JBL Charge Essential 2 Black Friday deal? Vergelijk alle deals!

Jbl Charge Essential 2 AanbiedingDe JBL Charge Essential 2 is een bluetooth speaker van JBL. Op zoek naar een Black Friday deal van deze speaker?

Op deze pagina wordt automatisch de huidige prijs van de JBL Charge Essential 2 bij meerdere webshops bijgehouden. Als er een Black Friday deal geldt, zal de Black Friday deal-prijs hier dus ook meteen te zien zijn.

Ook kun je hier de prijsgeschiedenis bekijken. Daarmee kun je zien of een geldende Black Friday deal wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er nu geen Black Friday deal met een prijs waarvoor je de JBL Charge Essential 2 wil kopen? Dan kun je een prijs-notificatie instellen. Je ontvangt dan een mailtje als er een Black Friday deal is waarmee de JBL Charge Essential 2 voor je gewenste prijs, of lager, te koop is.

JBL Charge Essential 2 Black Friday deals en prijzen!

Huidige prijzen en Black Friday deals voor de JBL Charge Essential 2 (EAN: 6925281994579):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Charge Essential 2

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €94,00 16 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €147,75 23 januari 2023
Laagste prijs ooit: €88,00 24 november 2023
Sinds 23 januari 2023

Laatste veranderingen:

€94,00 15 januari 2024
€88,00 15 januari 2024
€94,00 15 januari 2024
€88,00 5 januari 2024
€99,00 5 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Charge Essential 2 - €94,00

Waarom de JBL Charge Essential 2 kopen?

De JBL Charge Essential 2 een JBL bluetooth speaker, en de opvolger van de JBL Charge Essential. De Charge Essential speaker is een stuk goedkoper dan de JBL Charge 5, maar vervult grotendeels dezelfde functies, voor een flink lagere prijs.

Dit is een middelmaat bluetooth speaker, die je nog gemakkelijk mee kunt nemen in bijvoorbeeld een rugtas. Deze speaker is namelijk 22.3 cm lang, 9.6 cm hoog, en 9.34 cm diep.

De Charge Essential 2 bevat twee verschillende speakers om te zorgen voor het geluid, namelijk een 52×90 mm woofer, en een 16 mm tweeter. De woofer zorgt voor een goede weergave van de lage en middentonen, en de tweeter voor de hoge tonen.

Deze speaker heeft een vermogen van 40 Watt, en een frequentiebereik van 60 Hz tot 20 kHz. Daarmee is de Charge Essential 2 voor zijn formaat flink krachtig, en haalt deze ook relatief diep basgeluid.

Om je favoriete muziek af te spelen, kun je via bluetooth (versie 5.1) verbinden met de Charge Essential 2. Eenmaal verbonden, speelt de Charge Essential 2 alle audio van bijvoorbeeld je smartphone af.

Ook kun je de muziek dus volledig bedienen via het gekoppelde apparaat. Zo kun je bijvoorbeeld op je smartphone muziek kiezen, starten of pauzeren, en het volume aanpassen.

De andere mogelijkheid om je speaker te bedienen is door gebruik te maken van de drukknoppen op de speaker.

De Charge Essential 2 heeft een flinke batterij, die goed is voor zo’n 20 uur afspeeltijd. Daarnaast kun je de 7500 mAh batterij ook gebruiken om een andere apparaat, bijvoorbeeld je smartphone, op te laden. Voor het opladen van andere apparaten, zit er een USB-A port op de speaker.

Om de Charge Essential 2 zelf op te laden, sluit je deze op USB-C port aan op een USB charger, bijvoorbeeld dezelfde als die je gebruikt voor je telefoon. In slechts 4 uur is de Clip weer volledig opgeladen.

Er wordt een USB-C naar USB-A kabel meegeleverd om de Charge Essential 2 op te laden.

De JBL Charge Essential 2 is waterdicht, en heeft de IP-code IPX7. Daarmee is deze bestand tegen volledige onderdompeling.

Tip: meer informatie over de genoemde eigenschappen? Lees dan onze bluetooth speaker koopgids!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL Charge Essential 2, de huidige prijzen, het aanbod of Black Friday deals? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede Black Friday deal gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend