Google Nest Hub Max kopen in Nederland? Prijzen en aanbiedingen!

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is de grootste Wi-Fi smart speaker van Google, en bevat daarnaast een touchscreen. Met de ingebouwde microfoons luistert deze smart speaker naar stemcommando’s van Google Assistant.

Zo kun je de Nest Hub Max bijvoorbeeld vragen om muziek af te spelen, een zoekopdracht op YouTube uit te voeren, om een reminder in te stellen, of om andere onderdelen van je smart home te bedienen.

Het voordeel van de Nest Hub Max is dat deze met het ingebouwde scherm je meer informatie kan geven dan de andere smart speakers van Google, zoals de Nest Mini en de Nest Audio. Zo kan de Nest Hub Max bijvoorbeeld een locatie op Google Maps laten zien, en video’s afspelen.

De Nest Hub Max is een grotere uitvoering van de Nest Hub, en heeft krachtigere speakers en een groter scherm. De Nest Hub Max is door Google officieel nooit uitgebracht in Nederland. Toch kun je deze bij een aantal webshops kopen, en werkt deze in Nederland ook volledig naar behoren.

De normale prijs voor deze speaker is €299, maar deze speaker is vaak ook voor lagere prijzen te vinden. Op deze pagina vind je alle prijzen van de Nest Hub Max, in beide kleuruitvoeringen (zwart en wit). Deze prijzen worden automatisch bijgehouden. Zo kun je meteen zijn of er op dit moment een goede aanbieding geldt.

Google Nest Hub Max kopen? Huidige prijs en aanbiedingen!

Selecteer hieronder je gewenste uitvoering. De Google Nest Hub Max is namelijk beschikbaar in twee uitvoeringen: in het wit (chalk/krijt) en in het zwart (charcoal/houtskool).

WitZwart

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Google Nest Hub Max in het wit (EAN: 0842776109989):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Hub Max wit

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €239,99 9 september 2023
Hoogste prijs ooit: €285,00 10 september 2022
Laagste prijs ooit: €239,00 6 mei 2023
Sinds 8 september 2022

Laatste veranderingen:

€239,99 9 september 2023
€254,99 8 september 2023
€243,99 8 september 2023
€246,99 7 september 2023
€249,99 5 september 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Hub Max wit - €239,99

Huidige prijzen en aanbiedingen voor de Google Nest Hub Max in het zwart (EAN: 0842776110060):

Prijsverloop...

Prijsverloop voor: Google Nest Hub Max zwart

Prijsverloop statistieken:

Huidige prijs: €239,99 9 september 2023
Hoogste prijs ooit: €295,00 29 september 2022
Laagste prijs ooit: €234,99 13 april 2023
Sinds 27 september 2022

Laatste veranderingen:

€239,99 9 september 2023
€254,99 8 september 2023
€243,99 8 september 2023
€246,99 7 september 2023
€249,99 5 september 2023
Maak GRATIS een prijs-notificatie aan!
Notificatie instellen voor Google Nest Hub Max zwart - €239,99

Waarom de Google Nest Hub Max kopen?

De Google Nest Hub Max is een smart speaker met een touchscreen. De Nest Hub Max heeft een touchscreen met een beelddiagonaal van 10 inch, dat onder een hoek omhoog gericht is. De resolutie van dit scherm is 1280×800 pixels.

De Nest Hub Max is de enige speaker die in z’n eentje geluid kan afspelen in stereo (2.0). Alle andere Google Nest speakers zijn mono (1.0) speakers.

Om het geluid in stereo af te kunnen spelen bevat de Nest Hub Max bevat twee tweeters; één voor het linker, en één voor het rechter audiokanaal. Tweeters zijn goed in het nauwkeurig weergeven van de hoge tonen. Daarnaast zit er één grote woofer in de Hub Max, die juist zorgt voor een goede weergave van de lagere tonen.

Met deze ingebouwde speakers heeft de Nest Hub Max een goed frequentiebereik, en krijgt het geluid door de stereoweergave ook meer richting.

Om de Nest Hub Max te gebruiken zul je deze moeten instellen met de Google Home app. Daarna kun je over Wi-Fi muziek ‘casten’ naar deze speaker. Ook mogelijk om muziek op de Hub Max af te spelen over bluetooth (5.0).

Verder kun je de Nest Hub Max opdrachten geven met stemcommando’s voor Google Assistant. Ook zal de Nest Hub Max het scherm bij elke taak gebruiken om de genoemde commando’s te weergeven, en verder te verduidelijken. Zo kan deze afbeeldingen of video’s laten zien, of bijvoorbeeld een (route)kaart op Google maps.

Daarnaast maakt het scherm het mogelijk om informatie over de muziek die je afspeelt te laten zien, zoals de albumcover en de afspeeltijd. Ook kun je op dit scherm video’s op YouTube en Netflix afspelen. De Nest Hub Max is verder te bedienen door aanraking op het touchscreen.

De webcam boven het scherm maakt het daarnaast mogelijk om Quick Gestures te gebruiken om de Google Nest Hub Max te bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld met een hand het ‘stopgebaar’ maken om de muziek te pauzeren. Ook maakt de camera dit apparaat geschikt voor videobellen net Google Duo.

De Nest Hub Max beschikt over een Ambient-EQ-lichtsensor. Dat maakt het mogelijk om de felheid en kleurwarmte van het scherm automatisch aan te passen naar de hoeveelheid licht in de kamer. Daardoor is het scherm niet verblindend fel in het donker.

De Nest Hub Max is de grootste Wi-Fi speaker van Google. Zo is deze en is 25 cm breed, 18.3 cm hoog, en 10.1 cm diep. Het gewicht van de Hub Max is 1320 gram.

Net als alle andere Nest speakers, is de Hub Max verkrijgbaar in het zwart (charcoal) en wit (chalk). Deze kleur gaat alleen om de speakerstof om de speaker. Bij beide uitvoeringen is de schermrand uitgevoerd in het wit.

De Hub Max wordt geleverd met de benodigde power adapter en een handleiding. Op het apparaat zit alleen een aansluiting voor deze power adapter, en géén andere audio of video-aansluitingen.

Tip: meer informatie over alle huidige Google Smart speakers? Zie dan het artikel: Google (Home) smart speakers!

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over de Google Nest Hub Max, de huidige prijzen, het aanbod (uitverkocht?) of aanbiedingen? Stel dan je vraag hieronder. Niet alle webshops staan in dit automatische systeem. Heb je dus ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het weten!

Plaats een reactie

10 reacties op “Google Nest Hub Max kopen in Nederland? Prijzen en aanbiedingen!”

 1. hallo
  de google nest hub is momenteel ook te koop bij bol voor 227,88
  moet je alleen iets langer op wachten
  maar verschil van 70 euro is de moeite waard om te wachten

  Beantwoorden
   • Bedankt voor het antwoord. Helaas geeft de video geen antwoord op de vraag of deze dan ook foto’s van de nas kan tonen?

    Groet,
    Paul

    Beantwoorden
    • Hoi Paul,

     Zover ik weet moeten de foto’s in Google Photo’s staan om ze op deze manier op de Nest Hub Max te tonen in de fotolijst-functie. Dus ik denk dat het helaas niet mogelijk is om de foto’s direct vanaf je NAS te tonen. Wel is het mogelijk om foto’s vanaf je NAS automatisch te syncen met Google Photo’s, dus misschien is dat een uitkomst.

     Groet,
     Guido

     Beantwoorden
  • Hoi Jan,

   Ik ben zelf niet bekend met de Itho Daalderop Spider Connect, maar ik kan nergens iets vinden over compatibiliteit met de Google Home app. Ik denk dus van niet…

   Groet,
   Guido

   Beantwoorden