The Bastard Black Friday deal? Overzicht van alle deals!

The Bastard LogoOp zoek naar goede The Bastard Black Friday deals? Wij houden automatisch de prijzen van meer dan 250 webshops bij voor alle populaire producten van The Bastard!

Zo vind je dus altijd de beste huidige The Bastard Black Friday deals!

Bij elk product kun je ook het prijsverloop zien. Zo zie je dus ook of een huidige Black Friday deal wel écht voor een flink lagere prijs dan normaal zorgt.

En is er nu geen goede Black Friday deal te vinden? Geen probleem! Dan stel je een prijsalert in – je krijgt een mailtje wanneer er wel een deal is met je gewenste prijs!

Hieronder zie je een overzicht van alle The Bastard producten waarvoor we de prijzen bijhouden. Klik op het product waarvoor je op zoek bent naar een goede Black Friday deal, vergelijk meteen alle prijzen, en vind de beste deal!

The Bastard Urban BBQ Black Friday deals

Op zoek naar een Black Friday deal van een The Bastard Urban kamado barbecue? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


The Bastard Classic Kamado Black Friday deals

Op zoek naar een Black Friday deal van een The Bastard Classic kamado barbecue? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


The Bastard VX Black Friday deals

Op zoek naar een Black Friday deal van een The Bastard VX kamado barbecue? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


Over The Bastard

The Bastard is een Nederlands merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kamado-stijl barbecues. Deze keramische grills staan bekend om hun duurzaamheid, veelzijdigheid en uitstekende warmteregulatie.

Of je nu wilt grillen, roken, bakken of slowcooken, met The Bastard kan het allemaal. Het merk richt zich op kwaliteit en innovatie en biedt zowel modellen voor thuisgebruik als voor professionele chefs. Met een stoer en onderscheidend design, biedt The Bastard een unieke kookervaring voor barbecue-liefhebbers die op zoek zijn naar iets robuusts en authentieks.