruiken voor het maken van aantekeningen en schetsen. Zowel de Kobo Stylus 1 als Kobo Stylus 2 zijn geschikt.

Met de Wifi ondersteuning download je boeken direct uit de Kobo Store naar deze e-reader. De andere optie is om e-books over te zetten vanaf een desktop PC of laptop. Hiervoor zul je deze aan moeten sluiten over USB.

Een voordeel van de Kobo Sage is dat je hierop ook luisterboeken kunt afluisteren. Dat kan met elke bluetooth koptelefoon.

Voor het opslaan van boeken is er 32 GB aan opslagruimte beschikbaar. De Kobo Sage heeft géén SD kaartlezer, dus de opslagruimte is niet verder uit te breiden.

Wat betreft hardware is dit een krachtige e-reader. Zo bevat deze een 1.8 GHz quad-core processor en 512 GB aan RAM.

De 1200 mAh batterij zorgt daarnaast voor batterijduur van meerdere weken. Een voordeel op oudere Kobo e-readers is dat de sage een USB-C port heeft om deze op te laden. Zo kun je dezelfde oplader gebruiken als voor je smartphone, zonder dat je eerst kabels hoeft te verwisselen.

Net als de Kobo Forma, is de Kobo Sage waterbestendig, en is deze IPX8 gecertificeerd. Dat houdt in dat deze e-ereader gecertificeerd is op een waterdichtheid van 60 minuten op 2 meter diepte.

De Kobo Sage wordt geleverd met een USB-C naar USB A kabel en een handleiding.

Tip: deze e-reader vergelijken met andere e-readers van Kobo? Zie: Kobo e-readers vergelijken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Kobo Sage, of de huidige prijzen en aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

1 reactie op “Kobo Sage aanbieding? Prijzen en prijsverloop!”

Send this to a friend