Philips Hue bridge Black Friday deal? Vergelijk alle deals!

Philips Hue Bridge Black Friday

Je hebt de Philips Hue Bridge nodig om de Hue smart lampen via Wi-Fi te bedienen met de Philips Hue App, en ook om dit verder te verbinden met bijvoorbeeld Google Home.

Met de Hue Bridge van Philips kun je tot wel 50 smart lampen koppelen, en deze onderdeel maken van je smart home.

De nieuwste uitvoering is de Philips Hue Bridge 2.1, die sinds februari 2021 beschikbaar is.

De normale prijs voor de Hue Bridge is €59,99, maar met een goede Black Friday deal kan dat een stuk goedkoper.

Op deze pagina vind je alle prijzen van de Philips Hue Bridge 2.1. Hiervan worden de prijzen automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede Black Friday deal geldt.

Philips Hue Bridge (2.1) Black Friday deals en prijzen!

Huidige prijzen en Black Friday deals voor de Philips Hue Bridge 2.1 (EAN: 8719514342620):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Philips Hue Bridge

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €44,90 29 november 2023
Hoogste prijs ooit: €51,90 11 juni 2023
Laagste prijs ooit: €34,99 23 september 2023
Sinds 20 maart 2023

Laatste veranderingen:

€44,90 27 november 2023
€43,35 26 november 2023
€44,90 24 november 2023
€40,99 24 november 2023
€43,99 24 november 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Philips Hue Bridge - €44,90

Waarom de Philips Hue Bridge (2.1) kopen?

De Philips Hue Bridge is het zogenaamde ‘brein’ van het Philips Hue verlichtingssysteem, en maakt alle bedieningsmogelijkheden van de Philips Hue lampen voor je beschikbaar.

Zo kun je met de Hue Bridge tot wel vijftig lampen en accessoires koppelen. Om de Hue Bridge te gebruiken, verbind je deze met je router. Gebruik vervolgens de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet om al je Hue lampen in huis te bedienen.

Je kunt met deze app je verlichting personaliseren door timers in te stellen, en aangepaste ‘lichtscènes’ te maken. Ook kun je instellen dat de Hue lampen automatisch aan of uitgaan als je thuis komt of juist van huis weggaat. Dat Hue Bridge heeft namelijk door of je telefoon wel of niet is verbonden met Wi-Fi, en kan dat gebruiken om de lichten te bedienen.

Een andere interessante mogelijkheid is om de Hue Bridge te combineren met de Philips Hue Play HDMI sync box. Dat maakt het mogelijk om de lichten in je huis automatisch af te stemmen op de kleuren op je televisie-scherm.

Met de Hue Bridge wordt het ook mogelijk om slimme schakelaars en sensoren toe te voegen, zoals slimme dimmers en bewegingssensors. Met een bewegingssensor gaat er bijvoorbeeld automatisch een lamp aan als je een bepaalde kamer inloopt. Je kunt maximaal twaalf verschillende accessoires koppelen aan de Hue Bridge.

Wil je de lampen kunnen bedienen met je stem? Je kunt Hue koppelen met Google Assistant (Google Home), de Apple HomeKit, en Alexa. Daarna kun je gebruik maken van spraakcommando’s, bijvoorbeeld “Hey, Google! Zet de lampen in de woonkamer aan!”. Ook kun je commando’s geven om bijvoorbeeld het dimniveau aan te passen, of een bepaalde lichtscène in te schakelen.

Een laatste voordeel van de Hue Bridge, is dat deze automatisch firmware updates kan installeren. Zo worden nieuwe functies ook automatisch beschikbaar op jouw Hue Bridge.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Philips Hue Bridge (2.1), de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of Black Friday deals? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede Black Friday deal gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie