Google Nest Hello videodeurbel aanbieding? Alle huidige prijzen!

Google Nest Hello Aanbieding

De Google Nest Hello deurbel is een deurbel met camera, ofwel een videodeurbel, van Google.

Met de ingebouwde camera kun je zo op je smartphone, of je Google Nest Hub, zien we er aan de deur is (geweest).

Door de microfoon en speaker in de Nest Hello kun je ook meteen met de persoon die heeft aangebeld praten. Wil je deze handige videodeurbel kopen?

De adviesprijs voor deze videodeurbel is €279, maar je kunt deze ook vaak voor minder vinden door kortingen en aanbiedingen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle huidige prijzen van de Google Nest Hello deurbel.

Deze prijzen worden automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede aanbieding geldt. Wil je wachten op een lagere prijs? Dan kun je ook een prijs-notificatie instellen.

Google Nest Hello deurbel kopen? Huidige prijs en aanbiedingen!

Alle prijzen en aanbiedingen voor de Google Nest Hello deurbel (EAN: 813917020975):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Hello

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €149,40 19 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €326,04 25 augustus 2023
Laagste prijs ooit: €149,40 4 december 2023
Sinds 7 februari 2023

Laatste veranderingen:

€149,40 4 december 2023
€172,41 4 december 2023
€172,47 3 december 2023
€172,42 2 december 2023
€172,37 1 december 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Hello - €149,40

Waarom de Google Nest Hello deurbel kopen?

De Google Nest Hello Doorbell is een slimme deurbel die je alleen bedraad aan kunt sluiten.

Je gebruikt deze deurbel met de Google Home App. Na installeren krijg je een melding op je telefoon als er iemand op de bel drukt. Ook kun je Google speakers, zoals de Nest Mini en Nest Audio gebruiken om een notificatie af te spelen als er wordt aangebeld.

De camera van de Nest Doorbell filmt in HD, en met HDR, in een 4:3 verhouding. Zo wordt degene die heeft aangebeld van top tot teen scherp in beeld gebracht. Met HDR wordt het contrast beter, en is ook in fel licht te nog goed te zien wie er aan de deur was.

Een verschil met de Google Nest deurbel, is de de Nest Hello een continue video-opname maakt die je later terug kunt kijken. De goedkopere Google Nest Deurbel maakt alleen opnames als deze wordt geactiveerd, als er iemand in de buurt is.

Als er wordt aangebeld krijg je het beeld van de Nest Doorbell te zien op je smartphone of Nest Hub. Na aanbellen kun je met je smartphone of Google Nest Hub meteen ‘opnemen’ en praten met de persoon aan je deur.

Ook is het mogelijk om een vooraf opgenomen bericht af te spelen als er wordt aangebeld. Daarnaast is het mogelijk om het beeld van de Nest Hello handmatig te monitoren, ook als er niet wordt aangebeld.

Standaard kun je tot 3 uur later terugkijken wie er aan de deur was aan de hand van momentopnames. Neem je een Google Nest Aware abonnement (€5 per maand of €50 per jaar), dan kun je tot 60 dagen lang alle opgenomen video terugkijken, ook de volledige opnames.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Google Nest Hello deurbel, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend