Denon HEOS Soundbar aanbieding? Alle huidige prijzen!

Denon HEOS Soundbar Aanbieding ThDe Denon HEOS Bar soundbar kopen met korting? Op deze pagina houden we de laagste prijs en huidige aanbiedingen voor de Denon HEOS Bar bij.

De normale adviesprijs voor de Denon HEOS Bar is 999 euro. Op dit moment (februari 2019) is de Denon HEOS soundbar al flink gedaald ten opzichte van deze adviesprijs.

Denon HEOS Bar Soundbar aanbiedingen, kortingen en laagste prijs

Hieronder een prijsoverzicht van alle webshops die de Denon HEOS Soundbar verkopen, en de huidige prijs. Ook kun je de prijsgeschiedenis bekijken. Zo kun je zien of er een aanbieding geldt, en hoe voordelig deze aanbieding is ten opzichte van eerdere prijzen.

Prijsverloop voor: Denon HEOS Bar

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €577,00 25 november 2023
Hoogste prijs ooit: €577,00 13 september 2023
Laagste prijs ooit: €577,00 13 september 2023
Sinds 13 september 2023

Laatste veranderingen:

€577,00 13 september 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Denon HEOS Bar - €577,00

Waarom de Denon HEOS soundbar kopen?

De Denon HEOS Soundbar, ookwel de Denon HEOS Bar, is de high-end soundbar van Denon. De enige andere soundbar die wordt verkocht door Denon is de soundbar uit de Denon HEOS HomeCinema set (samen met subwoofer). Van de twee beschikbare soundbars van Denon, is deze HEOS Bar de luxe uitvoering.

De bar zelf is 110 cm lang, 7.2 cm hoog, en 14.8 cm diep. De HEOS Bar heeft drie kanalen: links, midden, en rechts. Elk kanaal heeft twee mid-range speakers en één tweeter.

De bar zelf is met drie audiokanalen dus een 3.0 systeem. Met de HEOS Subwoofer maak je hier een 3.1 systeem van, en met daarnaast ook nog twee extra HEOS speakers achter toe te voegen maak je hier een 5.1, full surround systeem van. Speakers die je aan de achterkant kunt plaatsen zijn bijvoorbeeld de Denon HEOS 1.

De soundbar heeft meerdere ingebouwde audio-decoders, en is daarom geschikt voor het afspelen van audio in DTS-HD Master Audio 5.1, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, en Dolby TrueHD audioformaat.

Qua mogelijkheden is deze bar zeer goed. Naast verbinden met Wi-Fi en bluetooth (ook met de bijbehorende HEOS app), heeft de veel aansluitmogelijkheden. Zo zijn er wel 4 HMDI 2.0 poorten aanwezig, een HDMI ARC port voor het aansluiten op de TV, een IR port, digitale ingang, AUX ingang, een USB port, en een netwerk port. Daarmee is dit qua aansluitmogelijkheden een zeer veelzijdige soundbar; veel beter dan bijvoorbeeld de Sonos Playbar.

Hoe deze soundbar werkt zie je kort uitgelegd in deze video. Een volledig review van deze soundbar zie je in deze video.

De bar is plat te plaatsen, maar ook op kleine pootjes, zodat deze boven de voet van de TV kan staan. Daarnaast is de soundbar te monteren aan de muur. Als je de soundbar voor je TV plaatst, kan deze voor de IR receiver van je TV komen te staan. Dit zorgt bij deze bar niet voor problemen: de soundbar zelf heeft een IR receiver aan de voorkant, en stuurt hetzelfde IR signaal aan de achterzijde weer door. Dus ook als de HEOS Bar voor de IR receiver van de TV staat, zal je TV nog prima reageren op je afstandsbediening.

De soundbar wordt geleverd met afstandsbediening, ophangbeugels/pootjes, een optische kabel, HDMI-kabel, netwerk kabel, jack plug kabel, en de benodigde stroomkabel.

De laagste prijs voor de Denon HEOS soundbar is op dit moment 845 euro op Bol.com. Meer informatie over het kopen van een soundbar? Zie ook ons artikel over de beste soundbars.

Laatste update: 20 nov 2018. Oorspronkelijke publicatiedatum: 18 feb 2018.

Plaats een reactie