Sonos Beam aanbieding? Huidige prijzen & prijsverloop! (2021)

Sonos Beam aanbiedingOp zoek naar een aanbieding voor de Sonos Beam soundbar?

Op deze pagina wordt automatisch de huidige prijs van de Sonos Beam bij meerdere webshops bijgehouden. Als er een aanbieding geldt, zal de aanbiedingsprijs hier dus ook meteen te zien zijn.

Daarnaast kun je hier de prijsgeschiedenis bekijken. Zo kun je zien of een geldende aanbieding wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

De Sonos Beam wordt verkocht in twee verschillende kleuruitvoeringen: zwart en wit.

Is er nu geen aanbieding met een prijs waarvoor je de Sonos Beam wil kopen? Dan kun je een prijs-notificatie instellen. Je ontvangt dan een mailtje als er een aanbieding geldt waarmee de gewenste prijs wordt bereikt.

Sonos Beam aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop.

Selecteer de uitvoering van de Sonos Beam waarvoor je de prijzen wil zien.

Sonos Beam zwartSonos Beam Wit

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de Sonos Beam zwart (EAN: 8717755773920).

Prijsverloop voor: Sonos Beam (zwart)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €389,00 16 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €389,00 2 mei 2024
Laagste prijs ooit: €389,00 2 mei 2024
Sinds 2 mei 2024

Laatste veranderingen:

€389,00 2 mei 2024

Hieronder zie je de huidige prijzen en aanbiedingen voor de Sonos Beam wit (EAN: 8717755773913).

Prijsverloop voor: Sonos Beam (wit)

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €389,00 16 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €389,00 2 mei 2024
Laagste prijs ooit: €389,00 2 mei 2024
Sinds 2 mei 2024

Laatste veranderingen:

€389,00 2 mei 2024

Nu geen (goede) aanbieding? Stel een prijsalert in!

Hieronder kun je een prijs-notificatie instellen voor de Sonos Beam. Wanneer er met een aanbieding de gewenste prijs wordt bereikt, ontvang je een mailtje. Selecteer de uitvoering:

Sonos Beam zwartSonos Beam wit
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Sonos Beam (zwart) - €389,00
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Sonos Beam (wit) - €389,00

Waarom de Sonos Beam kopen?

De Sonos Beam is de goedkoopste soundbar van Sonos, én de enige ‘smart soundbar’. Naast het gebruik van draadloze besturing over Wi-Fi, kun je de soundbar bedienen met je stemgeluid. Er wordt met de Beam voor de smart functies gebruik gemaakt van de ‘virtual assistant’ Alexa.

Met Alexa kun je de soundbar bijvoorbeeld opdrachten geven om muziek af te spelen, te pauzeren, of om het volume aan te passen. Wanneer je de soundbar aangesloten is op de TV, wordt het ook mogelijk om de TV zelf met je stem te bedienen. Zo kun je hiermee bijvoorbeeld van kanaal veranderen.

De Beam is een 3.0 channel speaker, en bevat 4 mid-range speakers. Daarnaast zit er in het midden nog een enkele tweeter voor de hoge tonen. De twee middelste speakers zijn recht naar voren gericht, en zorgen met de tweeter voor het middenkanaal. De mid-range speakers voor het linker en rechter kanaal staan schuin naar buiten gericht.

De Beam is met HDMI-ARC aan te sluiten op de TV. De andere optie is het gebruik van een optische kabel. HDMI-ARC is nodig om Alexa te laten werken met je TV – met de optische aansluiting zullen stemcommando’s voor het bedienen van je TV niet werken. Voor het draadloos afspelen van muziek maakt deze soundbar gebruik van WiFi.

Net als met alle andere producten van Sonos, kun je meerdere speakers met elkaar koppelen om een draadloos geluidssysteem te maken. De Beam is te koppelen met de Sub en twee achterspeakers (One, Play:1, Play:3 of Play:5) om een 5.1 surround sound systeem te maken.

Sonos Beam is een populaire soundbar vanwege de goede geluidskwaliteit, en de gebruiksvriendelijkheid. Je kunt een volledig review van deze soundbar onder andere lezen op Whathifi.com (5/5 sterren), Techradar.com (4.5/5) en Trustedreviews.com (5/5).

Ook wordt deze soundbar erg positief beoordeeld door klanten. Zo krijgt deze soundbar op Bol.com een gemiddelde reviewscore van 4.8/5 na 213 klantreviews.

Tip: Meer informatie over producten van Sonos? Bekijk dan de volledige Sonos koopgids.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Sonos Beam of huidige aanbiedingen? Je kunt hieronder je vraag stellen. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

1 reactie op “Sonos Beam aanbieding? Huidige prijzen & prijsverloop! (2021)”