Onyx Boox Black Friday deal? Overzicht van alle deals!

Onyx Boox LogoOp zoek naar goede Onyx Boox Black Friday deals? Wij houden automatisch de prijzen van meer dan 250 webshops bij voor alle populaire producten van Onyx Boox!

Zo vind je dus altijd de beste Onyx Boox Black Friday deals!

Bij elk product kun je ook het prijsverloop zien. Zo zie je dus ook of een huidige Black Friday deal wel écht voor een flink lagere prijs dan normaal zorgt.

En is er nu geen goede Black Friday deal te vinden? Geen probleem! Dan stel je een prijsalert in – je krijgt een mailtje wanneer er wel een Black Friday deal is met je gewenste prijs!

Hieronder zie je een overzicht van alle Onyx Boox producten waarvoor we de prijzen bijhouden. Klik op het product waarvoor je op zoek bent naar een goede Black Friday deal, vergelijk meteen alle prijzen, en vind de beste deal!

Onyx Boox ereader Black Friday deals

Op zoek naar een Black Friday deal van een ereader van Onyx Boox? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


Over Onyx Boox

Onyx Boox is een merk dat bekend staat om zijn ereaders. Het merk is onderdeel van het Chinese bedrijf Onyx International, dat sinds 2008 actief is op de markt. De apparaten van Onyx Boox maken gebruik van e-ink-technologie, die zorgt voor een leeservaring die lijkt op echt papier en tegelijkertijd minder belastend is voor de ogen.

Onder het aanbod van Boox vind je ereaders die verschillende functies bieden, waaronder zowel zwart-wit als kleurenschermen, touchscreen-bediening, stylus-ondersteuning, en connectiviteitsopties zoals Wi-Fi en Bluetooth. De producten van Onyx zijn ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak, en bieden een modern alternatief voor traditioneel lezen en schrijven.

Send this to a friend