JBL Tuner XL aanbieding? Alle huidige prijzen!

Jbl Tuner Xl AanbiedingDe JBL Tuner XL is een grote bluetooth speaker en draadloze radio van JBL. Op zoek naar een aanbieding van deze speaker?

Op deze pagina wordt automatisch de huidige prijs van de JBL Tuner XL bij meerdere webshops bijgehouden. Als er een aanbieding geldt, zal de aanbiedingsprijs hier dus ook meteen te zien zijn.

Ook kun je hier de prijsgeschiedenis bekijken. Daarmee kun je zien of een geldende aanbieding wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er nu geen aanbieding met een prijs waarvoor je de JBL Tuner XL wil kopen? Dan kun je een prijs-notificatie instellen. Je ontvangt dan een mailtje als er een aanbieding is waarmee de JBL Tuner XL voor je gewenste prijs, of lager, te koop is.

JBL Tuner XL aanbiedingen en prijzen!

Selecteer hieronder de uitvoering waarvoor je prijzen wil zien. De JBL Tuner XL is beschikbaar in het zwart en wit.

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Tuner XL (EAN: 6925281970641):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Tuner XL Zwart

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €129,00 20 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €139,99 6 april 2024
Laagste prijs ooit: €108,55 12 juli 2023
Sinds 20 juni 2023

Laatste veranderingen:

€129,00 20 mei 2024
€139,00 20 mei 2024
€129,00 20 mei 2024
€139,00 20 mei 2024
€129,00 20 mei 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Tuner XL Zwart - €129,00

Waarom de JBL Tuner XL kopen?

De Tuner XL is een grote JBL bluetooth speaker die vooral is gericht op het afspelen van radio. Zo kan de Tuner XL namelijk DAB, DAB+ en FM Radio ontvangen en afspelen. Met de geïntegreerde antenne heeft de Tuner XL ook een prima ontvangst.

De Tuner XL is een mono-speaker (1.0), en bevat één ingebouwde speaker met een diameter van 70 millimeter. Met een frequentiebereik van 70 Hz tot 20 kHz Watt, haalt de Tuner XL flink diepere tonen dan de kleinere JBL Tuner 2. Met de 10 Watt vermogen is deze speaker ook twee keer zo krachtig.

Handig aan de Tuner XL is dat je tot 5 favoriete radiostations kunt opslaan. Vervolgens kun je met de genummerde knoppen van 1 t/m 5 dus snel naar een van je favoriete radiostations navigeren.

Verder zitten er op de bovenkant van de speaker knoppen voor scannen van stations. Met de linker draaiknop bovenop, kun je de frequentie aanpassen. Met de rechter draaiknop op de Tuner XL  kun je het volume aanpassen.De display aan de voorzijde van de speaker geeft aan welk station je beluisterd, en heeft daarnaast een indicator voor de huidige batterijlading.

Ook is het mogelijk om via bluetooth muziek af te spelen op de Tuner XL. Verbind je via bluetooth bijvoorbeeld je smartphone met de Tuner XL, dan speelt deze vervolgens alle audio van je smartphone af.

Je kunt zo dus gebruik maken van alle muziek-streaming apps op je telefoon. Eenmaal verbonden kun je zo met je smartphone muziek kiezen, starten of pauzeren, en het volume aanpassen.

Een andere mogelijkheid van deze speaker, is om bedraad audio van een extern apparaat af te spelen. Achterop de speaker vind je namelijk een 3.5 mm AUX port om deze apparaten aan te sluiten.

Met de 11.7 Wh batterij, kan de Tuner XL zo’n 15 uur radio afspelen. Als de batterij eenmaal leeg is, duurt het zo’n 4 uur om deze weer volledig op te laden.

Het opladen verloopt via USB-C. Zo kun je gebruik maken van dezelfde oplader als die van je telefoon. Ook wordt er een volledige USB-C charger meegeleverd.

De JBL Tuner XL is 14.5 cm breed, 16.7 cm hoog, 10.3 cm diep, en weegt 1.15 kg. Daarmee is deze speaker gemakkelijk te verplaatsen en mee te nemen.

Je kunt deze overal gebruiken, ook in de buurt van water. De JBL Tuner XL is namelijk IPX7 waterdicht, ofwel ‘dompeldicht’.

Tip: meer informatie over de genoemde eigenschappen? Lees dan onze bluetooth speaker koopgids!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL Tuner XL, de huidige prijzen, het aanbod of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend