JBL PartyBox On-The-Go aanbieding? Alle huidige prijzen!

JBL PartyBox On-The-Go aanbiedingDe JBL PartyBox On-The-Go is een grote bluetooth speaker van JBL. Op zoek naar een aanbieding van deze bluetooth speaker?

Op deze pagina wordt automatisch de huidige prijs van de JBL PartyBox On-The-Go (OTG) bij meerdere webshops bijgehouden. Als er een aanbieding geldt, zal de aanbiedingsprijs hier dus ook meteen te zien zijn.

Ook kun je hier de prijsgeschiedenis bekijken. Daarmee kun je zien of een geldende aanbieding wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er nu geen aanbieding met een prijs waarvoor je de JBL PartyBox On-The-Go wil kopen? Dan kun je een prijs-notificatie instellen. Je ontvangt dan een mailtje als er een aanbieding is waarmee de JBL PartyBox On-The-Go voor je gewenste prijs, of lager, te koop is.

JBL PartyBox On-The-Go (OTG) aanbiedingen en prijzen!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL PartyBox On-The-Go (EAN: 6925281972157):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL PartyBox On-The-Go

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €195,98 14 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €279,97 11 september 2023
Laagste prijs ooit: €195,98 9 oktober 2023
Sinds 11 september 2023

Laatste veranderingen:

€195,98 9 oktober 2023
€279,97 11 september 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL PartyBox On-The-Go - €195,98

Waarom de JBL PartyBox On-The-Go kopen?

De JBL PartyBox On-The-Go is een krachtige maar draagbare bluetooth speaker van JBL, met een ingebouwde accu. Hierdoor kun je kun je deze overal gebruiken om muziek af te spelen, bijvoorbeeld bij het geven van een feestje.

Net als bij de grotere JBL PartyBox speakers, de PartyBox 110, 310, 710, en 1000, kun je op de JBL PartyBox On-The-Go een microfoon en gitaar aansluiten. Zo kun je de speaker ook gebruiken voor het optreden van je band, of bij karaoke. Er wordt een draadloze (bluetooth) microfoon meegeleverd die je kunt gebruiken bij de PartyBox OTG.

Via bluetooth kun je op de PartyBox On-The-Go draadloos muziek afspelen. Zo kun je gebruik maken van je smartphone om muziek van Spotify of elke andere denkbare streaming-app te kiezen, en dit af te spelen op de speaker.

Je kunt via bluetooth het geluid volledig bedienen via je aangesloten bluetooth-apparaat. Daarnaast kun je de knoppen op de bovenzijde van de speaker gebruiken om de muziek te bedienen. Zo kun je hier de muziek pauzeren/afspelen, kiezen voor een volgend nummer, en het totale volume van de speaker verhogen of verlagen.

Verder vind je op de bovenzijde 5 draaiknoppen. Twee van deze knoppen zijn om het volume van de microfoon en gitaar te regelen. De andere drie draaiknoppen zijn voor het regelen van de Treble, Bass, en Echo. Ook is er een losse Bass-Boost knop aanwezig, om het basvolume (tijdelijk) een boost te geven.

De JBL PartyBox On-The-Go is een mono (1.0) speaker, en bevat een 5.25 inch woofer voor het afspelen van de lage en middentonen, en twee 1.75 inch tweeters voor een goede weergave van de hoge tonen. Het maximale vermogen van deze speakers is 100 Watt RMS. Met het frequentiebereik van 50 tot 20 kHz haalt deze speaker een diep basgeluid.

Met TWS, True Wireless Stereo, kun je via bluetooth muziek streamen naar twee JBL PartyBox On-The-Go speakers tegelijk. De ene speaker wordt dan gebruikt voor het afspelen van het linker audiokanaal, en de andere voor het rechter audiokanaal. Zo zorg je dus voor stereo-geluid.

Verder zijn er nog twee andere mogelijkheden om muziek af te spelen op deze speaker. Zo kun je namelijk muziek afspelen via USB, en is er een 3.5 mm AUX poort aanwezig om externe apparaten aan te sluiten.

Ook is deze USB-poort te gebruiken om je smartphone op te laden. Je smartphone kun je neerzetten in de daarvoor bestemde gleuf, als de speaker op z’n kant ligt.

De ingebouwde accu van de PartyBox on-the-go is geschikt voor 6 uur afspeeltijd. Er wordt een kabel meegeleverd om de speaker aan te sluiten op het stopcontact om deze op te laden. Na zo’n 3.5 uur opladen, is een lege accu weer voor 100% opgeladen. De huidige lading van de accu is te zien aan de LED-lichtjes op de speaker

De PartyBox On-The-Go is staand 60 cm hoog, 36.7 cm breed, en 31.2 cm diep. Ook kun je de PartyBox op zijn kant leggen. Aan beide kanten heeft deze speaker rubberen voetjes waarop deze stevig op kan liggen. Deze speaker weegt 6.5 kg, en is gemakkelijk te verplaatsen door de handvatten aan weerszijden, en de meegeleverde schouderriem.

Deze JBL bluetooth speaker heeft de IP-code IPX4, en is daarmee ‘plensdicht’. Dat houdt in dat deze bestand is tegen wat regen.

De JBL PartyBox heeft een ingebouwde ringverlichting rondom de woofer. Deze verlichting is optioneel. Op de speaker zit een knop die je herhaaldelijk kunt indrukken om verschillende verlichtingspatronen te kiezen. Wil je de verlichting beter kunnen bedienen, dan kun je gebruik maken van de bijbehorende JBL PartyBox app.

Tip: voor meer informatie over JBL PartyBox speakers, lees de JBL PartyBox speaker gids!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL PartyBox On-The-Go, de huidige prijzen, het aanbod of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

2 reacties op “JBL PartyBox On-The-Go aanbieding? Alle huidige prijzen!”

  1. Op dit moment is de JBL PartyBox On-The-Go beschikbaar voor de laagste prijs ooit, namelijk €239 op Amazon.de!

    Daarnaast is er op Bol.com een goede aanbieding: €244 voor Bol Select leden! Daarmee krijg je nog eens €15 extra korting op deze speaker.

    JBL PartyBox On-The-Go Bol select korting

    Beantwoorden
Send this to a friend