Google Black Friday deal? Overzicht van alle deals!

Google LogoOp zoek naar goede Google Black Friday deals? Wij houden automatisch de prijzen van meer dan 250 webshops bij voor alle populaire producten van Google!

Zo vind je dus altijd de beste Google Black Friday deals!

Bij elk product kun je ook het prijsverloop zien. Zo zie je dus ook of een huidige Black Friday deal wel écht voor een flink lagere prijs dan normaal zorgt.

En is er nu geen goede Black Friday deal te vinden? Geen probleem! Dan stel je een prijsalert in – je krijgt een mailtje wanneer er wel een Black Friday deal is met je gewenste prijs!

Hieronder zie je een overzicht van alle Google producten waarvoor we de prijzen bijhouden. Klik op het product waarvoor je op zoek bent naar een goede Black Friday deal, vergelijk meteen alle prijzen, en vind de beste deal!

Google Pixel smartphone/telefoon Black Friday deals

Op zoek naar een Black Friday deal van een smartphone van Google? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:

Tip: meer informatie over de Google smartphones? Lees hier alles over de nieuwe Google telefoons!

Google Pixel Buds en Pixel Watch Black Friday deals

Op zoek naar een Black Friday deal van de Pixel Buds oordopjes of de Pixel Watch smartwatch van Google? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


Google Wi-Fi smart speaker en tablet Black Friday deals

Op zoek naar een Google Wi-Fi (smart)speaker, smart display, of tablet Black Friday deal? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:

Tip: meer informatie over de Google speakers? Lees hier alles over de Google smart speakers!

Google Chromecast Black Friday deals

Op zoek naar een Google Chromecast mediaspeler Black Friday deal? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


Overige Google Nest Black Friday deals

Op zoek naar Black Friday deals van andere Google Nest producten? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


Over Google

Google, opgericht in 1998 door Larry Page en Sergey Brin, is een Amerikaans technologiebedrijf dat oorspronkelijk bekend werd door zijn zoekmachine. Naast zijn prominente online diensten heeft Google ook verschillende fysieke producten geïntroduceerd.

Zo brengt Google zijn eigen Android smartphones uit onder de Pixel-lijn, smarthome producten onder de Nest-lijn, en is Google ook de maker van het populaire streaming-apparaat, de Chromecast.

Send this to a friend