Kobo Elipsa aanbieding? Prijzen en prijsverloop!

Kobo Elipsa AanbiedingDe Kobo Elipsa is een nieuwe e-reader van Kobo, en populair vanwege het grote formaat (10.3 inch). Daarnaast heeft deze een grote hoeveelheid opslag (32 GB), heeft het scherm achtergrondverlichting, en kun je deze ook bedienen met de meegeleverde stylus.

Met een gewicht van slechts 383 gram is deze e-reader gemakkelijk mee te nemen. Je kunt via Wi-Fi de e-books direct naar deze e-reader downloaden.

Deze e-reader is sinds mei 2021 beschikbaar. Met de adviesprijs van €399.99 is dit een dure e-reader. Wil je deze e-reader daarom kopen met korting?

Hieronder wordt de huidige prijs van de Kobo Elipsa bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zien of op dit moment een goede aanbieding geldt. Omdat je ook het prijsverloop kunt bekijken, kun je ook zien of een huidige aanbieding ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er geen aanbieding beschikbaar met een prijs waarvoor je de Kobo Elipsa wilt kopen? Stel dan een prijs-notificatie in! Wanneer de Kobo Elipsa eenmaal beschikbaar is voor je gewenste prijs, krijg je per e-mail meteen een notificatie.

Kobo Elipsa aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop!

De Kobo Elipsa is op dit moment alleen beschikbaar in combinatie met een cover en stylus. Hieronder vind je aanbieders en de huidige prijzen van deze set (EAN: 0681495008261).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Kobo Elipsa

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €379,99 13 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €533,25 18 april 2024
Laagste prijs ooit: €349,00 12 september 2023
Sinds 12 september 2023

Laatste veranderingen:

€379,99 20 april 2024
€432,82 20 april 2024
€379,99 20 april 2024
€432,82 19 april 2024
€533,25 19 april 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Kobo Elipsa - €379,99

Waarom de Kobo Elipsa kopen?

De Elipsa is de nieuwste e-reader van Kobo, en sinds mei 2021 beschikbaar. Ook is dit de grootste e-reader van Kobo. Deze e-reader heeft namelijk een 10.3 inch E-ink scherm.

Dit scherm heeft een resolutie van 1872×1404 pixels, en daarmee een pixeldichtheid van 227 PPI (pixels-per-inch).

Met het mat afgewerkte E-ink scherm, is het beeld zeer goed zichtbaar in zonlicht. Door de afwerking reflecteert het scherm niet, en een E-ink scherm is in het zonlicht zelfs beter zichtbaar dan in het donker.

Om het scherm in het donker ook goed zichtbaar te maken, beschikt de Elipsa over ingebouwde schermverlichting. De zogenaamde ComfortLight verlichting van deze e-reader is ook instelbaar in lichtsterkte.

De Kobo Elipsa heeft een touchscreen, en is dus te bedienen met aanraking. Ook wordt er een pen meegeleverd, de Kobo Stylus. Deze kun je ook gebruiken om het scherm te bedienen, en om te schrijven of tekenen op het scherm. Er zitten verder géén knoppen op deze e-reader waarmee je deze kunt bedienen.

Omdat de Kobo Elipsa over Wi-Fi beschikt, kun je e-books direct naar de e-reader downloaden. Deze e-books kun je kopen via de Kobo store. Ook zijn er daar duizenden gratis e-books te vinden. Een andere optie is om de boeken vanaf je PC over te zetten naar de Elipsa. Je kunt de Elipsa met de meegeleverde USB-C naar USB-A kabel aansluiten op je PC om boeken over te zetten.

Met de 32 GB aan interne opslag, heeft deze E-reader een flink grote opslagcapaciteit. Dit is namelijk genoeg voor zo’n 24000 boeken! Ook is 32 GB vier keer zoveel opslag als dat je zult vinden in de meeste e-readers, die 8 GB aan opslagruimte hebben.

Met een 1.8 GHz quad-core processor en 1 GB RAM, is de Kobo Elipsa ook erg snel. Een ander voordeel van de Kobo Elipsa is de 2400 mAh batterij, die goed is voor wekenlang gebruik.

Een klein nadeel ten opzicht van een aantal andere ereaders is dat de Elipsa niet waterdicht is. Wel wordt deze e-reader standaard geleverd met een beschermhoes. De beschermhoes maakt het ook mogelijk om de Elipsa onder een hoek neer te zetten, en heeft daarnaast ruimte om ook de Kobo Stylus in op te bergen.

Deze e-reader is op dit moment beschikbaar in één kleuruitvoering, namelijk met een donkerblauwe achterkant. De meegeleverde hoes is grijsblauw, en gebruikt magneten om vast te koppelen aan de e-reader.

Door het grote scherm, is de e-reader zelf ook groot. Zo is deze 22.7 cm lang, 19.3 cm breed, en 7.6 mm dik. Het gewicht van de Kobo Elipsa is 383 gram.

Tip: deze e-reader vergelijken met andere e-readers van Kobo? Zie: Kobo e-readers vergelijken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Kobo Elipsa, of de huidige prijzen en aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend