Logitech bluetooth audio adapter aanbieding? Alle huidige prijzen!

Logitech Bluetooth Audio Adapter Aanbieding De Logitech Bluetooth Audio Adapter is een bluetooth adapter van Logitech, die sinds 2014 wordt verkocht.

De adviesprijs van deze bluetooth adapter is €49.99, maar meestal kun je deze adapter voor een lagere prijs vinden.

Op deze pagina vind je alle prijzen van de Logitech Bluetooth Audio Adapter.

De prijzen worden automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede aanbieding geldt.

Logitech Bluetooth Audio Adapter prijs? Alle prijzen en aanbiedingen!

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Logitech Bluetooth Audio Adapter (EAN: 5099206051805):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Logitech Bluetooth Audio Adapter

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €22,48 14 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €31,47 27 september 2023
Laagste prijs ooit: €22,48 9 oktober 2023
Sinds 27 september 2023

Laatste veranderingen:

€22,48 9 oktober 2023
€31,47 27 september 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Logitech Bluetooth Audio Adapter - €22,48

Waarom de Logitech Bluetooth Audio Adapter kopen?

De Logitech bluetooth audio adapter is een bluetooth ontvanger. Door deze adapter aan te sluiten op een speaker, maak je het mogelijk om hier over bluetooth muziek naar af te spelen.

Je kunt deze adapter aansluiten op elke speaker die een vrije 3.5 mm AUX ingang of RCA ingang heeft. Sluit deze aan met een AUX kabel, of RCA kabels, aan op de AUX port of RCA port van de Logitech Bluetooth Audio Adapter. Verder zul je de Logitech Bluetooth Audio Adapter met de meegeleverde stroomkabel nog moeten aansluiten op het stopcontact.

Als je de adapter hebt aangesloten, kun je op de knop met het bluetooth icoon drukken. Na het indrukken van de knop, wordt de Logitech Bluetooth Audio Adapter onder de bluetooth instellingen van je apparaat (zoals je smartphone, tablet, laptop of PC) zichtbaar, en kun je hiermee verbinden.

Eenmaal verbonden, zal de Logitech Bluetooth Audio adapter het audio-signaal doorsturen naar de speaker waar je deze op hebt aangesloten. De speaker zal dan ook al het geluid van bijvoorbeeld je smartphone afspelen.

Bij sommige speakers zul je wel eerst de AUX-port als inputbron moeten selecteren voordat de speaker ook de input van de AUX port afspeelt.

Kortom is de Logitech Bluetooth audio adapter een handige adapter om betrouwbaar, en met een stabiele verbinding, bluetooth toe te voegen aan speakers of receivers.

Deze adapter krijgt veel gunstige reviews. Zo geeft Lifewire.com deze adapter een beoordeling van 4.2/5 sterren, en wordt de stabiele bluetooth-verbinding als belangrijk voordeel genoemd, en wordt ook de geluidskwaliteit ook ‘solide’ genoemd.

Bij Amazon zijn er ondertussen meer dan 14000 reviews voor deze adapter te vinden, en krijgt deze een zeer hoge gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Logitech Bluetooth Audio Adapter, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie