Bose SoundTouch 300 aanbieding – Januari 2018 (€140 korting!)

Bose SoundTouch 300 aanbiedingDe Bose SoundTouch 300 kopen met korting? Op deze pagina houden we de laagste prijs en huidige aanbiedingen voor de Bose SoundTouch 300 bij.

Er geldt van 25 t/m 28 januari 2018 een aanbieding op deze soundbar, met de kortingsactie 21% BTW, weg ermee! van MediaMarkt. >> Deze aanbieding bekijken

Met deze aanbieding krijg je €139,55 korting op de SoundTouch 300, en betaal je in plaats van de oorspronkelijke prijs van 799 euro, slechts €659,45.

Opmerking: Deze aanbieding is verlopen. Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe aanbiedingen op dit product.

Bose SoundTouch 300 aanbiedingen, kortingen en laagste prijs

Hieronder een prijsoverzicht van de Bose SoundTouch 300. In dit overzicht staan alle webshops die dit product op dit moment verkopen, inclusief huidige prijs. Ook als er geen huidige aanbieding geldt kan je zo de beste prijs vinden.

Webshop Prijs
Bol.com €799 Bestellen
MediaMarkt.nl €799 Bestellen
BCC.nl €799 Bestellen
Expert.nl €799 Bestellen
EP.nl €799 Bestellen

Waarom de Bose SoundTouch 300 kopen?

De SoundTouch 300 is een high-end soundbar van Bose. Deze sounbar wordt door experts en klanten erg positief beoordeeld op de geluidkwaliteit, en is een goede manier om de audio bij je smart TV flink te verbeteren.

Deze soundbar heeft een strak en glad design. De soundbar is 97,8 cm lang, 10.8 cm diep, en 5.7 cm hoog. In de soundbar zitten vier full-range speakers ingebouwd, en in het midden één tweeter. Al deze speakers zijn front-facing.

De soundbar wordt geleverd met alle benodigde kabels, en een afstandsbediening. Naast de afstandbediening is het ook mogleijk om de soundbar te besturen met de Bose SoundTouch App over je WiFi netwerk. Deze app is beschikbaar voor Android, iOS, Windows, en macOS.

De SoundTouch 300 is softwarematig af te stellen op de akoestiek van je woonkamer, en op de posities waarop je voornamelijk zal zitten bij het kijken van TV of het luisteren van muziek. Dit proces werkt met dezogenaamde ADAPTiQ audio kalitbratiesoftware. Een uitleg zie je in deze video. Verder ondersteunt deze soundbar Dolby Digital en DTS.

Wil je nóg betere audio, dan kun je de SoundBar uitbreidden tot een volledige home cinema set. Hiervoor is de Acoustimass 300 wireless bass module beschikbaar voor extra diepe tonen, en de Virtually Invisible 300 rear speakers om te zorgen voor surround geluid.

Vanwege de goede specificaties en positieve reviews, staat deze soundbar ook tussen onze 5 beste soundbars.

Plaats een reactie

Send this to a friend