Kobo Libra H2O aanbieding? Alle prijzen en prijsverloop!

Kobo Libra H2O aanbiedingDe Kobo Libra H2O is een e-reader van Kobo, met een 7 inch E-ink scherm met optionele schermverlichting.

Met een gewicht van slechts 192 gram is deze e-reader gemakkelijk mee te nemen. Je kunt via Wi-Fi de e-books direct naar deze e-reader downloaden.

Deze e-reader is sinds september 2019 beschikbaar, en heeft een adviesprijs van €179,99. De prijs van de Libra H2O ligt nog steeds rond de adviesprijs, maar zakt daar soms flink onder als er een goede aanbieding is.

Wil je deze e-reader daarom kopen met korting? Hieronder wordt de huidige prijs van de Kobo Libra H2O bij verschillende webshops automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zien of op dit moment een goede aanbieding geldt. Omdat je ook het prijsverloop kunt bekijken, kun je ook zien of een huidige aanbieding ook wel écht voor een flink lagere prijs zorgt dan normaal.

Is er geen aanbieding beschikbaar met een prijs waarvoor je de Kobo Libra H2O wilt kopen? Stel dan een prijs-notificatie in! Wanneer de Kobo Libra H2O eenmaal beschikbaar is voor je gewenste prijs, krijg je per e-mail meteen een notificatie.

Kobo Libra H2O (zwart & wit) aanbieding? Huidige prijzen en prijsverloop!

De Kobo Libra H2O is beschikbaar in twee verschillende kleuruitvoeringen. Selecteer hieronder je favoriete uitvoering:

ZwartWit

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Kobo Libra H2O in het zwart (EAN: 0681495007813):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Kobo Libra H2O zwart

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €179,00 15 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €179,00 20 augustus 2023
Laagste prijs ooit: €179,00 20 augustus 2023
Sinds 20 augustus 2023

Laatste veranderingen:

€179,00 20 augustus 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Kobo Libra H2O zwart - €179,00

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Kobo Libra H2O in het wit (EAN: 0681495007806):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Kobo Libra H2O Wit

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €179,00 15 juni 2024
Hoogste prijs ooit: €179,00 20 augustus 2023
Laagste prijs ooit: €179,00 20 augustus 2023
Sinds 20 augustus 2023

Laatste veranderingen:

€179,00 20 augustus 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Kobo Libra H2O Wit - €179,00

Waarom de Kobo Libra H2O kopen?

Met een schermdiagonaal van 7 inch is de Kobo Libra H2O de huidige midden-maat e-reader van Kobo. Op de schermafmeting na, is de Libra H2O nagenoeg gelijk aan de 1 inch grotere Kobo Forma. Toch is deze zo’n 100 euro goedkoper. Daarmee heeft de Libra H2O de beste prijs-kwaliteitverhouding, en is dit dus de beste koop onder de Kobo e-readers.

Het 7 inch E-ink scherm van de Libra H2O heeft dezelfde hoge pixeldichtheid van 300 PPI. Daarmee is het scherm net zo scherp als die van de Kobo Forma. Door de kleinere schermafmeting is de resolutie wel anders, namelijk 1680×1264 pixels. De Kobo Libra H2O heeft ook de ingebouwde sensor waarmee deze de tekst automatisch de juiste oriëntatie kan weergeven.

Ook deze e-reader heeft een mat afgewerkt scherm, dat nauwelijks reflecteert in direct zonlicht. Om te kunnen lezen met weinig licht, heeft deze ook de mogelijkheid om het scherm te verlichten. Dit kan automatisch met de juiste lichtsterkte en kleurtemperatuur, met ComfortLight PRO.

Daarnaast is ook de Kobo Libra H20 zowel met aanraking op het touchscreen, als met de knoppen aan de zijkant te bedienen. De aan-uitknop van de Kobo Libra zit wel op een andere plaats dan bij de Forma, namelijk aan de achterkant.

Met Wifi ondersteuning is het met deze e-reader mogelijk om e-books rechtstreeks naar de e-reader te downloaden uit de Kobo store. Daarnaast kun je hierdoor ook gebruik maken van de webbrowser-applicatie. De andere mogelijkheid om boeken over te zetten, is door deze over USB aan te sluiten op een computer.

Omdat zowel bluetooth als de 3.5 mm jack aansluiting voor oordopjes of een koptelefoon ontbreekt, kun je met de Libra H2O geen luisterboeken of muziek beluisteren.

Met 8 GB aan interne opslagruimte heeft deze e-reader genoeg opslagruimte voor duizenden e-books. Omdat er géén slot is voor het plaatsen van een micro-SD kaart, is deze opslagruimte niet verder uit te breiden beschikbaar.

Ook deze e-reader heeft 512 GB aan RAM, en een processor met 1 GHz kloksnelheid. Daarmee is ook deze e-reader relatief snel bij het uitvoeren van verschillende taken.

Een andere overeenkomst met de Forma is de batterijcapaciteit van 1200 mAh. Volgens Kobo is dat ook bij de Libra H2O voldoende voor weken aan gebruik. Opladen van deze e-reader verloopt via micro-USB.

Ook deze e-reader kun je zonder zorgen in de buurt van water gebruiken. De Libra H2O is namelijk ook IPX8 gecertificeerd voor een uur waterdichtheid op twee meter diepte.

Deze e-reader is 15.9 cm lang, en 14,4 cm breed. De dikte van het schermgedeelte is 5 millimeter, en bij het gedeelte met de knoppen 7.8 mm. De Kobo Libra H2O weegt 192 gram, en is daarmee flink lichter dan veel boeken, en de meeste tablets.

Op dit moment is de Kobo Libra H2O de enige e-reader die verkrijgbaar is in meer dan één kleur. Je kunt namelijk kiezen uit een zwarte of een witte uitvoering.

De Kobo Libra H2O kopen? Online kun je deze bestellen voor 179 euro op Coolblue.nl, en €179,99 op Bol.com. Beide webshops verkopen deze e-reader in beide kleuruitvoeringen. De Kobo Forma wordt geleverd met een Micro-USB naar USB A kabel, en een handleiding.

Tip: deze e-reader vergelijken met andere e-readers van Kobo? Zie: Kobo e-readers vergelijken!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Kobo H2O, of de huidige prijzen en aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops worden meegenomen in het automatische systeem. Heb je dus ergens anders een aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie