Denon HEOS Soundbar aanbieding (€150 korting!)

Door | 10 februari 2018

Denon HEOS Soundbar Aanbieding ThDe Denon HEOS Soundbar kopen met korting? Op deze pagina houden we de laagste prijs en huidige aanbiedingen voor de Denon Heos Soundbar bij.

De Denon HEOS wordt normaal overal verkocht voor 999 euro. Op dit moment (begin februari 2018) is de Denon HEOS soundbar met ruim 150 euro korting verkrijgbaar: voor €845 op Bol.com. Het is onduidelijk hoe lang deze aanbieding geldt.

Ook de bijbehorende subwoofer is op dit moment verkrijgbaar met 100 euro korting op de normale prijs van 699 euro. Op bol.com is deze op dit moment verkrijgbaar voor 599 euro.

Denon HEOS soundbar aanbiedingen, kortingen en laagste prijs

Hieronder een prijsoverzicht van de Denon HEOS Soundbar. In dit overzicht staan alle webshops die op dit moment dit product verkopen, inclusief huidige prijs. Zo kun je, ook als er geen aanbiedingen of kortingsacties gelden de beste prijs vinden.

Webshop Prijs
Bol.com €845 Bestellen
Doublepoint.nl €999 Bestellen
Coolblue.nl €999 Bestellen

Waarom de Denon HEOS soundbar kopen?

De Denon HEOS Soundbar, ookwel de Denon HEOS Bar, is de high-end soundbar van Denon. De enige andere soundbar die wordt verkocht door Denon is de soundbar uit de Denon HEOS HomeCinema set (samen met subwoofer). Van de twee beschikbare soundbars van Denon, is deze HEOS Bar de luxe uitvoering.

De bar zelf is 110 cm lang, 7.2 cm hoog, en 14.8 cm diep. De HEOS Bar heeft drie kanalen: links, midden, en rechts. Elk kanaal heeft twee mid-range speakers en één tweeter.

De bar zelf is met drie audiokanalen dus een 3.0 systeem. Met de HEOS Subwoofer maak je hier een 3.1 systeem van, en met daarnaast ook nog twee extra HEOS speakers achter toe te voegen maak je hier een 5.1, full surround systeem van. Speakers die je aan de achterkant kunt plaatsen zijn bijvoorbeeld de Denon HEOS 1.

De soundbar heeft meerdere ingebouwde audio-decoders, en is daarom geschikt voor het afspelen van audio in DTS-HD Master Audio 5.1, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, en Dolby TrueHD audioformaat.

Qua mogelijkheden is deze bar zeer goed. Naast verbinden met Wi-Fi en bluetooth (ook met de bijbehorende HEOS app), heeft de veel aansluitmogelijkheden. Zo zijn er wel 4 HMDI 2.0 poorten aanwezig, een HDMI ARC port voor het aansluiten op de TV, een IR port, digitale ingang, AUX ingang, een USB port, en een netwerk port. Daarmee is dit qua aansluitmogelijkheden een zeer veelzijdige soundbar; veel beter dan bijvoorbeeld de Sonos Playbar.

Hoe deze soundbar werkt zie je kort uitgelegd in deze video. Een volledig review van deze soundbar zie je in deze video.

De bar is plat te plaatsen, maar ook op kleine pootjes, zodat deze boven de voet van de TV kan staan. Daarnaast is de soundbar te monteren aan de muur. Als je de soundbar voor je TV plaatst, kan deze voor de IR receiver van je TV komen te staan. Dit zorgt bij deze bar niet voor problemen: de soundbar zelf heeft een IR receiver aan de voorkant, en stuurt hetzelfde IR signaal aan de achterzijde weer door. Dus ook als de HEOS Bar voor de IR receiver van de TV staat, zal je TV nog prima reageren op je afstandsbediening.

De soundbar wordt geleverd met afstandsbediening, ophangbeugels/pootjes, een optische kabel, HDMI-kabel, netwerk kabel, jack plug kabel, en de benodigde stroomkabel.

De laagste prijs voor de Denon HEOS soundbar is op dit moment 845 euro op Bol.com. Meer informatie over het kopen van een soundbar? Zie ook ons artikel over de beste soundbars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *