JBL PartyBox 310 aanbieding? Alle huidige prijzen!

Jbl Partybox 310 AanbiedingDe JBL PartyBox 310 is een grote bluetooth speaker van JBL. Op zoek naar een aanbieding van deze bluetooth speaker?

Op deze pagina wordt automatisch de huidige prijs van de JBL PartyBox 310 bij meerdere webshops bijgehouden. Als er een aanbieding geldt, zal de aanbiedingsprijs hier dus ook meteen te zien zijn.

Ook kun je hier de prijsgeschiedenis bekijken. Daarmee kun je zien of een geldende aanbieding wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er nu geen aanbieding met een prijs waarvoor je de JBL PartyBox 310 wil kopen? Dan kun je een prijs-notificatie instellen. Je ontvangt dan een mailtje als er een aanbieding is waarmee de JBL PartyBox 310 voor je gewenste prijs, of lager, te koop is.

JBL PartyBox 310 aanbiedingen en prijzen: vind de goedkoopste!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL PartyBox 310 (EAN: 6925281973918):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL PartyBox 310

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €429,00 15 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €548,69 21 december 2023
Laagste prijs ooit: €346,66 29 november 2023
Sinds 19 januari 2023

Laatste veranderingen:

€429,00 15 januari 2024
€429,99 15 januari 2024
€429,00 15 januari 2024
€429,99 14 januari 2024
€429,00 14 januari 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL PartyBox 310 - €429,00

Waarom de JBL PartyBox 310 kopen?

De JBL PartyBox 310 is de populairste JBL PartyBox speaker. De belangrijkste reden is dat dit de grootste bluetooth speaker van JBL met ingebouwde accu is. Zo kun je deze overal gebruiken, en ben, in tegenstelling tot bij de grotere JBL PartyBox 710 en PartyBox 1000, niet afhankelijk van een stopcontact.

Dit is een grote, krachtige bluetooth speaker box van JBL. Zoals de naam doet vermoeden, is deze daarmee ook echt gericht op het geven van feestje. Verder kun je een gitaar én microfoon tegelijk aansluiten op deze speaker, en is deze zo ook te gebruiken voor het geven van een optrede. Daarnaast kun je de speaker ook thuis als gitaarversterker gebruiken, of met de microfoon gebruiken voor het doen van karaoke.

Door bluetooth 5.1 kun je op de PartyBox 310 draadloos muziek afspelen. Gebruik bijvoorbeeld je smartphone om muziek van Spotify of elke andere denkbare streaming-app te kiezen, en speel dit af op de PartyBox 310.

Je kunt via bluetooth het geluid volledig bedienen via je aangesloten bluetooth-apparaat. Daarnaast kun je de knoppen op de bovenzijde van de speaker gebruiken om de muziek te bedienen. Zo kun je hier de muziek pauzeren/afspelen, kiezen voor een volgend nummer, en het volume aanpassen. Daarnaast zijn er knoppen aanwezig voor het aanpassen van de equalizer (Bass en treble).

Deze bevat twee 6.5 inch woofers voor het afspelen van de lage en middentonen, en twee 2.5 inch tweeters voor een goede weergave van de hoge tonen. Het maximale vermogen van deze speakers is 240 Watt RMS. Het frequentiebereik van deze speakers is 45 tot 20 kHz. Daarmee halen deze speakers een diep basgeluid.

De PartyBox 310 is een mono (1.0) speaker. Wil je stereo geluid, dan kun je met TWS, True Wireless Stereo, via bluetooth ook muziek streamen naar twee JBL PartyBox 310 speakers tegelijk. De ene speaker wordt dan gebruikt voor het afspelen van het linker audiokanaal, en de andere voor het rechter audiokanaal.

Naast de speciale aansluiting voor een microfoon en gitaar, beschikt de PartyBox 310 over een 3.5 mm AUX input, om de audio van een extern apparaat af te spelen. Ook kun je een USB stick met muziek aansluiten. Ook is deze USB port te gebruiken om je smartphone op te laden.

Daarnaast is dezelfde USB port te gebruiken voor het opladen van je smartphone. Je smartphone kun je aan de bovenkant van de speaker rechtop neerzetten in de daarvoor bestemde gleuf.

De ingebouwde accu van de PartyBox 310 is geschikt voor 18 uur afspeeltijd. Er wordt een kabel meegeleverd om de speaker aan te sluiten op het stopcontact om deze op te laden. Na zo’n 3.5 uur opladen, is een lege accu weer voor 100% opgeladen. De huidige lading van de accu, wordt aan de bovenkant van de speaker aangegeven met LED’s.

De PartyBox 310 weegt 17.42 kg, en is staand 68.8 cm hoog, 32.6 cm breed, en 36.8 cm diep. Ook kun je de PartyBox op zijn kant leggen. Aan beide kanten heeft deze speaker rubberen voetjes waarop deze stevig op kan liggen.

Om deze speaker gemakkelijk te verplaatsen, zitten er aan de achterkant twee wieltjes om deze te verrijden. Je kunt de speaker voorttrekken aan het uitschuifbare handvat.

Deze JBL bluetooth speaker heeft de IP-code IPX4, en is daarmee ‘plensdicht’. Dat houdt in dat deze bestand is tegen wat regen. Let op: als je de speaker op zijn kant legt, is deze niet waterdicht!

De JBL PartyBox heeft ingebouwde verlichting. Rondom de twee woofers zit een ringverlichting, en daarnaast zijn er 4 losse LED’s aanwezig. Met knoppen op de bovenzijde van de speaker, of met de bijbehorende JBL PartyBox app, kun je verschillende verlichtingspatronen en kleuren kiezen.

Tip: voor meer informatie over JBL PartyBox speakers, lees de JBL PartyBox speaker gids!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL PartyBox 310, de huidige prijzen, het aanbod of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

3 reacties op “JBL PartyBox 310 aanbieding? Alle huidige prijzen!”

  • Hoi Robert,

   Ja, dat kan! Je kunt tegelijkertijd muziek streamen via bluetooth en meezingen met een aangesloten microfoon.

   Zo kun je dus gebruik maken van een karaoke app op je telefoon en de muziek streamen naar de PartyBox, om vervolgens zelf de vocals te zingen. Ook kun je bijvoorbeeld muziek van Spotify (met vocals) streamen en daarbij meezingen met de microfoon.

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden