JBL 9.1 soundbar aanbieding? Alle huidige prijzen!

Jbl Bar 9 1 Aanbieding

De JBL Bar 9.1 soundbar is een krachtige Dolby Atmos soundbar van JBL, met afneembare achterspeakers.

In deze soundbar zitten 13 speakers, waarvan er vier omhoog gericht zijn. Door weerkaatsing van het geluid tegen je plafond zorgt dit voor geluid dat van boven lijkt te komen. Daarnaast wordt er ook een 10 inch draadloze subwoofer meegeleverd.

De JBL Bar 9.1 soundbar is sinds april 2020 beschikbaar, en heeft een adviesprijs van €999.

Ondertussen is deze prijs al gedaald, en zijn er ook regelmatig goede aanbiedingen te vinden waarbij de prijs flink lager ligt.

Op deze pagina vind je alle huidige prijzen van de JBL Bar 9.1 soundbar. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede aanbieding geldt. Op dit moment geen goede aanbieding? Stel dan een prijs-notificatie in!

JBL 9.1 soundbar aanbiedingen en prijzen!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de JBL Bar 9.1 soundbar (EAN: 6925281962844):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: JBL Bar 9.1

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €819,00 19 januari 2024
Hoogste prijs ooit: €819,00 30 juli 2023
Laagste prijs ooit: €819,00 30 juli 2023
Sinds 30 juli 2023

Laatste veranderingen:

€819,00 30 juli 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor JBL Bar 9.1 - €819,00

Waarom de JBL 9.1 soundbar kopen?

De JBL Bar 9.1 is de nieuwste soundbar van JBL, en door de ondersteuning van Dolby Atmos een nog betere optie dan de JBL Bar 5.1. In tegenstelling van wat de naam doet vermoeden, is de JBL Bar 9.1 een 5.1.4 channel soundbar.

Dat houdt in dat deze soundbar zorgt voor surround sound (5), een subwoofer heeft (1), en vier speakers voor geluid van boven (4). In plaats van dat het geluid echt van boven komt, zijn de speakers omhoog gericht. Het geluid zal via het plafond weerkaatsen, waardoor het voor de luisteraar lijkt alsof dit geluid werkelijk van boven komt (virtueel bovengeluid).

Door de toevoeging van de vier bovenkanalen, kan deze soundbar audio volgens het Dolby Atmos audio-format weergeven. Dit geluid zorgt voor een 3D-ervaring, vergelijkbaar aan het geluid in een bioscoop. Wel zal de bron het geluid dan ook in dit format beschikbaar moeten hebben.

Bij de JBL Bar 9.1 zijn de twee achterspeakers volledig draadloos te plaatsen. Deze werken namelijk op een accu, die goed is voor zo’n 10 uur afspeeltijd. De twee achterspeakers spelen de surround-kanalen af, en de achterste bovenkanalen.

Is de accu leeg, dan kun je de achterspeakers op de uiteinden van de soundbar vastkoppelen. Deze laden dan op, en werken in vastgekoppelde toestand als onderdeel van de soundbar zelf. Het duurt zo’n 3 uur voor de achterspeakers weer zijn opgeladen.

De soundbar bevat in totaal 13 verschillende speakers:

  • Linker en rechter kanaal (totaal): 2× langwerpige mid-range woofer (racetrack driver) + 2× 20 mm tweeter
  • Midden-kanaal: 2× langwerpige mid-range woofers (racetrack driver) + 1× 20 mm tweeter
  • Bovenkanalen (soundbar zelf): 2× full-range woofers
  • Achterspeakers (totaal): 2× full-range woofers + 2× 20 mm tweeter

De meegeleverde subwoofer maakt, net als de achterspeakers, draadloos verbinding met de soundbar. De subwoofer bevat een 10 inch woofer, die flink diepe tonen kan leveren. Het opgegeven frequentiebereik van de soundbar en subwoofer is dan ook flink: van 34 Hz tot 20 kHz.

Samen zorgen deze speakers voor een vermogen van wel 820 Watt. Hiervan is de soundbar goed voor 400 Watt, de subwoofer voor 300 Watt, en de rear speakers samen voor 120 Watt.

Deze soundbar beschikt alleen over Bluetooth (versie 4.2) om te zorgen voor draadloze verbinding met andere apparaten. Wel kun je met je smartphone, tablet, of elke andere bluetooth apparaat verbinden met de soundbar. Eenmaal verbonden, zal de soundbar alle audio van het verbonden apparaat afspelen.

Daarnaast beschikt deze soundbar over Wi-Fi. Dat maakt het mogelijk om vanaf andere apparaten op hetzelfde netwerk te streamen naar de soundbar. Zo beschikt deze soundbar onder ander over een ingebouwde Chromecast-functie, en Apple Airplay 2.

Om de soundbar te verbinden met je TV, hoef je deze alleen maar te koppelen met de meegeleverde HDMI-kabel. Een verbinding over HDMI is nodig om Dolby Atmos geluid af te spelen. Daarnaast beschikt deze JBL Bar 9.1 over een optische ingang (Toslink), en kun je zo nog een tweede apparaat koppelen aan de soundbar.

De soundbar is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, of met de knoppen aan de bovenzijde. Je kunt zo de inputbron selecteren, het volume aanpassen, of de muziek pauzeren, en juist weer afspelen.

De afmeting van deze soundbar, zónder surround speakers, is 88.4 cm breedte, 6.2 cm hoogte, en 12 cm diepte. Koppel je de twee surround speakers vast, dan wordt de soundbar nog eens twee keer 17,3 centimeter langer. Daarmee is een flink grote soundbar. De subwoofer is 44 cm hoog, en 30.5 cm breed en diep.

Het gewicht van de soundbar is 3,64 kg. De koppelbare surround speakers wegen elk nog eens 720 gram, en de subwoofer 11,1 kg. Er wordt een beugel meegeleverd waarmee je de soundbar kunt bevestigen aan de muur.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de JBL Bar 9.1 soundbar, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

Send this to a friend