Zit-sta bureau (elektrisch) goedkoop? De goedkoopste opties!

Op zoek naar een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau? Met een elektrisch zit-sta bureau kun je de hoogte van je bureau gemakkelijk aanpassen tussen de juiste hoogte voor het zittend werken, en de juiste hoogte voor staand werken. Een nadeel van deze bureaus, is dat ze flink duurder zijn dan normale bureaus.

Toch kan het goedkoop! Ik heb voor je uitgezocht wat de goedkoopste opties zijn. Hieronder vind je de vier goedkoopste opties om een elektrisch zit-sta bureau in huis (of kantoor) te halen!

De goedkoopste optie: vervang je bureaupoten, hergebruik je bureaublad!

Relaxdays Goedkoop Elektrisch Zit Sta Onderstel

Bol.com €171,90 Product bekijken

Heb je al een bureau, dat nog niet (elektrisch) in hoogte verstelbaar is? Dan is het zonde om deze weg te doen om plaats te maken voor een elektrisch zit-sta bureau!

Je kunt namelijk het bureaublad van je huidige bureau hergebruiken, en deze op dit onderstel plaatsen. Door alleen het elektrische onderstel te kopen in plaats van een volledig

Het enige dat je hoeft te doen, is de poten van je oude bureau loshalen van het bureaublad. Het oude bureaublad kun je vervolgens gemakkelijk op dit onderstel vastschroeven.

Dit metalen onderstel is in breedte verstelbaar, zodat je deze de juiste afmeting kunt geven voor jouw bureaublad. De uiteinde van de twee poten zitten minimaal 86 cm uit elkaar, en maximaal 133 cm.

Zo is dit onderstel in ieder geval breed genoeg voor een bureaublad van 140 cm breed. Groter kan ook, maar dan zit er meer afstand tussen het uiteinde van de poten en het uiteinde van het tafelblad.

De hoogte van het bureau is elektrisch te verstellen van 71 cm hoog, tot 121 cm hoog. Om de hoogte te verstellen, is er een console beschikbaar met daarop twee knoppen: om het bureau omhoog of omlaag te zetten. Deze console kun je zelf op elke gewenste plek onder je bureaublad monteren.

In tegenstelling tot duurdere modellen, is er echter geen geheugen-functie voor de hoogte van het bureau. Het bureau gaat simpelweg omhoog of omlaag als je een van de twee knoppen indrukt.

Het bureau verplaatst zich per seconde dat je de knop ingedrukt houdt 2.5 cm omhoog of omlaag. Zo kun je dit bureau dus nauwkeurig op de juiste hoogte afstellen, maar duurt ook weer niet te lang om van de laagste tot de hoogste stand te komen.

Het frame is zwaar belastbaar, namelijk tot 70 kg. Je kunt dus gerust je desktop PC en meerdere monitors op het bureau laten staan. Deze worden zonder moeite omhoog en omlaag verplaatst door dit onderstel.

Uiteraard moet je het onderstel aansluiten op een stopcontact. Daarvoor heeft dit onderstel een kabel met een voedingsadapter, van 3.15 meter lengte.

Dit elektrische onderstel wordt geleverd als bouwpakket, met alle bijbehorende schroeven, en een duidelijke handleiding.

Je kunt het Relaxdays elektische tafelonderstel bestellen op Bol.com. Op het moment van schrijven is de prijs daar €171,90. Dat is zo’n 100 euro goedkoper dan de aanschafprijs van goedkope elektrische zit-sta bureau’s die wél een bureaublad hebben.

Je hebt keuze uit drie verschillende kleuren. Namelijk grijs, zwart, of wit.

Goedkoop maar goed zit-sta bureau voor weinig? Tweedehands!

Albeka Zit Sta Bureau Elektrisch Goedkoop Gebruikt

Albeka.nl Vanaf zo’n €250 Product bekijken

De op één na goedkoopste optie is om te kiezen voor een tweedehands elektrisch zit-sta bureau. Vooral op Albeka.nl is er een groot en voordelig aanbod beschikbaar.

Zeker als je een bureau van een groet afmeting zoekt, bespaar je met het koop van een tweedehands elektrisch zit-sta bureau flink. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld twee elektrische zit-sta bureau’s van Sedus beschikbaar voor €289. Voor de afmeting van 180 cm is dat minder dan de helft van de prijs van een nieuw exemplaar.

Ook al zijn de bureau’s tweedehands, bij Albeka.nl krijg je alsnog 5 jaar garantie op je aankoop.

Spire zit-sta: goedkoopste nieuwe elektrische zit-sta bureau (120 cm breed)

Spire Goedkoopste Elektrisch Zit Sta Bureau

Bol.com €245,95 Product bekijken

Het goedkoopste elektrische zit-sta bureau mét bureaublad is dit bureau van Spire. Dit bureau heeft een bureaublad van 120 cm breed, en 60 cm diep.

Het blad is gemaakt van eikenhout, en heeft afgeronde hoeken. Het onderstel is uitgevoerd in grijskleurig metaal.

Dit bureau is te verstellen 73 cm tot maximaal 123 cm hoogte. De maximale belasting van het bureau is 50 kg. Bij een hogere belasting kan de motor het niet aan. Toch is 50 kg in de meeste gevallen ruim voldoende, en kan het bureau zo nog een flinke desktop PC en meerdere monitors omhoog of omlaag bewegen.

Dit goedkope zit-sta bureau heeft een simpel elektrisch systeem. Zo is er simpelweg een knop om het bureau omhoog te bewegen, en een knop om het bureau omlaag te bewegen.

Kortom is dit een simpel, en redelijk compact bureau. Wel heeft deze daardoor ook een erg lage prijs.

Zo kost dit bureau slechts €245.95 op Bol.com, en is dit daarmee hét goedkoopste elektrische zit-sta bureau van deze afmeting.

Lineaflex MRC EASY zit-sta bureau: goedkoopste zit-sta bureau van 140 cm en meer

Mrc Easy Goedkoop Elektrisch Zit Sta Bureau

Bol.com €345 Product bekijken

Voorkeur voor een elektrisch zit-sta bureau van een grotere afmeting? Met een maat van 140 cm breedte of meer, zijn de MRC Easy bureau’s steeds de goedkoopste keuze.

Dit bureau is verkrijgbaar met een breedte van 140 cm voor €345, met een breedte van 160 cm voor €349, en met een breedte van 180 cm voor €419. Daarmee is de MRC EASY voor al deze veel voorkomende afmetingen de goedkoopste keuze.

De hoogte van het bureau kun je verstellen van 73.5 cm tot 123.5 cm. Daarvoor zijn er twee knoppen aanwezig, namelijk een omhoog-knop en een omlaag-knop.

Met een maximale draagkracht van 70 kg, kan dit bureau met gemak je computer en monitoren omhoog en omlaag verplaatsen.

Deze bureau’s zijn beschikbaar met bureaubladen van verschillende houtsoorten en kleuren. Zo kun je kiezen uit wild peren, midden eiken, en robuust eiken, bruin eiken, zwart, of wit. Alle opties bekijken? Dat kan hier.

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over een goedkoop elektrisch zit-sta bureau? Opmerkingen over de inhoud van dit artikel? Eigen ervaring met één van de genoemde producten die je wil delen? Laat hieronder een bericht achter!

Plaats een reactie

Send this to a friend