Kobo Nia aanbieding? Alle prijzen en prijsverloop!

Kobo Nia AanbiedingDe Kobo Nia is een e-reader van Kobo, met een 6 inch E-ink scherm met optionele schermverlichting. De Nia is de kleinste en goedkoopste e-reader van Kobo.

Met een gewicht van slechts 172 gram is deze e-reader ook gemakkelijk mee te nemen. E-books zijn direct via Wi-Fi de e-books naar deze e-reader  te downloaden.

Deze e-reader is beschikbaar sinds augustus 2020, en heeft een adviesprijs van €109,99. De prijs van de Nia ligt meestal nog steeds rond de adviesprijs, maar zakt daar soms flink onder als er een goede aanbieding is.

Wil je deze e-reader daarom kopen met korting? Hieronder wordt de huidige prijs van de Kobo Nia bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zien of op dit moment een goede aanbieding geldt. Omdat je ook het prijsverloop kunt bekijken, kun je ook zien of een huidige aanbieding ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er geen aanbieding beschikbaar met een prijs waarvoor je de Kobo Nia wilt kopen? Stel dan een prijs-notificatie in! Wanneer de Kobo Nia eenmaal beschikbaar is voor je gewenste prijs, krijg je per e-mail meteen een notificatie.

Kobo Nia aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Kobo Nia in het zwart (EAN: 0681495007998):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Kobo Nia

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €109,00 12 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €109,00 10 februari 2024
Laagste prijs ooit: €109,00 10 februari 2024
Sinds 10 februari 2024

Laatste veranderingen:

€109,00 10 februari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Kobo Nia - €109,00

Waarom de Kobo Nia kopen?

Kobo e-reader kopen voor zo min mogelijk geld? De Kobo Nia is op dit moment de goedkoopste optie, en kost bij de meeste webshops €99,99. Wel is de Kobo Nia op sommige eigenschappen minder gunstig dan de andere e-readers van Kobo.

De Kobo Nia heeft met een 6 inch E-ink scherm dezelfde schermafmeting als de Kobo Clara HD. Wel is de resolutie lager, namelijk 1024×758 pixels. Daarmee is de pixeldichtheid van de Nia 212 PPI, en het beeld wat minder scherp.

Ook deze e-reader heeft een mat afgewerkt scherm, zodat er weinig reflecties zijn bij gebruik in direct zonlicht. Voor gebruik in een donkere omgeving, beschikt de Nia over ComfortLight. Daarmee kun je de verlichting en kleurtemperatuur van het scherm zich automatisch laten aanpassen naar de lichtsterkte van de ruimte.

Net als de Clara HD, is de Nia alleen te bedienen met aanraking op het touchscreen. Er zitten dus geen bedieningsknoppen op de e-reader om bijvoorbeeld een pagina om te slaan.

Met de Wifi ondersteuning download je boeken direct uit de Kobo Store naar deze e-reader. De andere optie is om e-books over te zetten vanaf een desktop PC of laptop. Hiervoor zul je deze aan moeten sluiten over USB.

Door het ontbreken van bluetooth en een koptelefoonaansluiting is het niet mogelijk om de Kobo Nia te gebruiken voor het afspelen van luisterboeken of muziek.

Voor het opslaan van boeken is er 8 GB aan opslagruimte beschikbaar. De Kobo Nia heeft géén SD kaartlezer, dus de opslagruimte is niet verder uit te breiden.

Wat betreft hardware is de Nia minder krachtig dan de voorgenoemde drie e-readers van Kobo. Zo heeft deze 256 GB aan RAM, en daarnaast met 900 MHz een iets minder snelle processor.

Hoewel ook de batterij iets minder groot is, met een capaciteit van 1000 mAh, is deze toch ook goed voor wekenlang gebruik. Ook deze e-reader is op te laden via de micro-USB ingang.

Net als de Clara HD, heeft de Nia géén waterbestendigheid. Met een afmeting van 15.9×11.2×0.9 cm, en een gewicht van 172 gram, is de Kobo Nia iets groter en zwaarder dan de Kobo Clara HD.

De Kobo Nia wordt geleverd met een Micro-USB naar USB A kabel en een handleiding.

Tip: deze e-reader vergelijken met andere e-readers van Kobo? Zie: Kobo e-readers vergelijken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Kobo Nia, of de huidige prijzen en aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

2 reacties op “Kobo Nia aanbieding? Alle prijzen en prijsverloop!”

  1. De adviesprijs van de Kobo Nia is, waarschijnlijk door inflatie, verhoogd van €99 naar €109.99. Daarom is de prijs op de meeste webshops ook verhoogd met 10 euro.

    Vandaag (9 februari 2023) is de beste prijs te vinden op Amazon.nl, waar deze nu verkrijgbaar is voor €102,99.

    Beantwoorden
Send this to a friend