Sonos Roam SL aanbieding? Alle prijzen en prijsverloop!

Sonos Roam Sl Zwart Wit AanbiedingDe Sonos Roam SL is een bluetooth speaker en Wi-Fi speaker in één, en de kleinste speaker van de huidige productlijn van Sonos. Met bluetooth, en de ingebouwde batterij is deze volledig draadloos te gebruiken, en kun je deze speaker overal mee naartoe nemen.

Bij gebruik binnenshuis kun je naar de speaker streamen over Wi-Fi, en is deze te gebruiken als onderdeel van je multiroom audio setup. Met zowel een ingebouwde woofer als tweeter kan deze speaker een gebalanceerd geluid afspelen.

Binnenshuis is dit een handige Wi-Fi speaker voor in een slaapkamer. Heb je twee Sonos Roam SL speakers, dan kun je deze draadloos verbinden als stereo-paar.

Kortom is de Sonos Roam SL een veelzijdige en handige speaker. Eén nadeel van de Sonos Roam SL is de hoge prijs.

Wil je de Sonos Roam SL kopen voor de beste prijs? Op deze pagina wordt de huidige prijs van de Sonos Roam SL bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo wordt het hier ook meteen zichtbaar als er een aanbieding of korting geldt.

Ook kun je hier prijsgeschiedenis van deze speaker zien, waardoor je gemakkelijk ziet of een huidige aanbieding ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er op dit moment geen aanbieding met een prijs waarvoor je de Sonos Roam SL wilt kopen? Stel dan een prijs-notificatie in! Je krijgt dan een mailtje wanneer er een aanbieding geldt waarmee de speaker voor jouw gewenste prijs te koop is.

Sonos Roam SL aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop!

Selecteer de uitvoering van de Sonos Roam SL waarvoor je de huidige prijzen wil vergelijken. De Sonos Roam SL wordt verkocht in het zwart en in het wit, en ook in sets met twee stuks verkocht met korting.

Sonos Roam SL zwartSonos Roam SL wit

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Sonos Roam SL in het zwart (EAN: 8717755777874).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Sonos Roam SL Zwart

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €125,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €169,00 24 maart 2023
Laagste prijs ooit: €125,00 17 november 2023
Sinds 3 februari 2023

Laatste veranderingen:

€125,00 17 november 2023
€169,00 17 november 2023
€125,00 17 november 2023
€169,00 12 juni 2023
€129,00 7 juni 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Sonos Roam SL Zwart - €125,00

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Sonos Roam SL in het wit (EAN: 8717755777867).

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Sonos ROAM SL Bluetooth speaker Wit

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €125,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €169,00 24 maart 2023
Laagste prijs ooit: €125,00 17 november 2023
Sinds 3 februari 2023

Laatste veranderingen:

€125,00 17 november 2023
€169,00 17 november 2023
€125,00 17 november 2023
€169,00 12 juni 2023
€129,00 7 juni 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Sonos ROAM SL Bluetooth speaker Wit - €125,00

Waarom de Sonos Roam SL kopen? Specificaties, voordelen en nadelen!

Sonos Roam Zwart Wit AanbiedingDe Sonos Roam SL is een bluetooth speaker, en een Wi-Fi speaker in één. Neem je de speaker mee om buitenshuis te gebruiken, dan kun je hier simpelweg met bluetooth mee verbinden om muziek af te spelen.

Gebruik je de speaker binnenshuis, dan kun je hier ook over Wi-Fi naar streamen. Dat kan met de bijbehorende Sonos app, waarmee je deze speaker ook in kunt stellen als onderdeel van een Sonos Multi-room audiosysteem.

Ook maakt Wi-Fi het mogelijk om te streamen met Spotify Connect, en met Apple Airplay.

Een verschil met de Sonos Roam (zonder ‘SL’) is dat de Roam SL géén ingebouwde microfoon bevat. Daarom kun je met deze speaker géén gebruik maken van bijvoorbeeld Google Assistant of Siri.

De Sonos Roam SL is een mono-speaker (1.0 channel), en bevat één mid-range speaker en één tweeter voor het afspelen van geluid. Los is deze speaker is een goede keuze voor een kleine kamer, zoals een slaapkamer of de keuken.

Bij gebruik over Wi-Fi, kun je twee Sonos Roam SL speakers koppelen als stereo (2.0) paar. Zo zal de ene speaker het linker audiokanaal afspelen, en de andere het rechter audiokanaal.

Bij buitengebruik kun je simpelweg verbinden over bluetooth, en zal de speaker alle audio van je gekoppelde apparaat afspelen. Via bluetooth is het helaas niet mogelijk om twee speakers te koppelen als stereo-paar.

Je kunt het gekoppelde apparaat gebruiken voor de bediening van de speaker, maar ook de knoppen op de bovenkant van de speaker gebruiken. Je vind hier twee volumeknoppen, een pause/play-knop, en een knop om de microfoon in te schakelen.

De ingebouwde accu is goed voor 10 uur afspelen van muziek. Is de accu leeg, dan kun je de meegeleverde USB-C kabel gebruiken om deze weer op te laden.

Daarnaast is het ook mogelijk om de speaker draadloos op te laden, en wordt er een bijbehorende draadloze oplader verkocht (€49 op Coolblue.nl). Je kunt bij thuisgebruik de speaker op deze draadloze lader neerzette. Wil je hem meenemen, dan hoef je zo géén kabels los te halen.

De speaker is zowel stofdicht als waterdicht, en heeft daarvoor de IP-code IP67. Dat houdt in dat de speaker volledig stofdicht is, en tot 30 minuten op 1 meter diepte onderwater waterdicht is.

Met een gewicht van 400 gram is de speaker relatief licht. Ook de compacte afmetingen, namelijk 16.8 cm hoogte, 6.2 cm diepte, en 5.9 cm breedte, maakt het dat je de speaker gemakkelijk kunt meenemen. Je kunt de speaker rechtop neerzetten, of op z’n kant. Er zitten rubberen voetjes aan de speaker om deze op z’n kant neer te zetten.

Kortom is de Sonos Roam SL een erg veelzijdige speaker, en krijgt deze veel gunstige beoordelingen op de geluidskwaliteit.

Tip: Meer informatie over producten van Sonos? Bekijk dan de pagina over alle Sonos speakers.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Sonos Roam SL, of de huidige prijzen en aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

1 reactie op “Sonos Roam SL aanbieding? Alle prijzen en prijsverloop!”

 1. Vandaag (5 mei 2023) is er een flinke aanbieding te vinden voor de Sonos Roam SL, hier op Amazon.de.

  De Roam SL wordt daar op dit moment verkocht voor slechts €129, dus met 50 euro korting op de adviesprijs van €179. Daarmee is de Roam SL hier ook 40 euro goedkoper dan bij vele andere shops.

  Sonos Roam SL aanbieding Amazon.de

  Vreemd genoeg pakt onze prijsvergelijker deze prijs niet. Ook op andere prijsvergelijkingssites is deze prijs niet te zien, maar de prijs bij het afrekenen is toch echt 129 euro:

  Sonos Roam SL aanbieding Amazon mei 2023

  Beantwoorden
Send this to a friend