JBL PartyBox Encore Black Friday? Vergelijk alle deals!

Jbl Partybox Encore AanbiedingDe JBL PartyBox Encore is een grote bluetooth speaker met bijbehorende microfoon van JBL. Op zoek naar een Black Friday deal van deze bluetooth speaker?

Op deze pagina wordt automatisch de huidige prijs van de JBL PartyBox Encore bij meerdere webshops bijgehouden. Als er een Black Friday deal geldt, zal de Black Friday deal-prijs hier dus ook meteen te zien zijn.

Ook kun je hier de prijsgeschiedenis bekijken. Daarmee kun je zien of een geldende Black Friday deal wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er nu geen Black Friday deal met een prijs waarvoor je de JBL PartyBox Encore wil kopen? Dan kun je een prijs-notificatie instellen. Je ontvangt dan een mailtje als er een Black Friday deal is waarmee de JBL PartyBox Encore voor je gewenste prijs, of lager, te koop is.

JBL PartyBox Encore Black Friday deals en prijzen!

Huidige prijzen en Black Friday deals voor de JBL PartyBox Encore (EAN: 6925281998034):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Partybox Encore

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €254,99 15 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €404,13 18 december 2023
Laagste prijs ooit: €222,00 14 november 2023
Sinds 19 juni 2023

Laatste veranderingen:

€254,99 1 juni 2024
€259,00 1 juni 2024
€254,99 1 juni 2024
€259,00 10 april 2024
€279,00 10 april 2024
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Partybox Encore - €254,99

Waarom de JBL PartyBox Encore kopen?

De JBL PartyBox Encore is de kleinste speaker uit JBL’s PartyBox-serie. Toch is dit nog een flink krachtige bluetooth speaker met ingebouwde accu, en is deze met de meegeleverde microfoon een goede keuze voor bijvoorbeeld een karaoke-feestje. Ook is dit een goede keuze voor muzikanten, en iedereen die een krachtige maar mobiele bluetooth speaker zoekt.

De JBL PartyBox Encore is een mono (1.0) speaker, en bevat een 5.25 inch woofer voor het afspelen van de lage en middentonen, en twee 1.75 inch tweeters voor een goede weergave van de hoge tonen. Het maximale vermogen van deze speakers is 100 Watt RMS. Met het frequentiebereik van 50 tot 20 kHz haalt deze speaker een diep basgeluid.

In tegenstelling tot alle andere JBL PartyBox speakers; de PartyBox 110, 310, 710, en 1000, kun je op de JBL PartyBox Encore géén bedrade microfoon of gitaar aansluiten. De meegeleverde microfoon verbindt namelijk draadloos met de box.

Hoewel er één microfoon wordt meegeleverd, kun je zelf nog een tweede draadloze microfoon koppelen aan de PartyBox Encore. Helaas worden de bijbehorende microfoons nog niet los verkocht, en is de enige manier om een tweede microfoon van hetzelfde type te krijgen, om nog een tweede PartyBox Encore te kopen. Je kunt de twee PartyBox Encore speakers vervolgens ook draadloos koppelen als stereo-opstelling.

Een alternatieve methode om een extra microfoon te kunnen gebruiken, is om de JBL Wireless Microphone Set aan te schaffen. Dit is een set (2 stuks) microfoons met een draadloze ontvanger, die je op de AUX-port van de PartyBox Encore kunt aansluiten.

Op deze speaker kun je via bluetooth draadloos muziek afspelen. Zo kun je gebruik maken van je smartphone om muziek van Spotify of elke andere denkbare streaming-app te kiezen, en dit af te spelen op de speaker. Wil je deze muziek voor karaoke gebruiken, dan wordt het geluid van de microfoon gemengd met de muziek.

Het volume van de microfoon is te regelen met een knop op de bovenkant van de speaker. Ook vind je hier andere bedieningsknoppen. Zo kun je de hoeveelheid bass, treble, en echo aanpassen. Daarnaast vind je hier ook een bass-boost knop voor een tijdelijke bas-boost, en een draaiknop voor het totaalvolume van de speaker.

Ook is er een knop waarmee je de muziek kunt pauzeren/afspelen, en naar een volgend nummer kunt gaan. Je hoeft deze fysieke knoppen vaak niet te gebruiken. Je kunt namelijk de muziek kiezen en afspelen op je via bluetooth gekoppelde apparaat, zoals je smartphone. Ook kun je die gebruiken om het volume te bedienen.

Verder zijn er nog twee andere mogelijkheden om muziek af te spelen op deze speaker. Zo kun je namelijk muziek afspelen via USB, en is er een 3.5 mm AUX poort aanwezig om externe apparaten aan te sluiten. Deze USB-poort is te gebruiken om je smartphone op te laden met de accu van de PartyBox.

Deze ingebouwde accu heeft een capaciteit van 7500 mAh, en is daarmee goed voor zo’n 10 uur afspeeltijd. Als deze accu leeg is, is deze met de meegeleverde stekker binnen 3.5 uur weer opgeladen. Let op: als je een lege smartphone tegelijkertijd oplaad op de accu van de batterij, is de afspeeltijd van de PartyBox Encore tot de helft minder!

De PartyBox Encore is 32.6 cm hoog, 27.6 cm breed, en 29.3 cm diep. 60 cm hoog, 36.7 cm breed, en 31.2 cm diep. Deze speaker weegt 6.3 kg, en is gemakkelijk te verplaatsen door deze op te tillen aan het handvat aan de bovenkant.

Deze JBL bluetooth speaker heeft de IP-code IPX4, en is daarmee ‘plensdicht’. Dat houdt in dat deze bestand is tegen wat regen. Let op: voor deze waterbestendigheid moet de speaker rechtop staan!

Een laatste noemenswaardige eigenschap is de ingebouwde ringverlichting rondom de woofer. Ook zit er aan weerszijden van de speaker nog een strook LED-verlichting, en aan de bovenkant drie witte LED’s voor flitseffecten. Bovenop de speaker zit een knop die je herhaaldelijk kunt indrukken om verschillende verlichtingspatronen te kiezen. Wil je de verlichting beter kunnen bedienen, dan kun je gebruik maken van de bijbehorende JBL PartyBox app.

Tip: voor meer informatie over JBL PartyBox speakers, lees de JBL PartyBox speaker gids!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL PartyBox Encore, de huidige prijzen, het aanbod of Black Friday deals? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede Black Friday deal gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie