Verwarmde bureaustoel kopen? De beste opties! (2021)

Heb je het altijd koud in je (thuis)kantoor? Dan kan een verwarmde bureaustoel uitkomst bieden! Een verwarmde bureaustoel zorgt daarnaast voor meer comfort, en kan ook helpen bij pijn in de onderrug.

Het aanbod aan bureaustoelen met een ingebouwde verwarming is klein, maar er zijn een aantal opties beschikbaar. Een alternatief is om een losse stoelverwarming toe te voegen aan je huidige bureaustoel. Hieronder meer informatie over de huidige opties.

Stoov Big Hug: bureaustoel verwarming (warmtedeken)

De ‘Big Hug’ warmtedeken van Stoov is een goede optie. Het voordeel is dat je dit warmtedeken, dat is ontworpen op de afmetingen van een stoel, aan elke bureaustoel kunt toevoegen. Ook kun je deze daarnaast ook prima op de bank gebruiken, of waar je ook maar wil.

Stoov Big Hug Warmtedeken Voor Bureaustoel

Stoov Big Hug

bol.com (€139,95)

De standaard Big Hug is 110 cm breed, en 40 cm lang. Er zit een duidelijke inkeping tussen het gedeelte dat je op het zitkussen van de bureaustoel neerlegt, en het gedeelte voor dat je over de rugleuning van de bureaustoel hangt.

Met deze afmeting is de Stoov Big Hug geschikt voor de meeste bureaustoelen. Ook kun je nog kiezen voor een maat groter, de Big Hug XL. Deze heeft een breedte van 45 cm, en een lengte van 135 cm.

Daarnaast heb je keuze uit de originele, grijze uitvoering, en een ‘Woolly’ uitvoering met een extra dikke en zachte laag. De Woolly uitvoering is beschikbaar in het wit, zwart, beige, en bruin.

Alle uitvoeringen werken hetzelfde. In dit warmtedeken zit twee verwarmingselementen: voor het zitvlak en voor het rugvlak. Deze werken op de ingebouwde batterij, en worden maximaal 42°C, en dus comfortabel warm.

Je kunt in totaal voor drie verschillende warmte-standen kiezen, namelijk 34°C 38°C en 42°C. De batterijduur is afhankelijk van de gekozen stand. In de laagste stand is deze 4 uur, in de middenstand 2.5 uur, en in de hoogste stand 1.5 uur.

Je kunt de van stand wisselen door op de knop op de oranje flap te klikken. Is de accu leeg, dan kun je deze met de meegeleverde 24 W snellader aansluiten op het stopcontact om deze op te laden.

De buitenhoes van dit warmtedeken kun je wassen, maximaal op 40 graden.

Kortom is de Stoov Big Hug een handig warmtedeken, dat is ontworpen om op een (bureau)stoel te plaatsen. Met de twee warmte-elementen worden zowel je benen als je rug tegelijkertijd verwarmd.

De Stoov Big Hug kopen? Deze kun je bestellen op bol.com voor €139,95. De grotere maat, de Big Hug XL, is 20 euro duurder.

Klöber Mera Klimastuhl: beste bureaustoel met ingebouwde verwarming

Voorkeur voor een bureaustoel met een ingebouwde verwarming? Dan is de Klöber Mera Klimastuhl een goede optie. De luxe bureaustoelen van dit merk zijn volledig naar wens te configureren.

Kloeber Mera Klimastuhl

Klöber Mera Klimastuhl

Kloeber.com/nl (va € 1.516,18)

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende rugleuningen, en mét of zonder hoofdsteun. Elke uitvoering van deze stoel heeft in ieder geval een in hoogte verstelbare zitting, die ook achterover kan leunen.

Ook heeft elke uitvoering verstelbare armleuningen. Deze kun je in hoogte verstellen, maar ook naar voren en achteren verstellen.

Zowel het zitvlak als de rugleuning zijn zowel te verwarmen als te verkoelen. Aan de rechter zijkant van de stoel zit een knop, waarmee je de verwarming of verkoeling in kunt schakelen. Beide zijn in twee verschillende standen in te stellen.

De Klimastuhl heeft een ingebouwde accu, die goed is voor 16 uur gebruik van de verwarming of verkoeling. Ook gunstig is dat deze functies ook automatisch uitschakelen als je opstaat, waardoor de batterij wordt gespaard. Eenmaal leeg, is de batterij weer volledig opgeladen na 4 uur opladen.

Kortom zorgt deze luxe bureaustoel altijd voor de juiste temperatuur.

Je kunt deze bureaustoel volledig configureren en bestellen op Kloeber.com.

X-Chair bureaustoel X1 met optionele verwarming en koeling

De X-Chair X1 is een bureaustoel waarbij je ook kunt kiezen voor een configuratie met een element met een verwarming, en een massage-stand. Dat maakt dit ook een goede stoel om je rugpijn wat te verlichten.

Xchair Bureaustoel X1 Verwarmde Bureaustoel

X-Chair bureaustoel X1

Officecity.nl (€755,04)

Het verwarmings- en massage-element heet de X-HMT, en is beschikbaar voor meerdere stoelen van X-Chair. In tegenstelling tot de voorgenoemde bureaustoel, zit de X-HMT alleen bij je onderrug, en verwarmt deze dus niet het zitvlak. Je kunt hier op de site van X-Chair zien hoe dit werkt.

Er zitten aan de achterkant van de X-HMT drie verschillende knoppen voor het in- of uitschakelen van de verwarming, en twee voor het regelen van de massage-stand. De verwarming van deze stoel gaat tot wel 55°C, en wordt daarmee dus erg warm.

Na het indrukken van de verwarmingsknop, zal de X-HMT 15 minuten lang verwarmen. Met één batterijlading kun je deze stand 7 keer inschakelen.

Wat betreft massage-standen zijn er twee verschillende knoppen. Eén knop is voor het regelen van de massage-intensiteit, namelijk licht of krachtig. Met de andere knop kies je voor een constante of een variabele massagemodus.

De X-HMT is op twee manieren op te laden, en wordt geleverd met twee verschillende laders. De eerste is een USB-lader, die je met de USB-A port bijvoorbeeld kunt aansluiten op je desktop PC of laptop.

De stoel zelf is verstelbaar in hoogte, en heeft een rugleuning die naar achteren kan leunen. Ook de armleuning is in hoogte te verstellen, en daarnaast naar voren en opzij te schuiven.

Je kunt de X-Chair X1 mét ingebouwd warmte-element bestelln op OfficeCity.nl voor €755,04. Een hoofdsteun is optioneel, en kost €36,30 extra.

Lowander bureaustoel: goedkope verwarmde bureaustoel

Op zoek naar een verwarmde bureaustoel voor weinig geld? Dan is de Lowander bureaustoel de beste optie.

Lowander Bureaustoel Met Ingebouwde Verwarming

Lowander bureaustoel

nl.stoov.com (€111,95)

Deze bureaustoel is uitgevoerd in zwart kunstleer, en verrijdbaar op de vijf zwenkwielen.

Ook kun je de stoel in hoogte verstellen. In tegenstelling tot de voorgenoemde bureaustoelen, kun je in deze stoel echter niet naar achteren leunen, en zijn ook de armleuningen niet te verstellen.

Wel heeft deze stoel een ingebouwde verwarming en massagefunctie. Deze zijn te bedienen met het digitale bedieningspaneel.

Hiermee kies je uit 9 verschillende massage-standen, en 5 verschillenden intensiteitsniveau’s. Ook de verwarmingsfunctie is regelbaar.

Deze stoel bestellen? Dat kan op Bol.com, voor €111,95.

Vragen, opmerkingen, eigen ervaringen?

Heb je nog vragen over verwarmde bureaustoelen? Opmerkingen over de inhoud van dit artikel? Eigen ervaring met één van de genoemde producten die je wil delen? Laat hieronder een bericht achter!

Plaats een reactie

Send this to a friend