Apple AirPods 2 aanbieding? Alle huidige prijzen!

Apple Airpods 2 Aanbieding

De Apple AirPods 2 zijn zeer populaire draadloze bluetooth oordopjes van van Apple. Deze oordopjes verbinden automatisch met je iPhone of iPad, zijn te bedienen met tikbediening, en zullen automatisch stoppen met afspelen door de draagdetectie

Met de ingebouwde microfoon kun je met deze oordopjes handsfree kunt bellen, en gebruik maken van spraakopdrachten voor Siri.

De Apple AirPods 2 zijn de nieuwe uitvoering van de AirPods, en volgen de oorspronkelijke AirPods 1 op (zie de verschillen: AirPods 1 vs 2).

De AirPods 2 zijn sinds maart 2019 verkrijgbaar, in twee verschillende uitvoeringen. Zo is er een uitvoering met een normale oplaadcase, en een uitvoering met een draadloos oplaadbare oplaadcase. De adviesprijs van de standaarduitvoering is €179, en die met de draadloos oplaadbare case is €229.

Daarmee zijn dit erg dure oordopjes. Gelukkig zijn deze oordopjes ondertussen voor lagere prijzen te vinden, en zijn er regelmatig goede aanbiedingen beschikbaar.

Om gemakkelijk de beste prijs te vinden, worden er op deze pagina alle huidige prijzen van beide uitvoeringen van de AirPods 2 automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zien of er op dit moment een goede aanbieding geldt.

Ook kun je hier de prijsgeschiedenis van deze oordopjes zien, zodat je na kunt gaan of een huidige aanbieding werkelijk een goede aanbieding is.

Zijn de AirPods 2 op dit moment niet beschikbaar voor je gewenste prijs? Dan kun je ook een prijs-notificatie instellen. Wanneer de AirPods 2 beschikbaar zijn voor je gewenste prijs, ontvang je meteen een notificatie per e-mail.

Apple AirPods 2 aanbiedingen! Met én zonder draadloos oplaadbare case

Selecteer hieronder je gewenste uitvoering. De Apple AirPods 2 is namelijk beschikbaar in twee uitvoeringen: met een oplaadcase die je niet draadloos kunt opladen, of met een oplaadcase die je wél draadloos kunt opladen.

AirPods 2AirPods 2 (draadloos oplaadbaar)

Prijzen en aanbiedingen voor de Apple AirPods 2 met niet draadloos oplaadbare case (EAN: 0190199098572, SKU: MV7N2ZM/A):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Apple AirPods 2

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €128,95 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €147,95 22 april 2023
Laagste prijs ooit: €95,20 3 december 2023
Sinds 15 januari 2023

Laatste veranderingen:

€128,95 5 januari 2024
€119,00 5 januari 2024
€128,95 5 januari 2024
€119,00 4 januari 2024
€128,95 4 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Apple AirPods 2 - €128,95

Prijzen en aanbiedingen voor de Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase (EAN: 0190198764829, SKU: MRXJ2ZM/A):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €189,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €189,00 3 augustus 2023
Laagste prijs ooit: €189,00 3 augustus 2023
Sinds 3 augustus 2023

Laatste veranderingen:

€189,00 3 augustus 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase - €189,00

Waarom de Apple AirPods 2 kopen?

De AirPods 2 zijn on-ear oordopjes, waarbij het oortje tegen de gehoorgang aan ligt. Deze oortjes gebruiken bluetooth 5.0, waardoor je hiermee draadloos kunt verbinden met elk apparaat met bluetooth. Bijvoorbeeld met je iPhone of iPad, maar ook met apparaten van andere merken dan Apple. Eenmaal aangesloten, zullen de oortjes alle audio van het gekoppelde bluetooth apparaat afspelen.

Wel zullen de AirPods 2 alleen automatisch bluetooth verbinding zoeken met Apple-apparaten, wanneer je de klep van het oplaaddoosje opent.

De audio is op het via bluetooth draadloos gekoppelde apparaat te bedienen. Zo kun je daarop bijvoorbeeld muziek kiezen, en het volume aanpassen. Daarnaast kun je de oordopjes ook bedienen met aanraakbediening. De functie van de tikbediening is op je gekoppelde Apple apparaat aan te passen.

Ook kun je de spraakassistent Siri oproepen, door simpelweg ‘Hé, Siri!’ te zeggen. De AirPods 2 luisteren naar stemcommando’s via de ingebouwde microfoons. De microfoons maken het ook mogelijk om met deze oordopjes handsfree te bellen.

Een handige functie van AirPods 2 is de de draagdetectie, wat Apple de ‘Automatische oordetectie’ noemt. Hierdoor merken de oordopjes het op als je deze uit je oor haalt, en stoppen ze meteen met het afspelen van muziek. Plaats je ze weer terug, dan beginnen ze automatisch weer met afspelen. Deze functie is ook aan of uit te zetten op je Apple apparaat.

De AirPods 2 kunnen zo’n 5 uur achtereen muziek afspelen, voordat de batterij leeg is. Gebruik je de oordopjes voor bellen, dan is de batterijduur genoeg voor een gesprek van 3 uur. De oordopjes zullen meteen beginnen met opladen als je deze in het meegeleverde oplaaddoosje plaatst.

De ingebouwde batterij van het oplaaddoosje is goed voor nog zo’n 19 uur extra aan afspeeltijd. Op Apple-apparaten kun je de exacte lading van zowel de oordopjes als het doosje zien.

Na 15 minuten opladen in het doosje, is de batterij van de AirPods 2 vol genoeg voor 3 uur muziek luisteren, of 2 uur bellen. Het doosje zelf is op te laden via de Lightning-port. Er wordt hiervoor een USB-A naar Lightning oplaadkabel meegeleverd. Kies je voor de uitvoering met een draadloos oplaadbaar doosje, dan is het doosje ook met een draadloze oplader op te laden.

De AirPods 2 zijn beschikbaar in één kleur, namelijk in het wit. De AirPods 2 wegen slechts 4 gram, en het doosje weegt slechts 40 gram. Door de kleine afmetingen en de ronde afwerking van het doosje, past deze gemakkelijk in elke broekzak.

Het geluid van de AirPods 2 krijgt erg veel gunstige beoordelingen in reviews, ook wat betreft de geluidskwaliteit. Zo zijn er op Bol.com op dit moment 961 klantbeoordelingen met een gemiddelde reviewscore van 4.7/5, en op Coolblue.nl op dit moment 3618 reviews, met een gemiddelde score van 9.5/10.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Apple AirPods 2, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend