Temu Coupon Nederland? Deze Temu coupon codes werken!

Op zoek naar een Temu coupon die werkt in Nederland? Bij de Chinese webshop Temu, viel het me op dat je coupon codes kunt toevoegen om korting te krijgen op je bestelling. Helaas werken de meeste coupons die je op het internet vindt niet in Nederland.

Wil je een coupon die wel werkt? Op deze pagina ga ik verder in op de verschillende soorten Temu coupon codes die er zijn, en noem ik per type alle codes die in Nederland werken. Ook geef ik tips over het toepassen van deze coupon codes voor de maximale korting, en leg ik uit hoe je de coupon codes kunt toepassen in de app en op de website.

Nederlandse Temu referral coupon code: afm30799

Je kunt gebruik maken van een referral code, ofwel een verwijzingscode, als coupon bij Temu. Dit is een couponcode die een bestaande klant kan doorgeven aan nieuwe klanten. Bij het gebruik van zo’n code krijgt de nieuwe klant korting, en de bestaande klant een kleine beloning.

Daarmee is dit dus een handige marketingtool voor Temu, maar ook voordelig voor de nieuwe én bestaande gebruiker. Win-win-win dus.

Als je referral coupon codes zoekt op het internet, krijg je vaak codes die niet werken. Dat komt omdat deze codes regio-gebonden zijn. De referral codes van klanten in de VS zijn bijvoorbeeld niet geldig in de EU.

Zoek je nog referral code die gegarandeerd werkt in Nederland? Dan kun je mijn Temu referral code gebruiken: afm30799. Als je nog geen account hebt kun je ook op deze link klikken, en vervolgens een account aanmaken. Dan wordt deze coupon code automatisch toegepast op je (nieuwe) account.

Temu Referral Coupon Code Nederland

Als het goed is krijg je met deze coupon code 30% korting op je eerste bestelling, plus een ‘coupon bundle’, ter waarde van maximaal €100. Sommige kortingen uit de bundel gaan pas in bij een hoger bestelbedrag.

Het maakt niet uit welke Temu referral coupon code je gebruikt – elke referral code die in Nederland werkt heeft dezelfde waarde. Temu geeft aan dat mijn referral code geldig is in 6 landen: namelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, en Oostenrijk.

Andere Temu kortingscoupons die werken

Tijdens de testbestelling voor mijn Temu review ben ik op zoek gegaan naar meer coupon codes, maar bijna alle codes die ik tegenkwam werkten niet. Deze waren of helemaal niet geldig, of niet geldig in Nederland. Bij het toepassen van een niet-werkende coupon code geeft Temu ook meteen aan dat de code niet geldig is (in jouw regio).

Toch heb ik er twee kunnen vinden die wél werkten. Beide coupons geven korting bij hogere bestelbedragen. Dit zijn de twee coupons die werkten:

 • join8686 – geeft 30% korting bij bestellingen boven de €36
 • dkf884 – geeft 50% korting bij bestellingen boven de €50

Let op: op het moment dat je de coupons activeert, zijn deze slechts één dag geldig. Daarna verlopen de coupons, en kun je de korting niet meer gebruiken. Ook zijn de coupons alleen geldig bij de eerstvolgende bestelling, en is er slechts één coupon geldig per bestelling.

Dus activeer alleen één couponcode per bestelling, als je op punt staat om je bestelling te plaatsen, en als deze bestelling ook aan het minimale bestelbedrag haalt.

Als je mijn eerder genoemde referral code hebt geactiveerd, dan heb je ook al geactiveerde couponcode. Het heeft dan dus geen zin om één van deze twee coupons toe te passen. Het is gunstiger om deze couponcodes te bewaren tot een eventuele volgende bestelling.

In mijn geval zijn beide coupons ondertussen verlopen, waardoor ik korting op een volgende bestelling misloop:

Temu Verlopen Coupons 2

Ik wist van tevoren namelijk niet dat deze kortingscoupons konden verlopen.

Persoonlijke coupons

Plaats je een bestelling bij Temu, dan verdien je hierdoor ook nieuwe couponcodes voor een volgende bestelling. Dit zijn persoonlijke couponcodes, die zover ik weet zijn gebonden aan jouw account. Je kunt deze dus niet zomaar toepassen om korting te krijgen als je niet eerder een bestelling hebt geplaatst.

Nadat ik mijn eerste bestelling plaatste, kreeg ik deze coupon codes:

 • VALUENL01 – geeft €12 korting op een bestelling boven de €30
 • VALUENL03 – geeft €20 korting op een bestelling boven de €50
 • VALUENL06  – geeft €30 korting op een bestelling boven de €80

Temu Persoonlijke Coupons

Je hebt niet echt veel aan deze coupons, want deze coupons gaan meteen na je eerste bestelling in, en zijn maar één dag geldig.

Je zult dus kort achter elkaar twee bestellingen moeten plaatsen om hier gebruik van te kunnen maken. Wel zou je kunnen uitrekenen of het gunstiger is om één grote bestelling op te splitsen in twee kleinere bestellingen, om zo meer korting te krijgen.

Temu coupon codes toepassen

Weet je niet hoe je Temu coupon codes moet toepassen? Hierbij de uitleg hoe dit werkt. Waar je de coupon codes kunt toepassen, is in de app anders dan op de website.

In de app klik je op ‘You‘, bij het het middelste icoon in de onderbalk van de app:

Temu Coupon Code Toepassen In App

Vervolgens klik je op ‘Coupons & offers‘, en krijg je vervolgens de mogelijkheid om couponcodes toe te voegen:

Temu Coupon Code Toepassen In App 2

Voer je couponcodes in in de invoerveld, en klik op ‘Apply‘ (of ‘Toepassen‘) om deze toe te passen.

Wil je op de website een couponcode invoeren? Dan kun je deze link volgen om direct naar het coupon-menu te gaan.

Je krijgt hier meteen een invoerveld te zien om je couponcodes in te voeren. Klik op ‘Toepassen’ om de couponcodes te activeren.

Temu Coupon Toepassen Website

Nogmaals; let op bij het activeren van couponcodes: op het moment dat je een couponcode invoert, is deze maar beperkt geldig. Alle couponcodes die ik tot nu toe heb gevonden zijn namelijk slechts één dag geldig na het activeren.

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over de Temu couponcodes? Opmerkingen over de inhoud van dit artikel? Een andere couponcode die werkt gevonden, of een eigen ervaring met Temu coupons die je wil delen? Laat dan hieronder een bericht achter!

Plaats een reactie

1 reactie op “Temu Coupon Nederland? Deze Temu coupon codes werken!”

 1. Heb een bestelling van boven de € 100,00 en wil graag 50 % korting ontvangen.

  Heb deze korting ook ontvangen bij mijn vorige bestelling van € 50,00 met maximale korting van € 20,00
  .
  Heb al 2 eerdere bestellingen gedaan dus een al bestaat de klant….!?!

  Alle codes zijn voor nieuwe klanten!?!

  Beantwoorden