Playstation 4 Slim en PS4 Pro aanbieding (December 2018) – Flinke korting voor kerst!

Door | 22 december 2018

Sony Playstation 4 Slim aanbieding (PS4 Slim)Wil je de PS4 kopen voor zo min mogelijk geld, en heb je de Black Friday aanbieding gemist?

Dan is dit je kans! Er geldt namelijk een flinke kerstaanbieding op de PS4 Slim én de PS4 Pro!

De laagste prijs is gelijk aan die tijdens Black Friday: 189 euro. Dat is zo’n 110 euro korting op de normale prijs (37% korting).

Ook de PS4 Pro wordt op dit moment verkocht met korting. In plaats van de normale prijs van 399 euro is de laagste prijs op dit moment 298 euro; ruim 100 euro korting.

LET OP: zorg dat je er optijd bij bent! Bij sommige webshops is de PS4 vanwege deze aanbieding al uitverkocht. Omdat de verkoop hard loopt geeft Bol.com ook aan slechts 1 PS4 te verkopen per klant.

Hieronder zie je het overzicht van de alle Sony Playstation 4 Slim en Pro aanbiedingen die op dit moment gelden. Het is niet duidelijk hoe lang deze aanbieding nog loopt bij de verschillende webshops. Ik hou tijdens deze sale actief bij wat de prijzen zijn op dit moment.

Gepubliceerd: 15 dec 2018. Laatste update prijzen en voorraad: 22 december 2018 – 13:50.

Playstation 4 Slim 500 GB aanbiedingen

Dit is de PS4 zonder game. In de doos vind je de PS4 Slim met 500 GB opslagruimte, één Dualshock 4 controller, PS4 mono earbud, AC power adapter kabel, USB kabel, en HDMI kabel.

Bol.com – €189 – uitverkocht

Nedgame.nl – €198 – uitverkocht

Mediamarkt.nl – €199

De 500 GB PS4 is verkrijgbaar in twee kleuruitvoeringen: zwart en wit. De witte uitvoering is op dit moment bij de meeste shops uitverkocht.

Playstation 4 Pro 1TB aanbiedingen

Bij deze aanbieding ontvang je de Playstation 4 Pro met 1 TB aan opslagruimte, één Dualshock 4 controller, PS4 mono earbud, AC power adapter kabel, USB kabel, HDMI kabel. Deze bundle kun je met korting bestellen bij:

Nedgame.nl – €298 – uitverkocht

Bol.com – €321 aanbieding verlopen

Mediamarkt.nl – uitverkocht

De PS4 PRO is beschikbaar in twee kleuruitvoeringen: zwart en wit.  De witte uitvoering is op dit moment bij de meeste shops uitverkocht.

Waarom een Sony PS4?

De PS4 is een video game console, en maakt het mogelijk om games te kunnen spelen op je TV. Van de laatste generatie gaming consoles is de PS4 verreweg de best verkochte console. Er zijn op dit moment ruim 1850 games beschikbaar op de PS4. Meer dan 500 titels zijn exclusief op de PS4 console te spelen.

De oorspronkelijke Playstation 4 is al sinds eind 2013 te koop. De ‘Slim’ uitvoering is uitgebracht in september 2016, en vervangt de oorspronkelijke PS4. Qua grafische prestaties is de PS4 Slim gelijk aan de oorsponkelijke PS4. Wel is de Slim een stuk kleiner, stiller, en verbruikt deze een stuk minder stroom.

De Playstation 4 Pro is een krachtigere uitvoering van de Playstation 4. Alle verschillen tussen deze twee consoles kun je bekijken in dit artikel.

Naast het gamen is de PS4 ook te gebruiken voor andere soorten entertainment. Zo is de Playstation 4 ook te gebruiken als Blu-ray speler, en heeft de PS4 ook ingebouwde ‘smart’ functies. Vooral als je geen smart TV hebt, is dit nuttig. Met de PS4 kun je (draadloos) verbinden met het internet, en zo gebruik maken van bijvoorbeeld Neftlix, Spotify, en YouTube. Ook kun je video vanaf je smarpthone, tablet, of PC via je PS4 afspelen op je TV.

Vragen over deze aanbieding? Ergens een (nog) betere deal gevonden? Overige opmerkingen? Laat hieronder een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *