Playstation 4 Slim aanbieding (December 2017) – Flinke korting voor kerst!

Door | 18 december 2017

Sony Playstation 4 Slim aanbieding (PS4 Slim)Wil je de PS4 kopen voor zo min mogelijk geld, en heb je de Black Friday aanbieding gemist?

Dan is dit je kans! Er geldt deze week namelijk een flinke kerstaanbieding op de PS4 Slim! De laagste prijs is gelijk aan die tijdens black Friday: 185 euro. Dat is ruim 100 euro korting op de normale prijs.

De tijdelijke korting op de PS4 Slim is van kracht bij meerdere webshops en in combinatie met verschillende bundles. Hieronder zie je het overzicht van de alle Sony Playstation Slim 4 aanbiedingen die op dit moment gelden.

Opmerking: Deze aanbieding is verlopen. Houdt deze pagina in de gaten voor nieuwe aanbiedingen.

Playstation 4 slim 500 GB

Dit is de PS4 zonder game. In de doos vind je de PS4 Slim met 500 GB opslagruimte, één Dualshock 4 controller, PS4 mono earbud, AC power adapter kabel, USB kabel, en HDMI kabel.

Intertoys.nl – €185

De 500 GB PS4 is beschikbaar in twee kleuruitvoeringen: zwart en wit.

Playstation 4 slim 500 GB + game: That’s You aanbieding

Bij deze bundle krijg je de PS4 Slim met 500 GB opslagruimte, één Dualshock 4 controller, PS4 mono earbud, AC power adapter kabel, USB kabel, HDMI kabel, en de game That’s You. Deze bundle kun je met korting bestellen bij:

Mediamarkt.nl – €188
Bol.com – €199

Deze bundle is beschikbaar in twee kleuruitvoeringen: zwart en wit.

Playstation 4 slim 500 GB + game: Minecraft aanbieding

Bij deze bundle krijg je de PS4 Slim met 500 GB opslagruimte, één Dualshock 4 controller, PS4 mono earbud, AC power adapter kabel, USB kabel, HDMI kabel, en de game Minecraft. Deze bundle kun je met korting bestellen bij:

Mediamarkt.nl – €209
Bol.com – €199

Ook deze bundle is beschikbaar in twee kleuruitvoeringen: zwart en wit.

Waarom een Sony PS4 Slim?

De PS4 is een video game console, en maakt het mogelijk om games te kunnen spelen op je TV. Van de laatste generatie gaming consoles is de PS4 verreweg de best verkochte console. Er zijn op dit moment ruim 1600 games beschikbaar op de PS4. Meer dan 500 titels zijn exclusief op de PS4 console te spelen.

De oorspronkelijke Playstation 4 is al sinds eind 2013 te koop. De ‘Slim’ uitvoering is uitgebracht in september 2016, en vervangt de oorspronkelijke PS4. Qua grafische prestaties is de PS4 Slim gelijk aan de oorsponkelijke PS4. Wel is de Slim een stuk kleiner, stiller, en verbruikt deze een stuk minder stroom.

Naast het gamen is de PS4 ook te gebruiken voor andere soorten entertainment. Zo is de Playstation 4 ook te gebruiken als Blu-ray speler, en heeft de PS4 ook ingebouwde ‘smart’ functies. Vooral als je geen smart TV hebt, is dit nuttig. Met de PS4 kun je (draadloos) verbinden met het internet, en zo gebruik maken van bijvoorbeeld Neftlix, Spotify, en YouTube. Ook kun je video vanaf je smarpthone, tablet, of PC via je PS4 afspelen op je TV.

Kerst 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *