Kobo Clara 2E aanbieding? Prijzen en prijsverloop!

Kobo Clara 2e AanbiedingDe Kobo Clara 2E is een zeer populaire e-reader. Met een 6 inch beelddiagonaal, is dit het kleinste formaat e-reader dat er op dit moment beschikbaar is van Kobo.

Door het kleine formaat, en het lichte gewicht van slechts 171 gram, is deze e-reader gemakkelijk mee te nemen. Omdat deze e-reader beschikt over Wi-Fi, kun je e-books direct naar deze e-reader downloaden.

Deze e-reader is sinds september 2022 beschikbaar, met een adviesprijs van €149,99. Hoewel de prijs sindsdien niet veel is gedaald is, zijn er af en toe goede aanbiedingen waarmee deze e-reader met korting te koop is.

Hieronder wordt de huidige prijs van de Kobo Clara 2E bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zien of op dit moment een goede aanbieding geldt. Omdat je ook het prijsverloop kunt bekijken, kun je ook zien of een huidige aanbieding ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er geen aanbieding beschikbaar met een prijs waarvoor je de Kobo Clara 2E wilt kopen? Stel dan een prijs-notificatie in! Wanneer de Kobo Clara 2E eenmaal beschikbaar is voor je gewenste prijs, krijg je per e-mail meteen een notificatie.

Kobo Clara 2E aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop!

Hieronder vind je aanbieders en de huidige prijzen van deze Kobo Clara 2E (EAN: 0681495008568).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Kobo Clara 2E

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €149,00 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €149,00 27 juni 2023
Laagste prijs ooit: €129,00 27 juni 2023
Sinds 27 juni 2023

Laatste veranderingen:

€149,00 12 juni 2024
€129,00 12 juni 2024
€149,00 12 juni 2024
€129,00 12 juni 2024
€149,00 11 juni 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Kobo Clara 2E - €149,00

Waarom de Kobo Clara 2E kopen?

De Clara 2E is de opvolger van de Kobo Clara HD, de kleinste e-reader van het populaire merk Kobo, en is beschikbaar sinds september 2022.

Het Carta E-inkt scherm van deze e-reader heeft een beelddiagonaal van 6 inch. Daarmee is dit een kleine en compacte e-reader, die je daarom gemakkelijk kunt meenemen.

Dit scherm heeft een resolutie van 1448×1072 pixels. Op het 6 inch scherm, zorgt dat voor een pixeldichtheid van 300 DPI (dots-per-inch). Dat is een hoge pixeldichtheid, en zorgt daarmee voor scherp beeld.

Door het E-inkt scherm met een matte afwerking, kun je in het felle zonlicht de tekst op het scherm prima lezen. Wil je juist in het donker lezen? De Kobo Clara 2E beschikt ook over een backlight.

De Kobo Clara 2E maakt namelijk gebruik van het zogenaamde ComfortLight PRO backlight van Kobo. Door het ingebouwde lichtsensor kan deze zo automatisch de juiste lichtsterkte kiezen voor de hoeveelheid omgevingslicht.

Om comfortabel te kunnen lezen in het donker, zonder je dag-nacht ritme te beïnvloeden, kan de e-reader het backlight ook met een oranje tint weergeven. Zo wordt het blauwe licht, wat je wakker houdt, weggelaten.

De Kobo Clara 2E heeft een touchscreen om deze te bedienen. Er zitten op deze e-reader verder géén knoppen voor de bediening. Met het touchscreen kun je de e-reader bedienen door te klikken of veegbewegingen te maken.

Een upgrade op zijn voorganger, is de grotere opslagruimte. Met 16 GB is de opslagruimte namelijk verdubbeld. Er wordt aangegeven dat dit voldoende is voor zo’n 12000 boeken. Omdat deze e-reader over Wi-Fi beschikt, kun je de boeken, na aanschaf via de Kobo store, rechtstreeks downloaden. Op de Kobo store zijn ook duizenden gratis ebooks te vinden.

Ook kun je boeken overzetten naar deze e-reader via je PC of laptop. Hiervoor zul je deze aan moeten sluiten over USB. Hiervoor heeft de e-reader een micro-USB ingang. Daarna wordt de e-reader als map op je PC zichtbaar, en kun je hier simpelweg je e-books naartoe kopiëren.

De micro-USB port gebruik je ook om de batterij van de Kobo Clara 2E op te laden. De batterij heeft een capaciteit van 1500 mAh. Een volledig opgeladen batterij is volgens Kobo goed voor zo’n 30 dagen gebruik.

Net als de beste e-readers, is de Kobo Clara 2E ook waterdicht. Met de IP-code IPX8 is deze e-reader ‘dompeldicht’, en gecertificeerd op een uur waterdichtheid op 2 meter diepte onder water. Ook de waterdichtheid is een verbetering op de Kobo Clara HD, die niet waterdicht was.

Deze e-reader is 15.9 cm lang, 11.2 cm breed, en 0,87 cm dik. Het gewicht van deze e-reader is slechts 171 gram. Daarmee is deze e-reader compact, en erg lichtgewicht. Daarmee is deze gemakkelijk mee te nemen.

De Kobo Clara beschikt over een 1 GHz processor en 512 GB RAM voor het uitvoeren van processen. Daarmee is dit een gemiddeld snelle e-reader.

Deze e-reader krijgt zeer veel positieve reviews van klanten. Zo zijn er op bol.com op dit moment 30 klantreviews van deze e-reader, en is de gemiddelde score daar een 4.5/5. Voornamelijk het compacte formaat, en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden veel als voordeel genoemd.

Tip: alle Kobo e-readers met elkaar vergelijken? Bekijk dan het artikel: Kobo e-reader vergelijken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Kobo Clara 2E, of de huidige prijzen en aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

3 reacties op “Kobo Clara 2E aanbieding? Prijzen en prijsverloop!”