Beste gereedschap aanbiedingen – oktober 2016

Hieronder de beste gereedschap deals die we hebben kunnen vinden. De producten de we hebben geselecteerd zijn kwalitatief goed, én flink afgeprijsd.

De prijzen en kortingen op deze pagina zijn het laatst gecontroleerd op: 14 oktober 2016

 

Black & Decker EPC12CA 12V Accuboormachine

Normale prijs:  € 67,99 Met korting:  € 34,99 Korting:  49%

black-decker-epc12ca-accuboormachine-aanbieding

Black & Decker
EPC12CA 12V

Deal bekijken (Bol.com)

De Black & Decker EPC12 CA accuboormachine is een van de meest verkochte 12V accuboormachines. De EPC12CA is voornamelijk populair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met de huidige aanbieding op dit apparaat – van wel 49%, wordt de prijs-kwaliteitverhouding nog veel beter.

De EPC12CA is in 24 verschillende standen (koppelinstelling) in te stellen. In de snelspanboorhouder passen bitjes en boortjes tot en met 10mm.

Deze accuboormachine maakt gebruik van een Nikkel-Cadmium accu (NiCD) van 12V en een capaciteit van 1.0 Ah, en is op te laden met de meegeleverde stekker.

 

Black & Decker Workmate WM825 verstelbare werkbank

Normale prijs:  € 159 Met korting:  € 89,99 Korting:  43%

Een product waar Black & Decker om bekend staat is de Workmate: een klassiek type verstelbare werkbanken. De Workmate 825 is zeer veelzijdige werkbank voor bij het klussen. De bank kan op veel verschillende manieren een werkstuk vastklemmen. Dit is erg handig bij het zagen, boren, schroeven, lakken, en lijmen.

Een ander belangrijk voordeel de Workmate is dat deze volledig is in te vouwen, en op te klappen is. Hierdoor kun je deze makkelijk opslaan. Door gebruik te maken van een Workmate in plaats van een vaste werkbank, bespaar je daarmee veel ruimte in je garage. Ook is het gemakkelijk om de Workmate mee te nemen in de auto, om te kunnen klussen op locatie.

Dat de Workmate inklapbaar is, doet niet af aan hoe stevig en stabiel deze is. De Workmate WM825 is tot wel 250kg belastbaar.

Naast de WM825 zijn er andere Workmate werkbanken beschikbaar, met andere afmetingen en mogelijkheden. De WM825 is echter de populairste, en wordt van de verschillende opties het meest gekocht.

Altijd al een Workmate willen kopen? Dit is een goed moment! De WM825 is op dit moment flink in de aanbieding: in plaats van de gebruikelijke prijs van €159 betaal je op dit moment slechts €99,99.

 

Ferm TSM1033 – Zaagtafel Ø250mm – 1800W

Normale prijs:  € 249 Met korting:  € 179 Korting:  28%

De Ferm TSM1033 is een 1800W zaagtafel van het Nederlandse gereedschapsmerk Ferm. Deze zaagtafel maakt gebruik van een TCT (hardmetale) zaagblad van 250mm diameter. Dit zaagblad kan onbelast maximaal 4700 toeren per minuut maken.

De Ferm TSM1033 is een zeer veelzijdige zaagtafel. Zo is het zaagblad met een hendel in te stellen onder verschillende hoeken, tot maximaal 45 graden.

Met de parallelgeleider kun je houten werkstukken zagen onder een parallele lijn. De parallelgeleider is te verstellen in afstand tot de zaag. Ook kun je onder een hoek zagen door gebruik te maken van de verstekgeleider.

De vaste tafel is 62,5 cm lang, en 43 cm breed. De tafel is breder te maken door de meegeleverde verlengstukken aan te koppelen. Met aan beide kanten een verlangstuk, is de breedte in te stellen tussen de 72 en 93 cm.

Boven het zaagblad zit een veiligheidskap met een slang voor het aansluiten van een stofzuiger. Door je stofzuiger hierop aan te sluiten, en deze aan te zetten tijdens het zagen, wordt al het zaagsel meteen opgezogen en blijft je werkruimte schoon.

Op dit moment kun je deze veelzijdige zaagtafel kopen met een flinke korting van wel 28%. In plaats van de normale prijs van 249 euro, betaal je nu slechts €179.

 

Plaats een reactie

Send this to a friend